aabenraa sygehus røntgen, Sygehus rengøring søges hurtigst muligt i 6200 Aabenraa …

Søg efter nye Sygehus rengøring-jobs i 6200 Aabenraa. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 19.800 opslag i 6200 Aabenraa og andre store byer i Danmark.

aabenraa sygehus røntgen, Aabenraa skadestue

Aabenraa skadestue, Aabenraa, Sonderjylland, Denmark. 269 likes. Hospital

Sted: Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa, Denmark

Aabenraa Sygehus varetager behandling inden for intern medicin, ortopædi og kirurgi. Det har amtsfunktion for rygkirurgi, plastikkirurgi og karkirurgi, og amtets brystcenter er placeret på sygehuset. Døgnberedskabet omfatter røntgen, laboratorium, narkose samt intensiv afdeling.

330052492 Phoenix-4f926897 1 2019-07-02T10:00:34.860 Radiograf, Sygehus Sønderjylland, Røntgen og Skanning, Aabenraa Radiograf, Sygehus Sønderjylland, Røntgen og Skanning, Aabenraa Røntgen og Skanning, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa, søger en radiograf med interesse for MR til en fast, nyoprettet stilling på 37 timer/uge, da vi planlægger opstart af MR hjerteundersøgelser i 2020.

PRAKTIKPLADSBESKRIVELSE Aabenraa Aabenraa SYGEHUS SØDERJYLLAD Klinisk undervisning Radiografuddannelsen 1 Radiologisk Center Juni 2013 Indholdsfortegnelse: 1.0 Radiologisk Center organisatoriske indplacering

10 jobs service sygehus aabenraa, alle service sygehus aabenraa jobs, service sygehus aabenraa i Mitula Jobs. Sygehus sønderjylland / teknisk afdeling, søger en tekniker med kendskab til el-installationer ( stærk- og svagstrøm ) til matriklen aabenraa fra den 1. September 2020 eller efter aftale. Te

Røntgen og skanning, sygehus sønderjylland, aabenraa søger 1 lægesekretær fra den 1. September 2020. Ansættelse på 37 timer/uge eller efter aftale. Har du lyst til at være vores nye kollega i røntgen og skanning, aabenraa

Aabenraa Sygehus i 1900-tallet. Det oprindelige blandede sygehus blev til det firedelte sygehus med specialerne kirurgi, medicin, narkose og røntgen, og herfra udviklede alle de specialer sig, som vi kender i dag. Det samlede antal sygehussenge voksede fra 433 i 1920 til 1.115 i 1970.

Røntgen og Scanning på Kolding Sygehus har åbent ambulatorie for selvhjulpne patienter til røntgenundersøgelser af skelet og lunger, samt åben ambulatorium for voksne (dvs. over 15 år) patienter til ultralydsscanning af mave, nyrer, blærer og testikler Aftenbillede af hospitalet i Randers.

aabenraa sygehus røntgen, Aalborg Universitetshospital

Som Region Nordjyllands største hospital har Aalborg Universitetshospital en central rolle i det samarbejdende nordjyske sundhedsvæsen. Vi leverer høj faglig kvalitet, og vores patienter er da også blandt de mest tilfredse i landet.

Intensivklinikken, Aabenraa Aabenraa Sygehus har en veludstyret intensiv klinik, niveau 2, med fem intensive senge, to intermediær senge og en tilknyttet opvågning. Aabenraa Sygehus er områdets akutsygehus, hvorfor en stor del af de intensive senge i klinikken er belagt med kirurgiske patienter. I 2014 var der lidt over 500 intensive forløb.

Røntgen og skanning, sygehus sønderjylland, aabenraa søger 1 lægesekretær fra den 1. September 2020. Ansættelse på 37 timer/uge eller efter aftale. Har du lyst til at være vores nye kollega i røntgen og skanning, aabenraa

Sygehus Sønderjylland, Røntgen og Skanning, Aabenraa søger en overlæge i radiologi. Tiltrædelsesdato: 1. september 2020 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer pr. uge –

Medicinsk Afdeling, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa søger 2 engagerede og visionære overlæger fra den 1. september 2020. Som overlæge forventer vi at du tager det lægelige ansvar for: ambulatoriefunktion eller sengeafdeling.

Aabenraa Sportsklinik er en klinik for idrætsudøvere fra alle sportsgrene, lige fra motionsudøver til eliteidrætsudøver. Klinikken er oprettet med henblik på at idrætsudøveren med evt. skader eller genoptræningsforløb kan henvende sig direkte uden henvisning fra egen læge eller fra sygehus og derved hurtigt kan vende tilbage til normal træning igen.

Sygehus Sønderjylland omfatter akutsygehuset i Aabenraa, specialsygehuset i Sønderborg og daghospitalet i Tønder

I dag har Sygehus Sønderjylland indviet et nyt venteområde ved Røntgen og Skanning på sygehuset i Aabenraa. Det er sket med bidrag fra Bjarne Bent Nørgaards Mindekonto, som blev oprettet for 24 år siden, da Bjarne Bent døde alt for tidligt i en alder af 9 år.