adam duvå hall, Adam Duvå Hall: “Mine older fik 14 børn”

Hjemme hos Adam Duvå Hall taler de om, hvor hårdt det bliver at få et barn til. Så kom Adam i tanke om, at hans oldeforældre fik 14! Bliv lidt klogere på en fars tanker i denne klumme.

adam duvå hall, Adam Duvå Hall er blevet far

Om det er konger, der laver prinser, eller konger, der laver prinsesser er ligemeget for Adam Duvå Hall. TV3-værten, der i forvejen er far til Sonny på to år, blev mandag far til en lille pige, skriver Se & Hør. – Hun er en rigtig lille nisse, siger Christine Gjødsbøl Jensen til ugebladet.

Adam Duvå Hall, Actor: Torsdag i 2’eren. Adam Duvå Hall is an actor and writer, known for Torsdag i 2’eren (2002), Nytår i 2’eren (2002) and Osman og Jeppe (2009).

Adam Duvå Hall – Hvor længe har du dyrket løb, og hvordan startede det? Jeg havde løbet lidt on and off i et par år da en af mine venner ringede og sagde at vi skulle løbe det der VM Halvmaraton. Jeg skulle slå til med det samme i telefonen, så jeg kunne ikke rigtigt nå at tænke over det. Og så sad jeg i saksen.

Adam Duvå Hall oversættelse i ordbogen engelsk – dansk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.

TV-værten Adam Duvå Hall, racerkøreren Nicolas Kiesa og standupperen Thomas Hartman blev bedt om at troppe op på Flyvestation Vandel i Jylland, hvor Volkswagen havde linet bilerne op på den

Adam Duvå Hall oversættelse i ordbogen dansk – engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.

Adam Duvå Hall er et kendt ansigt fra tv-skærmen, hvor han på DR2 har lavet cracy-komik med blandt andre Simon Jul og Jan Elhøj og nåede helt ud i de små hjem som vært for Melodi Grand Prix tre år i træk (2006, 2007 og 2008). Han er født og opvokset på Christianshavn, men flyttede som ung voksen til

Konferencier Adam Duvå Hall måtte afbryde Ude Af Kontrol koncerten på Stjernescenen i 10 minutter da presset på publikum, og specielt dem som stod tættest på scenen, blev for voldsomt.

adam duvå hall, Adam Duvå Hall odds i Vild Med Dans

Se odds på Adam Duvå Hall som vinder af Vild Med Dans 2018. Den populære TV og radiovært er med i Vild Med Dans for første gang, og håber at imponere særligt én person. Adam Duvå Hall kan meget vel danse sig ind i hjerterne hos fans af Vild Med Dans i dette efterår, og bookmakernes odds placerer ham da også som en af de farlige outsidere før starten af Vild Med Dans d. 7. september.

I dette afsnit af ‘Bucket List’ er tv-vært Adam Duvå Hall gæst i studiet hos Le Gammeltoft. Foto: TV2

Adam Duvå Hall, Actor: Torsdag i 2’eren. Adam Duvå Hall is an actor and writer, known for Torsdag i 2’eren (2002), Nytår i 2’eren (2002) and Osman og Jeppe (2009).

TV-værten Adam Duvå Hall, racerkøreren Nicolas Kiesa og standupperen Thomas Hartman blev bedt om at troppe op på Flyvestation Vandel i Jylland, hvor Volkswagen havde linet bilerne op på den

Adam Duvå Hall (t.v.) og Mary Consolata Namagambe (t.h.) Det uetisk-korrekte P3, der vel er det mest fordummende og usjove medie i Danmark (dog muligvis overgået af DR3), har lavet et sommerprogram, der handler om at finde Danmarks sjoveste vittighed.

Adam Duvå Hall: »Tænk at stå på en fuldstændig afsondret og øde paradisø i Thailand med kæften fuld af Piratos« Se hvad der for radiovært Adam Duvå Hall er

Adam Duvå Hall er besat af biografier. Han har for nylig læst en, der virkelig gjorde indtryk. Det var ‘Journalist’ af Lasse Jensen, som han har inviteret i studiet for at tale om et liv fyldt med historie fra Lasse Jensens lange karriere som journalist og ikke mindst krigskorrespondent.

PR portræt af Adam Duvå Hall for TV3