arbejde i odense, Om Reden Odense

Reden Odense er en del af KFUKs Sociale arbejde, som er en privat medlemsorganisation, der også har Reder i København, Aarhus og Aalborg. Der findes også Redernes Krisecenter i Odense: et krisecenter for voldsramte kvinder i aktivt misbrug, som er en separat institution.

arbejde i odense, Professionel Tømrer i Odense

Tømrer / Tømrermester | Vi udfører tømrer opgaver i Odense og på resten af Fyn. Tømrer arbejde i Korup, Villestofte, Tarup.

Masser af sort arbejde i Odense. Der var rigeligt at komme efter, da SKAT med 70 mand torsdag gennemførte en storstilet skatterazzia i Odense.

Arbejde og undervisning – Odense tilbydes og søges på DBA. Find annoncer med Håndværkshjælp på DBA og find den hjælp, undervisning eller det job, du søger

Vvs-arbejde Odense – blik, blikkenslagere, ventilation, sanitet, installatører, badeværelser, ombygninger, nybyggeri, fjernvarme, renovering af vvs-installationer

Murer arbejde tilbydes, Lille en mands firma tilbyder løsning af opgaver i og omkring boligen Nyt badeværelse, renovering af trap 8850 Bjerringbro d. 26.06

Vores arbejde > Fællesskaber > Sociale caféer; Sociale caféer. Sociale Caféer. Kunne du tænke dig at nyde en dejlig kop kaffe i godt selskab? Rundt om på byens plejecentre, aktivitetshuse og fælleshuse slår Røde Kors Odense hver 14. dag dørene op til hyggeligt samvær for ældre, der bor i nærområdet.

Forebyg unødvendige skader ved varmt arbejde. Tag dette kursus på 1 dag, hvor du lærer at arbejde sikkert med maskiner og værktøj, der afgiver gnister eller kraftig varme. Læs mere her. Svejsekurser for F/I. Svejsekurser for F/I. Ikke dansktalende kursister kan blive kompetenceafklaret til vores svejsekurser.

VVS-arbejde Læs mere 08:00 – 16:00 08:00 – 16:00 Lukket Lukket Fraugde VVS eftf. v/ Stig Rasmussen Fraugdevej 30 5220 Odense SØ

arbejde i odense, Fritidsjob, ungarbejde, studiejob og ufaglært arbejde …

Jobbank for unge og ufaglærte der søger fritidsjob, studiejob, ungarbejde eller andet ufaglært arbejde. På StartJob.dk er det gratis at oprette annoncer.

Alle ledige Lager Arbejde jobs i Odense. Søge og finde arbejde og stillinger med Careerjet.dk jobsøgemaskine for Danmark.

Leder du efter nyt job? Søg ledige jobs og find nyt arbejde – Odense på DBA. Det store udvalg af ledige jobs over hele landet hjælper dig godt på vej med din jobsøgning

Odense til syge indvandrerkvinder: I kan godt arbejde Granskning af lægeerklæringer viser, at ni ud af ti ikke-vestlige indvandrerkvinde ifølge kommune er klar til job. Ni ud af ti sygemeldte indvandrerkvinder fra ikke-vestlige lande kan godt arbejde, selvom de har en lægeerklæring og er erklærede ikke job-parate.

Proff.dk giver dig firmainformation om FOA Fag og Arbejde – Odense, 17513281. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Praktisk erfaring med HR arbejde i et uformelt miljø. Gode kollegaer som sammen brænder for at forbedre Ungdommens Røde Kors Odense. Stort ansvar og mulighed for at sætte dit præg på organisationen. Udtalelse til CV’et efter minimum 6 måneders arbejde. Vi kræver ingen relevant uddannelse eller erfaring, selvom dette ofte vil være en

Socialt arbejde handler bl.a., om de metoder, man bruger i socialt arbejde – fx kommunikation og etik. Du vil også blive introduceret til socialrådgivernes brede arbejdsfelt. Det giver dig indsigt i de mange muligheder, du har for senere at specialisere dig.

Interesserer du dig for tøj og mode, og kan du lide at arbejde med mennesker, så kan du blive frivillig i en af vores ca. 240 Røde Kors butikker. Som frivillig i en Røde Kors Butik er du med til at skaffe penge til hjælpearbejdet. Din tid og lyst betyder en verden til forskel for de mennesker, vi hjælper.