10 års jubilæum, 10 års jubilæum – Fru Møllers Mølleri

10 års jubilæum . Fredag d. 7.7.2017 var det 10 år siden, vi slog dørene op til Fru Møllers Mølleri. Det blev fejret med 3 jubilæumsdage. Vi siger TAK for de varme hilsner fra nær og fjern, for fine gaver og for de mange besøg. Det var overvældende!

10 års jubilæum, 10 års jubilæum

Ethvert jubilæum kalder på fejring og en smuk buket med et ønske om tillykke, anerkendelse af godt arbejde eller tak for kampen. Et 10-års jubilæum er for mange den første milepæl i arbejdslivet, men det kan også være en markering af en lang indsats som formand for fodboldklubben, som dansepartner eller som frivillig i en god sags tjeneste.

Vi fejrer 10 års jubilæum Fredag den 15. maj kl. 18.00. Til maj har Restaurant Fusion været åbnet i 10 år, og det skal fejres i stor stil med champagnegalla. Fejringen vil bestå af luksuriøse råvarer på menuen, mens vi skåler i eksklusive champagner og hylder stedet, og den udvikling restauranten er gået igennem de seneste 10 år.

10 års jubilæum! og det skal selvfølgelig fejres KÆRE SKØNNE DIG Tusinde tak, for at du investerer din tid og energi hos os.. Det er vi så evig taknemmelig over! 10 år er der gået siden jeg overtog Clinique Kavi,-og det skal fejres i hele 10 måneder.

H.K.H. Kronprinsen deltog mandag den 2. marts 2020 i Fonden for Entreprenørskabs 10-års jubilæum i Børsen i København. Arrangementets overskrift var ”Entreprenørskab for alle – evner til at skabe, forandre og gøre en forskel i verden”. Ved ankomsten blev Kronprinsen modtaget af blandt andre direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen.

Social- og sundhedshjælper ved Lergården Gitte Larsen Jørgensen, Lunden 10, Hjordkær, har 10 års-jubilæum den 1. juli 2020.

I 2020 kan Mols Kafferisteri altså fejre 10 års jubilæum. Det gøres ved at åbne et økologisk brødudsalg. I anledning af jubilæet og åbningen af bageriet inviteres alle 4. juli på en kop kaffe og et kig ind i bageriet og kafferisteriet. Der er åbent kl. 7.30-17.

Et stort tillykke til Martin Botten, der har 10 års jubilæum hos os. Martin startede som lærling og vi er glade for samarbejdet og ser frem til endnu flere år sammen. Samtidig er vi stolte af, at det er 13. gang en medarbejder kan fejre 10 års jubilæum hos os.

I forbindelse med foreningens 10 års jubilæum udskrev vi en konkurrence om en ny foreningssang. Her er vinderen: Melodi: Den glade Enke HER I RANDERS HAR VI LAKS OG HANDSKER, – JA. KØNNE PI’R DER MENER BYEN PYNTES SKA’, OG VI ER JO FLOKKEN, DER VIL HJÆLPE TIL. PÅ MED HATTEN, – JA, SÆT DEN SOM DU VIL. STORE HATTE, “PILLEÆSKER”, OG KASKET.

10 års jubilæum, 10 års jubilæum: Akutlægebilens historie

Den 1. september kunne akutlægebilen på SVS fejre 10-års jubilæum

JUBILÆUM: Hobbyforretningen Patchwork Butikken i Køge fejrede 10 års jubilæum den 1. oktober, og samtidig kunne indehaver Hanne Andreá også sammen med to af forretningens medarbejdere, Aase Gliese og Marianne Carlsen, ligeledes fejre 10 års jubilæum i den hyggelige forretning, hvor man blandt andet har markeret jubilæet ved at udgive en bog med titlen Dukketæpper i patchwork.

I forbindelse med foreningens 10 års jubilæum udskrev vi en konkurrence om en ny foreningssang. Her er vinderen: Melodi: Den glade Enke HER I RANDERS HAR VI LAKS OG HANDSKER, – JA. KØNNE PI’R DER MENER BYEN PYNTES SKA’, OG VI ER JO FLOKKEN, DER VIL HJÆLPE TIL. PÅ MED HATTEN, – JA, SÆT DEN SOM DU VIL. STORE HATTE, “PILLEÆSKER”, OG KASKET.

10 års jubilæum betyder rabatter. Fjordmarathon blev første gang arrangeret i 2009, og dermed kan man fejre 10 års jubilæum ved starten i 2019. Det markeres med et jubilæumsløb, hvor der er rabatter på tilmelding til alle løbsdistancer.

10 års jubilæum – fest Den 28. februar 2015 fejrede vi vores 10 års jubilæum ved at holde åbenthus og fest for alle hundevenner. Over 80 mødte frem fra nær og fjern og var med til at gøre denne dag til et uforglemmeligt minde.

10 års jubilæum. Tjele Entreprenørforretning ApS Karupgårdsvej 3 8830 Tjele CVR: 2650 6204. 86 65 14 75. [email protected] Følg os på Facebook . Se vores billeder fra vores 10 års jubilæum som entreprenør og autoriseret kloakmester. Vi bruger cookies til at sikre fuld funktionalitet af vores

Blondehuset fejrer 10-års jubilæum med et brag I 10 år har Blondehuset i Løkken tilbudt kvinder i alle aldre og størrelser et stort og bredt udvalg af lingeri, specialprodukter og accessoires.

Uddannelsen til administrationsbachelor har 10 års jubilæum. Uddannelsen er populær hos både studerende og arbejdsgivere.