40 års jubilæum i staten, Stevie Wonders sang Isn’t She Lovely har 40 års jubilæum …

Året efter udkom sangen den 28. september, hvilket betyder, at sangen i år har 40 års jubilæum. 9 tegn på, at du har en typisk moderne 40+ hukommelse Underholdning. 10 situationer, du kender, hvis du gik i skole i 80’erne Underholdning. 10 nuttede bamser, vi gerne ville hækle selv!

40 års jubilæum i staten, Fynsk fragtmand fejrer 40

Henrik Olsen kan i dag 1. juli fejre 40-års jubilæum hos Peder Olsen & Søn, Fragt- og Vognmandsforretning A/S, Odense. Henrik Olsen er tredje generation i familievirksomheden. Han blev som 21-årig i 1980 uddannet speditør hos Samson Transport Co. i Odense og havde planer om at rejse ud og få en karriere i det store udland, men sygdom i den nærmeste familie fik ham på andre tanker.

Jeg blev snydt for mit jubilæum. Af: Jan Bruhn. Den første august, en almindelig dag i sommerferien – og dog. Det er 25 år siden, at jeg fik min første lønseddel. Jeg var da ansat som fast vikar i det sønderjyske. Jeg husker, at jeg bekymrede mig om, hvorvidt jeg nu kunne forstå det sønderjyske sprog – det gik.

2019 markerer Jydepejsens 40 års jubilæum og bliver et spændende år . 2019 bliver en milesten i Jydepejsens historie, idet vi markerer Jydepejsens 40 års jubilæum. I den forbindelse vil vi lancere en række opdateringer og nyheder.

I mange tilfælde kaldes begivenheden både fødselsdag og jubilæum, dog må jubilæum siges oftest at være med de store runde fødselsdage som 10, 25, 50, 75, 100 år etc. Ansættelse på samme arbejdsplads fejres som regel ved en reception når 10, 25 og 40 år bliver nået.

KORT OM PAV PAV giver en samlet oversigt over reglerne om løn- og ansættelsesvilkår for tjenestemænd og overenskomstansatte m.fl. i staten mv. og er derfor et væsentligt værktøj for personaleadministrationer i staten. PAV beskriver de ansættelsesregler, der gælder generelt for ansatte i staten mv., og dermed ikke de specifikke forhold inden for særlige sektorer som fx

40 kan 15. marts fejre 40 års jubilæum hos Strangko A/S. Gennem alle årene har Mogens rådgivet nordjyske mælkeproducenter om malke-, fodrings- og udmugningsanlæg. Det har været 40 år med en enorm udvikling inden for dansk mælkeproduktion.

Grindsted: Aage T. Larsen, Grindsted, har fredag 3. maj 40-års jubilæum i Lego Koncernen. Aage Larsen blev i 1979 ansat som truckfører i Råvarer & Central lager. I 1983 skiftede han til Proces-afdelingen i støberiet, hvor han gik i gang med uddannelse til plastmager. Efter endt uddannelse fortsa..

C) Jubilæum for ansatte (arbejdsrelateret begivenhed): Ved en medarbejders 25-40-50 års jubilæum for ansættelse på Aalborg Universitet giver AAU medarbejderens enhed en officiel gave til medarbejderen. Maks. 500 kr. inkl. moms. D) Gaver skal være en tingsgave. AAU giver ikke ”Gavekort” af kontantlignende karakter eller kontanter.

40 års jubilæum i staten, Reception 40

PDF-fil

40-års jubilæum Dansk Told & Skatteforbunds næstformand Marianne S. Nielsen har den 1. september 2013 været ansat i staten i 40 år. Forbundet inviterer derfor til reception Mandag den 16. september 2013 Kl. 15.00 – 17.00 I DTS-Huset, Hjalmar Brantings Plads 8 2100 København Ø Jørn Rise Forbundsformand

MGK fejrer sit 40 års jubilæum ved en fest onsdag den 24. maj 2017 klokken 16 – 18 i Orkestersalen på Holstebro Musikskole med bl.a. koncert med nuværende MGK-elever. – MGK udgør i dag en vigtig brik i Holstebro Kommunes kulturelle profil, og MGK har været med til at udvikle både nationalt og internationalt kendte musikere.

40 kan 15. marts fejre 40 års jubilæum hos Strangko A/S. Gennem alle årene har Mogens rådgivet nordjyske mælkeproducenter om malke-, fodrings- og udmugningsanlæg. Det har været 40 år med en enorm udvikling inden for dansk mælkeproduktion.

Den 1. februar har Professor Preben Terndrup Pedersen, institutdirektør for Institut for Mekanik, Energi og Konstruktion (MEK), tjent staten i 40 år.

40 år jubilæum og Fortjenstmedalje i sølv. En glædes dag da Overfyrpasser Henry kunne fejre sit 40 års jubilæum som ansat i staten, og Seniorsergent Pedersen modtog endvidere igår fortjenstesmedalje

40 års jubilæum Jagten på det perfekte kød begyndte i 1980, da John Sashi Nielsen besluttede sig for at producere og sælge kvalitetskød. – Da jeg var 15 år, begyndte jeg at arbejde på en opskæringsvirksomhed, men jeg ville mere end det. Jeg ville prøve at finde det bedste kød i verden, så da jeg blev 22 år, blev jeg selvstændig, fortæller han.

PDF-fil

• 25-, 40- og 50-års jubilæum for ansættelse i staten • 25 års funktion i en lederpost på universitetet • Fratræden fra funktion som rektor, prorektor, dekan, prodekan, institutleder, universitetsdirektør og vicedirektør • Fratræden efter mere end 15 års ansættelse • Forsvar af doktordisputats

Nu kan han fejre 40 års jubilæum. Udgangspunktet er kontoret i Nakskov på Lolland, men faktum er, at statsautoriseret grundforbedringskonsulent Kjeld Morel, der kan fejre 40 års jubilæum med sin virksomhed af samme navn, har hele Danmark og faktisk også dele af Europa, som sin arbejdsplads.