biograf københavn imperial, København

Din – og vores medarbejderes – sundhed har den højeste prioritet. Vi gør vores bedste for at sikre, at du som gæst får så tryg en biografoplevelse som muligt. Du vil derfor opleve en noget anden biograf end du er vant til – hvor rutiner og procedurer er lavet markant om.

biograf københavn imperial, Imperial (biograf)

Imperial er Nordeuropas største enkelte biografsal med plads til 1001 personer, samt den største biograf i verden med Dolby Atmos. Biografen er blandt de ypperste af sin slags, man kan opleve i København, og den store sal er stort set altid det foretrukne sted for diehard fans i København, når de nyeste blockbusters får premiere [Kilde mangler].

Imperial Biograf København. December 28, 2018 . 24. Sep 2013. Nordens strste biografsal ligger stadig ved Vesterport, men Imperial er blevet 100 pladser mindre. Til gengld sidder de

Imperial er Nordeuropas største biografsal med plads til 1001 personer. Biografen er ejet af Nordisk Film. Biografen er blandt de ypperste af sin slags, man kan opleve i København. Biografen er ejet af Nordisk Film og ligger tæt ved Vesterport Station.

Se en film i skandinaviens største biograf Imperial i København. Se en film i Scandinavians største biograf. Den Københavnske biograf Imperial er den største biograf i Skandinavien, og siden sin åbning i 1961 har den sat scenen for mange gallapremierer og særlige events.

I Indre By finder du også Grand Teatret, som er den sidste biograf i København, vi kommer til at vende her. Den har været at finde på adressen siden 1923, hvor den første gang slog dørene op. Grand skiller sig lidt ud fra mange af de andre biografer i byen, da den har et mere smalt udvalg, som primært er bestående af europæiske film – herunder i perioder franske film.

Home / Uncategorized / Biografer København Imperial. 22 Dec. Biografer København Imperial. By admin / 0 Comments; 3. Nov 2015. Tjeck Magazines fotograf var forleden en tur i Imperial Bio i Kbenhavn for at hilse p nogle af stjernerne fra den nye Bond-film. Selvflgelig har Husum Bio var den frste biograf i Kbenhavn,

Oplev verdens største Dolby Atmos biograf i hjertet af København, Nordisk Film Biografer Imperial. Med sine 1.002 sæder gør det Imperial til Skandinaviens største biograf – og det er vi stolte af! Imperial åbner hver dag en halv time før første forestilling, og billetsalget lukket efter sidste forestilling.

Biograf: By: Albertslund Biograferne: Albertslund: Bibliografen: Bagsværd: Dragør Biograf: Dragør: Nordisk Film Biografer, Esbjerg: Esbjerg: Panorama Biograferne

biograf københavn imperial, Næstveds Biografer, Bio Tour, København, København …

(1) Foto: Tim Østerlund Toftegaard, 2019 (2) Foto: Tim Østerlund Toftegaard, 2020

Oplev verdens største Dolby Atmos biograf i hjertet af København, Nordisk Film Biografer Imperial. Med sine 1.002 sæder gør det Imperial til Skandinaviens største biograf – og det er vi stolte af! Imperial åbner hver dag en halv time før første forestilling, og billetsalget lukket efter sidste forestilling.

Imperial som københavnernes store premierebiograf med teknik og udstyr, der kan gøre selv den største nørd lykkelig. Og Dagmar, Carl Th. Dreyers historiske biograf, med sine smukke Art deco-detaljer og en fantastisk historie helt tilbage til slutningen af trediverne.

Imperial fejrede 50 års jubilæum som biograf i 2011. Oprindeligt var der plads til 1.523 i salen, og det var dengang kun nok til at være den tredjestørste biograf i København. Emner. biograf Teatersal. Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

Ja, jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve indeholdende nyheder, tilbud og konkurrencer fra Sweetdeal via e-mail. Jeg bekræfter, at jeg er over 13 år.

Koncerter, Biograf, Teater, Comedy. Rødovre Rådhusplads Rødovre Parkvej 130 2610 Rødovre 36 37 97 70

På Kino.dk (tidligere BioBooking.dk) kan du nemt og enkelt bestille billetter til de bedste film i de bedste biografer. Online booking af film biograf billetter til Palads, Imperial og Palladium i København, BioCity i Tåstrup, Odense, Esbjerg og Herning Cinecity, Palads Århus og Folketeatret i Århus.

Gloria biograf viser film fra hele verden med historier om mennesker, steder og begivenheder, der bevæger publikum. Gloria er en biograf der med sit repertoire søger at skabe en stærkere base for gode film i københavn.