admiral hotel koebenhavn, Copenhagen Admiral Hotel

Pakhuset på havnefronten har i århundreder været brændpunkt for fantastiske begivenheder. Hotellet ligger tæt ved teatre, shopping og de største attraktioner. Komfort, kultur, design og service kendetegner alle 366 værelser og suiter. Med Amalienborg om styrbord og det indre København om bagbord er Copenhagen Admiral Hotel i dag et flagskib af et internationalt hotel.

admiral hotel koebenhavn, Hoteller i København

Sammenlign priser på 6732 hoteller i København, Danmark. Søg blandt millioner af hoteltilbud, og spar penge med trivago.dk

Book Copenhagen Admiral Hotel på Toldbodgade 24 – 28 i København K. Vores hotel kan danne de perfekte rammer om din næste fest. Kontakt os for et gratis og uforpligtigende tilbud »

Proff.dk giver dig firmainformation om Copenhagen Admiral Hotel, 16128589. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Admiral Hotel is a hotel in central Copenhagen, Denmark, located on the waterfront between the mouth of the Nyhavn canal and the royal residence Amalienborg Palace. The building is a former warehouse. History. The building was originally two separate warehouses

4-stjernet hotel i centrum af København – indrettet i en af Københavns smukke historiske bygninger! Få meters gang fra Kongens Nytorv og Strøget.Klik her!

Kontaktinformation på Q-Park Admiral Hotel København K, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Copenhagen Admiral Hotel Toldbodgade 24-28, 1253 København K.. København Værelser: 366 Stjerner: 4 BOOK HOTEL

Om Copenhagen Admiral Hotel. Vi ligger i centrum af København mellem teatre, byens bedste shopping og de største turistattraktioner. Fra hotellet er der udsigt til havnefronten, Operaen og Ofelia Plads, Københavns nye smørhul, mens Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue, det imponerende Gefionspringvand og Amaliehaven er mindre end ét minut væk.

admiral hotel koebenhavn, 8 af de bedste hoteller i København

Admiral Hotel er oprindeligt et pakhus, som blev bygget i 1787, og den dag i dag har hotellet en rustik, maritim atmosfære. Det ligger ved havnefronten med en fantastisk udsigt til Skuespilhuset og Operaen. Hotellets indretning og koncept, herunder den tilhørende restaurant

Admiral Hotel har en fantastisk vakker beliggenhet på havnen, midt mellom Københavns beste teatre, shopping og noen av de største turistattraksjonene. Hotellet har en unik utsikt til havnefronten og Operaen, mens Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue og Amaliehaven finnes en liten spasertur unna.

Copenhagen Admiral Hotel er en Restaurant som tilbyder mad, der er inspireret af det Dansk køkken. Maden bliver tilberedt med sans for kvalitet og den gode smag, og Copenhagen Admiral Læs mere Hotel stræber til hver en tid efter, at du får en god madoplevelse. Copenhagen Admiral Hotel tilbyder takeaway til afhentning.

Se særlige deals for Copenhagen Admiral Hotel. Men skynd dig og book nu – mange af vores tilbud har kun få pladser eller er kun tilgængelige i

Admiral Hotel har flere forskellige bryllupslokaler til rådighed, og de hjælper jer med at skabe de perfekte rammer for jeres store bryllupsdag. Ønsker I at holde et mindeværdigt bryllup i København , og ønsker I ikke at gå på kompromis med hverken eksekvering, kvalitet, eller den gode stemning, er Admiral Hotel uden tvivl den ideelle løsning.

Arp-Hansen Hotel Group tilbyder flotte individuelle hoteller i Københavns Centrum. Se oversigt over de bedste hoteller i København – Book Online nu og få prisgaranti!

Admiral Hotel. Indv.renovering af hotel/motel i København med 366 lejligheder på 2 etager hvor den ene etage er under jorden . Selve byggeriet er påbegyndt oktober 2017 med en beregnet byggeperiode på 32 måneder til en anslået udgift på 50 mio.kr med et brutto areal på 15000 m².

Admiral hotel bryllup – Copenhagen Admiral Hotel ligger i hjertet af København, og har en fantastisk beliggenhed, da man nemt kommer til den øvrige del af centrum, hvilket er praktisk, hvis man skal holde bryllup der. Hotellet huserer i en gammel bygning fra 1787, og er et gammelt pakhus, og har set sin del af den Københavnske historie.