billig overnatning middelfart, Overnatning

Du er altid velkommen til at overnatte i HUSET Middelfart – efter et møde, en konference, en fest – eller efter afslutning af dagens arbejde på tværs i landet. Hos os kan du smide benene op efter en hyggelig aften eller en travl dag. Få dig en rolig overnatning og et solidt morgenmåltid – lige midt i Danmark.

billig overnatning middelfart, Overnatning på Ærø

Overnatning. Hvor drømmer du om at vågne op i morgen? Hvor drømmer du om at vågne op i morgen? Foto: Lea Storm. På Ærø har du mulighed for at overnatte både under åben himmel og under lækre fjerdyner. Vi har bl.a. autentiske hoteller, skønne sommerhuse i idylliske omgivelser og

Overnatning. Hoteller og kroer. Hoteller og kroer. Foto: Haraldskær Sinatur Hotel. Et hotelophold i Vejle er mere end kost og logi. Her kan du vælge imellem at blive forkælet på et af wellness-hotellerne, bo i historiske omgivelser i naturen, i moderne omgivelser midt i byen eller på en af kroerne med en næsten familiær stemning.

Receptions åbningstid kl. 8 til kl 12 og kl. 16 til 18 DANHOSTEL Fredericia er et oplagt feriemål året rundt. Vandrerhjemmet, der blev taget i Læs mere »

Overnat i rolige omgivelser 3 minutter fra E20. Mangler du en oplagt og billig overnatningsmulighed på Fyn, så læs med her. Ikke langt fra Middelfart – i smørhullet mellem Jylland og Sjælland – tilbyder vi overnatning i fredelige, grønne omgivelser.

Bo hos private og du vil få en dejlig frihed, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på de lokale – helt i lighed med at bo på Airbnb. Og, du kan bo på Bed & Breakfast både i centrum af Aarhus, i udkanten af byen og også ude i de naturskønne omgivelser længere uden for Aarhus

1 overnatning i dejligt dobbeltværelse Stor morgenbuffet Adgang til pool og sauna Gratis Wi-Fi på hele hotellet Fri parkering. Eventuelle tillæg Bestilles og betales til Dronninglund Hotel: Weekendtillæg (fredag og lørdag) kr. 150,00,- pr. værelse pr. overnatning. I afslappende rammer

Overnatning i Odense Foto : Johan Joensen En hotelovernatning til en konferencegæst, en nat i en B&B med personlig charme, budgetvenlig overnatning lige midt i centrum, en teltplads, en familieværelse?

Middelfart Marina er udpeget til at være en signaturindsats, som skal gøre Middelfart Kommune til et endnu bedre sted at bo og leve. Se mere på marinaplan.middelfart.dk

billig overnatning middelfart, Zleep Hotel Kolding

Billig overnatning i Kolding; Dejlig, økologisk morgenmad; NB! Der er en bussluse på Dyrehavegårdsvej. Kør istedet via Slotssøvejen, når du kommer fra Fynsvej. Kommer du fra Nordre Ringvej, kan du fortsat ankomme til hotellet via den nordlige ende af Dyrehavegårdsvej. God kvalitet på prisvenligt hotel i Kolding

Har du lyst til en billig ferie i Middelfart, hvor du kan opleve de lokale seværdigheder? Så tag en overnatning på et af vores mange hoteller! Vores hotelophold er nemlig garanti for en god kør-selv ferie i Middelfart.

Milling Hotels er en hotelkæde bestående af Hotel Ansgar, Plaza, Windsor, Mini11 og Mini19 i Odense, Saxildhus i Kolding, Park i Middelfart, Søpark i Maribo, Ritz i Aarhus og Gestus i Aalborg.

Du leder efter billig-overnatning-midtjylland, hoteller, hotelrestaurnter, overnatning-vejen, vaerelsesudlejning-og-pensionater, overnatning-billund . Her kan du finde adresser, telefonnumre, bedømmelser og åbningstider for billig-overnatning-midtjylland

BILLIG, KOMFORTABEL OVERNATNING. Book allerede nu din overnatning på Danhostel Givskud Zoo, Be Happy Pass, der giver rabatter og ekstra oplevelser på tværs af Legoland Billund Resort – fra Middelfart i øst til Blåvand i vest. DANMARKS STØRTE DINOSAURPARK.

Kan I nøjes med en enkelt overnatning? 7 skønne kroer på Fyn. 1. Munkebo Kro & Hotel (Østfyn) Munkebo Kro er beliggende med en vidunderlig udsigt over Kertinge Nor på det østlige Fyn. Den både stilfulde og tilbagelænede atmosfære og de naturskønne omgivelser danner en perfekt ramme om et romantisk kroophold.

Der findes Bed and Breakfast over hele Danmark – se blot de mange markører på kortet. For at finde et Bed & Breakfast, et privat værelse eller en anden overnatning, kan du enten bruge kortet eller søgefunktionen. Eller du kan lade dig inspirere af dagens Bed and Breakfast på listen herunder, eller vælge et område i listen til højre.

Book sommerens byvandringer . Fra en klassisk byvandring til Ghostwalk. H.C. Andersen rundt med Paraden eller arkitekturen i centrum. Odense har meget at byde på, og her har vi samlet dette års mange fantastiske guideture.