Aktiekurs Genmab

Alt om Genmab aktien. Se aktie kurs i realtid, graf

Komplet oversigt med alt om Genmab. Se aktie kurs i realtid, graf, isin, nyheder, nøgletal, anbefalinger, aktie tips, debat, finanskalender, selskabs information, …

Medicinalchef tjener 86 millioner kroner på aktiebonus - MX.dk

Genmab Udbytte 2018 og historik – udbyttejagt.dk

 ·

Genmab A/S er et dansk-amerikansk firma med biotek som deres primære beskæftigelse. Firmaet blev stiftet i 1999 i København af Florian Schonharting. Genmab har mere end 150 ansatte og har en omsætning på omkring 484 millioner kroner.

MomentumMarkets

Aktienyt – kurser, grafer og nyheder for danske aktier

Pressemeddelelser. Analyser. Aktienyt opdateres hver time, 24 timer i døgnet. Når de danske aviser holder fyraften fortsætter vores Internet-robot med at hente nyheder fra Reuters i USA.

Analytiker: Ny hollandsk storinvestor kan føre Zealand ind i aktiemarkedets rampelys

Kursmål, Aktie anbefalinger, Kurstargets

Find de seneste kursmål for Genmab på MyStocks.dk

EKSPERIMENTET #3: INDIKATORER - Daytrader.dk

Genmab A/S | Diskussion og forum | Shareville

“Vi anser det som positivt, at Genmab annoncerer et markedssalg for Darzalex på 3 mia. dollars, ligesom de øgede omkostninger signalerer stor tro på egen pipeline. Efter vores vurdering afspejler den nuværende aktiekurs ikke værdien af Genmabs pipeline,” skriver Sydbank i en analyse.

Vikinger ristede runer i blinde

Genmab kan fordoble aktiekurs igen – MedWatch

 ·

Biotekselskabet Genmab har fordoblet sin aktiekurs sidste år, og det kan også ske i år. Det vurderer Aktieugebrevet. “Genmab har haft et forrygende år og er steget med 107 pct. i 2012.

Vikinger ristede runer i blinde

Aktier: Genmab alene i front efter opjustering – Børsen Penge

Genmab er i front af det danske C20 Cap-indeks onsdag – som eneste selskab i plus – med en stigning på 2,7 pct. til 1155 kr., efter at selskabet sent tirsdag opjusterede sine forventninger til driftsresultatet for hele året til 1,06-1,26 mia. kr. efter en bonus fra det første salg af kræftmidlet Darzalex i Japan.

Analytiker: Ny hollandsk storinvestor kan føre Zealand ind i aktiemarkedets rampelys

Genmab får kniven efter studieflop med guldmiddel

For Genmab og ikke mindst selskabets aktionærer har alt handlet om kræftmidlet Darzalex de seneste tre-fire år. Det succesfulde middel mod knoglekræft er blevet skamrost af både kræftlæger og aktieanalytikere, hvilket har fået selskabets aktiekurs til at flyve til vejrs.

Vikinger ristede runer i blinde

Aktie-status: Genmab, Mærsk og Vestas trækker C25 i rødt

Feb 21, 2018 · Genmab bliver fra åbningen onsdag presset af salgstal for Darzalex i USA forud for biotekselskabets regnskab for 2017 efter børslukketid. I forvejen er tendensen negativ, og efter et kvarters handel ligger C25-indekset 0,3 pct. lavere i 1128,51 med fald i 19 af indeksets 24 aktier.

Vikinger ristede runer i blinde

Aktiekurser – Følg de store aktieindex og det danske

Tjek vindere og tabere ud. Se aktiekurser og grafer for aktier og aktieindex i bl.a. Danmark, Sverige, Tyskland og USA. / Følg aktieanbefalingerne og få adgang til dybdegående analyser på markeder, selskaber og aktivklasser.

Vikinger ristede runer i blinde

Aktiesnakken | Se chathistorik – ProInvestor

På dsv hjemmeside, under investor, er der link til pre announcement. I denne fremgår bl.a. følgende g) Capital increase of DSV: A shareholders’ meeting of DSV shall have re- solved on and approved an authorisation to the board of directors of DSV to decide a capital increase of DSV to create the DSV Shares to be delivered under this Offer.

Dansk Aktionærforening | Nyheder, analyser, guides og kurser om aktier, obligationer ...

[PDF]

En Analyse af regnskabspraksis i Genmab A/S, herunder

Som det ses, så har Genmab’s aktiekurs hoppet meget igennem årene, og den har ligget under C20 index’et indtil nu, hvor den for første gang i mange år er over C20 index’et. Genmab har derfor været præget af stor volalitet, som det ses i grafen, hvilket formentligt …

Numerologen har talt: De vinder landskampen – Ekstra Bladet

Børsen

Meget mere end Danmarks førende erhvervsavis. Børsen sætter dagsordenen for erhvervslivet. Vi skriver interessant og med kant. På alle platforme.

Dansk Aktionærforening | Nyheder, analyser, guides og kurser om aktier, obligationer ...

[PDF]

Genmab af den 11 maj 2017 – Sydbank Markets

Genmab starter 2017 som forventet overraskelser. Vi forventer et fortsat stærkt nyhedsflow fra Genmab, der kan være katalysator for yderligere kursstigninger. Værdien af pipelinen er fortsat ikke afspejlet i den nuværende aktiekurs. Kvartalsregnskabet er stort set som forventet

Vikinger ristede runer i blinde

15 tips, som vender underskud til overskud som daytrader - Daytrader.dk

Højgaard holding – Bordben jern

Dansk Aktionærforening | Nyheder, analyser, guides og kurser om aktier, obligationer ...

Bolagsfakta | Aktie- & bolagsinformation för investerare

Hedgefonde i historisk angreb på danske aktier | Nyheder