biblio dk, Fredericia Bibliotek

Nu kan bibliotekets brugere igen bruge bibliotekets pc’ere samt printe og kopiere. Men det kræver stor opmærksomhed på sundhedsrisikoen. Derfor er det en betingelse for anvendelse af pc’erne, at brugerne spritterne hænderne af før og efter brugen.

biblio dk, Ry Bibliotek

Borger.dk; Kontakt. Skanderborg Bibliotek – Parkvej 10 B – 8660 Skanderborg – Telefon: 8794 2960 – [email protected]

Bogcafé: Det store i det små på Vester Skerninge Bibliotek. 16 nov. Peter Øvig: Min mor var besat

Netværkstedet på Roskilde Bibliotek kan give svar på dine it spørgsmål.

Næstved Bibliotek og Borgerservice – Kvægtorvet 4-6 – 4700 Næstved – Telefon: 5588 5588 – [email protected] – EAN: 5798007288204 – CVR:

Københavns Professionshøjskoles Bibliotek. Her kan du finde bibliotekets samlede ressourcer – fysiske som elektroniske. Biblioteket servicerer studerende og ansatte samt eksterne brugere.

Mia anbefaler 5 gode bøger, sæt dem på din huskeliste eller lån dem på eReolen. OBS: Det er ikke alle titlerne, som er på eReolen.

Opskrifter og små glimt af hverdagslykke : kogebogen fra valdemarsro.dk. Af Ann-Christine Hellerup Brandt (2014) Nogle af de mest populære opskrifter fra bloggen valdemarsro.dk. Med fokus på lækker og sund mad, som tiltaler de fleste, og som er overkommelig i en travl børnefamilies hverdag.

Forfatteren, der står bag bloggen simplyfit.dk, har erstattet færdigkøbte produkter med hjemmelavede dagcremer, deodoranter, masker, shampoo m.m. Anvisninger til at indtænke naturlige ingredienser og bæredygtighed i den daglige skønhedsrutine, samt opskrifter på en række skønhedsprodukter

biblio dk, Billund Bibliotekerne og Borgerservice

16-årige Anthony – Tony – har styr på det hele, hvis bare andre gider at holde sig på afstand. Det er fint nok, hvis

Lige nu er der lang kø på Stine Pilgaards bog “Meter i sekundet”, en sjov og skarp historie om hvor svært det kan være at skulle passe ind et nyt sted.

I september 2015 vedtog samtlige statsledere fra FN´s 193 medlemslande 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling på kloden. Formålet med verdensmålene er at løse de største problemer på kloden inden 2030 – og det støtter Hjørring Bibliotekerne aktivt op om.

Rebild Bibliotekerne – Grangårdsvej 13A – 9530 Støvring – Telefon: 99 88 77 40 – [email protected] – EAN-nr. 5798004199626 Hvis ikke andet er angivet, er billeder på hjemmesiden fra www.colourbox.com

Tips og tricks til søgning på ucnbib.dk. Nyttige tips, som kan kvalificere dine søgninger. Foreslå en bog. Har du forslag til nye titler til UCN Biblioteket – eller er der titler, som vi bør købe flere eksemplarer af? Gyldendals Røde Ordbøger. Du har online adgang til Gyldendals Røde Ordbøger.

Forfatter Lennart Weber er ved at lægge sidste hånd på en bog om de to lokale fotografer Olaf og Thorvald Staunstrup, der fotograferede fra 1903 og frem.

Sand mellem tæerne, sol i ansigtet og sjove aktiviteter vil danne rammen for Slagelse Biblioteker

Skive Bibliotek • Østergade 25 • 7800 Skive • Tlf. 9915 7000 • [email protected]