Andelsboligforening Østerbro

Søens Gave – Andelsboligforeningen

Vi er en dejlig andelsboligforening beliggende ved Strandboulevarden på Østerbro i København. Søens Gave er en meget velfungerende andelsboligforening placeret i et skønt område af København. I det nærliggende område finder du gode skoler, institutioner, samt gode indkøbsmuligheder.

Forside - A/B Middelfartsgården

Andelsboligforening Glænøgaard

Kære Julian og bestyrelsen, Jeg håber at I alle er kommet godt ind i det nye år og nyder de lysere og lunere tider. Det er efterhånden noget tid siden vi talte sammen sidst.

DK - odensegade16.dk

Velkommen til andelsboligforening Strandboulevarden

Velkommen til andelsboligforening Strandboulevarden. Bestyrelsen er glade for at byde dig velkommen til vores nye og informative hjemmeside. Alle med interesse for vores fælles ejendom kan nu se en række informationer om både ejendommen og foreningen her på hjemmesiden.

Forside - A/B Middelfartsgården

Andelsbolig Køb: Rådgivning, andelspris, gennemgang

Hvis andelshaverne betaler forskellig boligafgift, så kan jeg udarbejde forslag til ensretning af boligfgiften, et forslag der tilpasses den enkelte andelsboligforening. Desuden kan jeg tilbyde vejledning og sparring til andelsboligforeninger, typisk til optimering af foreningens …

Efter fire års kamp: Boligejere kan nu rive deres andelsbeviser i stykker - TV 2

Velkommen til Andelsboligforeningen Rosenlund

Andelsboligforeningen Rosenlund er stiftet i 1983 og tæller i dag 55 andelsboliger, 4 erhvervsandele, en lejebolig og et erhvervslejemål. Foreningen ligger på Østerbrogade 88-90 på indre Østerbro i København.

MMAKE - Se de projekter vi arbejder og har arbejdet med.

Andelsboligforening på Vesterbro – A/B Humlegården

Velkommen til A/B Humlegården Andelsboligforeningen AB Humlegården er en velfunderet forening, etableret i 1997 med 89 andelsboliger og 8 lejemål. Foreningen har en solid økonomi og gode fællesfaciliteter, så som vaskeri, cykelkælder, dejlig gård, baderum, en helt ny tagterrasse med tilhørende køkken og toilet samt gratis digital fællesantenne.

MMAKE

Bekymring: Risikable lån truer nye andelsboligforeninger

Apr 24, 2017 · Foreningen på Østerbro er langt fra den eneste andelsboligforening, der bliver stiftet med afdragsfrie F9-lån. Ifølge Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation, ABF er langt de fleste af de nye foreninger, der opstår i øjeblikket, finansieret med den type lån.

MMAKE

Forside – aab23

Boligforeningen AAB (Arbejdernes Andelsboligforening) Afdeling 23 Østerbro København. Selve opdateringen af beboernes kontaktoplysninger kommer til at foregå på AAB.dk, hvor hver enkelt beboer skal logge ind med et unikt brugernavn og password, som vil fremgå af det brev, som de modtager i slutningen af februar.

Andelsboligforening får lov at gå konkurs | Ejda

A/B Sct. Kjeldsgården – www.sctkjelds.dk

www.sctkjelds.dk. Velkommen! Velkommen til A/B Sct. Kjeldsgårdens hjemmeside. Her kan du følge livet i andelsforeningen og læse seneste nyt fra bestyrelsen, ejendomsadministrator og viceværten.

Klostergaarden: Konkursramt andelsforening solgt | TV 2 Lorry

Ekstern venteliste – Andelsboligforeningen Langelandsvej

 ·

Informationer til beboere og interesserede købere. Følgende liste viser samtlige på vores eksterne venteliste.. Det er kun de aktive der får besked om ledige andele.

Andelsboligforeningen Willemoesgade 20-24

Velkommen til A/B Thor – Andelsboligforeningen

Her finder du information om A/B Thor, der en andelsboligforening med cirka 150 andele, beliggende på ydre Nørrebro, lige ved Nørrebroparken. Vi håber, at du finder de oplysninger du har brug for – hvis ikke, hører vi gerne fra dig … Læs resten →

Ni nye elevatorer på Østerbro

A/B Hammerhus

Hammerhus er en hyggelig andelsboligforening på Ydre Østerbro fra 1926. Foreningen består af 56 lejligheder og 7 erhvervslejemål. Foreningen har en sund økonomi med lave realkreditlån og lave månedlige boligydelser. Beliggenhed Foreningens røde murstensejendom ligger ved hhv. Vennemindevej, Otto Mallingsgade og Bechgaardsgade.

MMAKE

Velkommen til A/B Vennemindehaven

Velkommen til A/B Vennemindehaven. Bestyrelsen er glade for at byde dig velkommen til vores hjemmeside. Alle med interesse for vores fælles ejendom kan nu se en række informationer om både ejendommen og foreningen her på hjemmesiden.

Ekspert: Pas på når du køber andelsbolig! – Ekstra Bladet

DK – svanemoellebo.dk

Vicevært og VVS og EL. Mogens van der Goot ejendomsservice er tilknyttet Svanemøllebo. Mogens kan kontaktes på 39279090/40758408 MS TOTAL VVS i Landskronagade 80 tlf. 70 223 223 mail [email protected] Schiøtt EL Installation anbefales til el arbejder. tlf. 3312 0152 eller [email protected]

Andelsbolig - Wikipedia, den frie encyklopædi

DK - abkanslerhus.dk

DK - abkanslerhus.dk

Geografi

”Efter fem år er fugten i vores kælder reduceret med 72 procent”

DK - abkanslerhus.dk

DK - abkanslerhus.dk

Tåsingegade - Wikipedia, den frie encyklopædi

MMAKE - Se de projekter vi arbejder og har arbejdet med.

Vores Omstilling | AB Søpassagen - Danmarks første co2-neutrale andelsboligforening

AB Søpassagen – Vores Hjem - Vores Klima

Forside - A/B Nymindegaard

A/B Klosterrisvej 1-5

A/B Ryesgade 72-74

Ejendomsfond opkøber konkurstruet forening - Andelsportal.dk