andelår på pande, Andelår

Fedtindholdet er baseret på Dansk Ands egne analyser og kan derfor ses på næringsdeklarationen. 5 g for and, kød, rå ifølge www.foodcomp.dk Kogning i gryde og stegning på pande 4 andelår à ca. 235 g Salt og peber Tilberedningstid: ca. 1 time Stegesvind: ca.

andelår på pande, Andelår med ristet rosenkål

Rids skindet på andelårene let med en skarp kniv, og krydr godt med salt og peber. Steg først andelårene på skindsiden i lidt smør på en pande, til skindet er sprødt og gyldent. Vend dem, og steg dem på den anden side i ca. 5 minutter, til de er let rosa indeni.

Skær svampene i små stykker, og svits dem godt i olie på en pande. Del salaten i fire dele, og læg dem på tallerkener. Kom kartofler og andelår på tallerkenen. Smag skyen fra anden til med lidt citronsaft, og dryp den over kartofler og salat. Drys de stegte svampe

Hæld mandler, vand og salt på en stegepande. Kog ved høj varme, så vandet damper af. Rør rundt i mandlerne og skrab pandens bund, så saltet fra bunden hæfter på mandlerne som et tyndt hvidt lag. Hæld dine saltmandler på bagepapir og lad dem blive kolde. Saltmandler er godt modspil til alt det søde, og de her laves på 5 min.

Opvarm en pande med andefedt, og kom lårene på panden. Brun dem ca. 2 min. på hver side ved høj varme. Skru ned og steg lårene ved jævn varme, til skindet er sprødt og kødet gennemvarmet. Det tager ca. 15-20 min. Du kan også stege de confiterede andelår i ovnen ved 200 grader i 25-30 min., til de er sprøde i skindet og gennemvarme.

Brun andelårene under grillen i ovnen eller på en varm pande, så skindet bliver sprødt. Anret de sprøde andelår med saucen, og giv f.eks. ovnstegte kartofler og en frisk grønkålssalat til. Tip: Du kan også bruge opskriften til pulled and: Træk skindet af andelårene, og steg det sprødt på en pande.

Rens svampene, og steg dem gyldne i fedtstof på en pande. Hæld saucen tilbage i gryden eller på et fad, læg andelår og svampe ved, og pynt evt. med frisk timian eller andre urter. Server eventuelt med en god rødkålssalat (opskrift kommer på i overmorgen) og en god mos eller dine yndlingskartofler.

Sprøde og saftige andelår, som får et friskt og syrligt modspil af den sprøde rødkålssalat med bagte pastinakker. Servér den til hoveret eller som en del af (jule) Rist mandler let på en tør pande. Vend rødkålssalat, pastinakker, appelsinfileter og mandler sammen, og servér salaten til andelårene.

Brun andebrysterne på en medium varm pande, først på skindsiden i 1-2 minutter, så fedtet smelter lidt af. Hæld fedtet fra (gem det på glas til senere madbrug), og brun den anden side af brysterne i 1 minutter. Steg brysterne færdig i ovnen ved 170º i 10-12 minutter, så de er rosa i midten.

andelår på pande, Andelår sous vide

Andebryst kan tilberedes på samme måde – der hedder det bare 2 timer ved 62 grader. Der bør man i stedet for ovnen bruge stegepanden. Efter sous viden placeres brystkødet med fedtet nedad på en kold pande. Derefter steges fedtet sprødt, og man skal være opmærksom på, at

Jeg laver mange andelår af gangen og opbevare dem i hver sin vakuum pose på køl og i fryser. Det er meget nem mad at tage en confiteret andelår og smide det på panden, næsten hurtigere end fastfood. Hvis du skal have mange gæster er dette også den nemmeste ret i verden hvis du har fyldt køleskabet med Confit de Canard.

Opskrift – sådan laver du andelår med vintersalat. Tænd ovnen på 200°. Krydr andelårene godt med salt og peber. Steg dem på skindsiden i smør på en pande, til skindet er sprødt og gyldent.

Bag pandekagerne på en tør pande til de er gennembagte og har fået fine brune pletter. Hold pandekagerne lune i et viskestykke. And: Kom andelårene på en pande. Når skindet er blevet sprødt, og andelårene er opvarmet, tages de af panden. Tag kødet af benene og trevl det. Kom det trevlede kød på en pande

Confit de Canard er en traditionel fransk ret, hvor man confitere (konservere) andelår. Confit de Canard kan købes på dåse hos nogle slagtere eller velassorterede supermarkeder, hvilket ikke altid er helt billigt, ca kr. 165 for 3 -4 lår på dåse.

Confiterede andelår er nok den nemmeste opskrift på mør og lækker and, jeg endnu har prøvet. Og hvis du ikke lige orker at sætte køkkennerverne på højkant juleaften med en hel andesteg i ovnen, er det et rigtig godt alternativ.. Confit de Canard lyder fint og

Tag de confiterede andelår op af fedtet og grill/steg dem sprøde på en varm pande I en lille gryde koges vand, sukker og tranebær op i ca. 2-3 min. Hæld det i lille skål og afkøl hældes i en skål der afkøles

Andelår – Langtidsbagte med appelsin, timian og honning. And ala orange er et dejligt alternativ til den klassiske and til både jul og mortens aften. Andelåret rummer så megen smag, saft og kraft, at tilbehøret kan være noget mere råt og friskt.