bassinlivredderprøven, Info til klubber & foreninger

Bassinlivredderprøven koster 350 kr. og varer ca. 1 time. På nuværende tidspunkt har vi ikke nogen hold, hvor man træner til bassinlivredderprøven. Hvis vi oplever det som et ønske fra flere, vil vi arbejde på at oprette et hold.

bassinlivredderprøven, Klargøring til bassinlivredderprøve

Jeg har i mange år forberedt og afholdt bassinlivredderprøven for kursister, hvor jeg har undervist i førstehjælp og de praktiske elementer af bassinlivredderprøven. Hvad tilbyder jeg: Kurser som klargøre til bassinlivredderprøven. Det kan indebære: Undervisning

Kurset forudsætter, at du kan svømme 200 m, heraf de første 50 m under 1 minut og 30 sekunder, at du kan dykke ned på bunden 3 gange i din svømmehal. Alle, der er fyldt 17 år inden årets udgang kan indstille sig til bassinlivredderprøven. Der må under prøven ikke anvendes svømmebriller og

Har alle bestået bassinlivredderprøven og førstehjælp. Vi anbefaler. Tætsiddende badetøj – fremfor badeshort eller bikini. Badehætte og hårelastik – så langt hår ikke generer dig i undervisningen. Svømmebriller – der kun dækker øjnene og ikke dykkermaske. Du kan i Klubshoppen finde anbefalede produkter til at opnå god

Distancen der skal svømmes i bassinlivredderprøven er 200 meter i alt – 50 meter svømning med hovedet over vandet og godt overblik på maks 1 min 30 sek,

Også en del af trænerne har netop været gennem bassinlivredderprøven, der repeteres hvert år. Her testes trænerne i førstehjælp, dykning, svømning med tøj, bjærgning, drukneulykker og meget mere, der skal sørge for at sikkerheden er i top, når der undervises i hallerne.

Hvert år til opstart skal du igennem bassinlivredderprøven. Du får udleveret arbejdstøj. Jobbet er aflønnet . For mere info kontakt: Dorthe Bech-Willumsen. Mail: [email protected] Telefon: 28182363. Fladså Svømmeklub – Mogenstrup Parkvej, Mogenstrup – 4700 Næstved –

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

kan bestå bassinlivredderprøven; har kørekort; som minimum behersker dansk i tale; er fleksibel i forhold til øget timetal. Vil du vide mere? For yderligere oplysninger, kan du kontakte personaleleder Jeanette Marcussen på 28 90 69 31 (i tidsrummet kl. 9.00-13.00) eller på mail [email protected] Ansøgningsfrist 18. juni 2020.

bassinlivredderprøven, Neptun

Fredag den 25. maj 2018, klokken 17.30 – 19.30 afholdes der Bassinlivredderprøven i Klosterbakken svømmehal. Kontakt os på [email protected] eller på telefonnummer +45 20 48 18 29. CVR-nummer: 30381726 Frømandsklubben Neptun

Også en del af trænerne har netop været gennem bassinlivredderprøven, der repeteres hvert år. Her testes trænerne i førstehjælp, dykning, svømning med tøj, bjærgning, drukneulykker og meget mere, der skal sørge for at sikkerheden er i top, når der undervises i hallerne.

Vi vil ligeledes sigte efter at forberede livredderaspiranter til bassinlivredderprøven samt optagelsesprøven til kystlivredderuddannelsen, såfremt dette har interesse. Herudover vægter vi det sociale fællesskab meget højt, og ønsker at være en klub, hvor livreddere og folk med interesse for livredning kan mødes på lige fod.

Bassinlivredderprøven 2020 Hold 1 . Del på Facebook. Tilmeldingsfrist er overskredet. Opret en profil eller log ind Så er det snart tid til bassinlivredderprøverne . Prøven kan tages af alle der er eller fylder 18 år i 2020. Se program og indhold i prøven HER .

Livreddertræningen foregår i Livredderklub Midtjylland. Livredderklub Midtjylland er vores underafdeling, som står for al livredderuddannelse, uanset om du ønsker at aflægge bassinlivredderprøven, eller om du er mere til åbent vand.

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Retningslinjer for bassinlivredderprøven tages til efterretning. Retningslinjer og sikkerhedsregler for foreninger og skolers brug af Ishøj Svømmehal tages til efterretning og drøftes med foreningen Nikon. Beslutning. Tiltrådt.

Prøveaflæggelsen foregår 1 gange årligt, bassinlivredderprøven er ultimo januar (som er gældende i et år). Ved behov for aflæggelse af prøver der ud over, kontaktes trænerne på livredderholdet – som også tager ud til andre svømme-klubber / -haller og er dommere for bassinlivredderprøver.