biografen middelfart, Panorama

Panorama – biografen ved Lillebælt. KulturØen, Havnegade 8 B. 5500 Middelfart. Tlf: 6441 0024

biografen middelfart, Biografer Middelfart the Best In Town

Biografer Middelfart i Opendi Middelfart: I alt 13 registreringer og vurderinger inden for kategorien Biografer Middelfart. Alle registreringer med bykort, ruteplanlægger- gratis registreringer for firmaer

Kulturøen, Besøger stedet ofte, biblioteket. – Se 34 anmeldelser fra rejsende, 6 billeder og gode tilbud vedr. Middelfart, Danmark på Tripadvisor.

Panorama Middelfart. Panorama biografen på KulturØen har en fantastisk beliggenhed med udsigt til Lillbælt, gode parkeringsforhold og et væld af store og mindre film. Se vores seneste film nederst på siden. Adresse. Havnegade 8B.

Benytter ebillets responsive site. Benytter ebillets Print-Selv løsning. Benytter ebillets ebillet-kort.

Biograf in Middelfart – Syddanmark, Middelfart – telefonnummer, kort, postnummer, adresse på firmaer, virksomheder, butikker, mindre virksomheder, fagfolk, organisationer Panorama – Biografen Ved Lillebælt Havnegade 8 B Middelfart 5500. Biograf i nærliggende lokaliteter.

Biografen skal ligge på Enghaven – og lige så snart lokalforslaget er blevet behandlet i byrådet er biografdirektøren parat til at rykke hurtigt. Hvis alt går som smurt, vil Holstebro have en ny biograf i slutningen af 2019. Der har tidligere været to projekter på tegnebrættet, som dog begge er gået i vasken.

Biografen har både BabyBio, masser af events og er handicapvenlig. Første film starter alle hverdage og søndag kl.11.30, lørdag vises film fra kl.11.00. Obs. Reducerede åbingstider pga. Covid19. Se gældende åbningstider her på siden. Desuden stilles knap 3000 gratis parkeringspladser til rådighed lige ved døren.

Støt biografen, og bak op om vores aktiviteter og arrangementer. Et medlemskab koster 100 kr. pr. person for hele 2020 Du kan melde dig ind i biografen, eller betale via netbank, eller mobilepay nr. 83253 (det er korrekt, at der kun er 5 cifre.)

biografen middelfart, Teenagere opfinder biografapp til ordblinde

Biografen i Middelfart gik med i projektet, da de ser store muligheder for applikationen i fremtiden. – Lyset fra tablets kan ødelægge det biologiske ur. Alexander Gram Jensen og Anders Thuesen håber app’en i fremtiden kan hjælpe ordblinde i alle landets biografer, på museer og i andre offentlige rum.

Biograf in Middelfart – Syddanmark, Middelfart – telefonnummer, kort, postnummer, adresse på firmaer, virksomheder, butikker, mindre virksomheder, fagfolk, organisationer Panorama – Biografen Ved Lillebælt Havnegade 8 B Middelfart 5500. Biograf i nærliggende lokaliteter.

Biograf i Middelfart. Her finder du en liste med 2 oplevelser fra vores Biograf-kategori i Middelfart. 5500 Middelfart KulturØen Panorama Biografen Lillebælt. Biograf Se mere Skjul kort

En god tur i biografen med det hele – for dig og en ledsager. I skal bare finde den film, som I har lyst til at se, læne jer tilbage i mørket – og lade jer rive med! Med denne oplevelse får du to biografbilletter og to bio-menuer, så du og en ledsager kan få en hyggelig aften i en af mere end 20 biografer over hele landet.

Klik for at se i Bing2:14

Den 7. Dec. 2013 kl 10:00 – 12:00 bliver der vist gamle film fra Middelfart i Panorama Biografen i Middelfart. Det er gratis og i pausen er der kaffe, klejne

Forfatter: Middelfart Lokal TV

Med skolen i biografen (MSIB) Med skolen i biografen tilbyder visninger af spillefilm og lange dokumentarfilm i de fynske biografer med tilhørende undervisningsmateriale. Som noget nyt kan vi med stor glæde også præsentere pakker med kortfilm fra Odense Filmfestival fra

PANORAMA MIDDELFART ligger på KULTURØEN. En fantastisk beliggenhed med udsigt udover Lillebælt og gode parkeringsmuligheder tæt på. Biografen har 2 store THX-sale med ialt 350 pladser. Lærredet i sal 1 er på ca. 90 m2 og i sal 2 på ca. 41 m2.

Med 2-for-1 i biografen kan du tage en ven, din kæreste, bror/søster, mor eller far GRATIS med i biografen – hver tirsdag – hele året rundt.