bjergkrystal betydning, STENENS EGENSKAB

Bjergkrystal virker afbalancerende og skaber klarhed, så vi bedre kan skelne mellem det positive og det negative. God imod jord/vandstråler, skaber harmoniske vibrationer i et værelse eller rum. Bruges som healer sten, da den renser og harmoniserer, beskytter vor aura og opløser blokeringer.

bjergkrystal betydning, Stjernetegnsten

Stjernetegnsten – hvilken lykkesten tilhører dit stjernetegn. Ifølge astrologien har det betydning for det enkelte menneske, hvordan solen står i forhold til stjernerne og planeterne, i det øjeblik du bliver født.

Facetslebet Pendul i Bjergkrystal. Bjergkrystal betydning. Den skaber overblik, harmoni og indsigt, og vækker din evne til at lytte indad. Bjergkrystal lader alle spektrets farver passere, hvilket gør dem uundværlige som redskaber, både i din egen, personlige udvikling og i healing.

Bjergkrystal består udelukkende af kvarts. Stenen er for det meste klar og gennemsigtig, hvis stenen er matteret er farven næsten hvid. Stenens betydning: Bjergkrystal symboliserer menneskets vækst og skaber overblik og harmoni og vækker evnen til at lytte indad.

Krystal og HealerHuset er eksperter indenfor clairvoyance både til private og virksomheder. Vi har de seneste år udvidet vores forretning til coaching, hvor vi hjælper med konstruktiv sparring. Samt salg af sten og krystaller.

Her på siden har vi forskellige sten og krystaller. Stenene har hver deres egne egenskaber. Vi sælger bl.a. ametyst, agat, bjergkrystal, calcit, howlit og mange flere.

Skytsengel vedhæng i ædelstenen Bjergkrystal. Bjergkrystal betydning: Overblik – Harmoni – Indsigt – Vejledning. Også kaldet det guddommelige lys. En meget rensende sten. Giver styrke, klarhed og indsigt. Visdom, sandhed, vækst og overblik. Skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner og lader dig finde svarene i dig selv.

Smuk rund poleret bjergkrystal, måler 3-5 cm. Bjergkrystal betydning: Guddommeligt lys, Overblik, Klarhed, Indsigt, Fokus. Bjergkrystal er en meget rensende sten. Stenen giver styrke, klarhed og indsigt. Visdom, sandhed, vækst og overblik. Skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner og lader dig finde svarene i dig selv.

Jeg bliver dagligt stillet en masse forskellige spørgsmål vedrørende farver og deres betydninger. Et af de spørgsmål jeg ofte hører er om de 7 chakra farver. Da jeg primært arbejder med farver i det psykologiske aspekt og i design sammenhæng, har jeg måtte læse op på emnet og vække den spirituelle side af mig selv. Her kan du []

bjergkrystal betydning, Krystallernes betydning

Krystallernes betydning Troen på at krystaller og sten har indvirkning på vores fysiske og sjælelige velbefindende, baserer sig på, at alt i verden dybest set består af energi. De energivibrationer, de indeholder kan forstærke de energier, man ønsker at forstærke og frastøde de energier man ønsker at

bjergkrystal oversættelse i ordbogen dansk – engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.

Enhjørning i bjergkrystal 5,5 cm høj Enhjørning Evnen til at få dine drømme til at blive til virkelighed Enhjørningen er et sagn dyr og en mytisk skabning med en hvid hests krop, en antilopes ben og en løves hale, så den rummer alle disse dyrs egenskaber. Derudover har den et magisk horn der sidder midt i dens pande – det er symbolet på enestående magisk kraft.

Bjergkrystal – en klar farveløs, gennemsigtig kvartsart, og vel en af de ædelstene, der har haft størst betydning for vor kulturhistorie overhovedet. Bjergkrystal er ikke synderligt sjælden, og den optræder undertiden i så store krystaller, at det har været muligt at bruge den til større kunstgenstande såsom statuetter, vaser, skåle og andre kar.

I denne smykke kategori findes vort udvalg af spirituelle smykker – smykker med en symbolsk betydning. Fx Chakra smykker, Ying Yang smykker, Engle smykker, Smykker med Treenighedssymbolet og pentagram smykker.

Husk, at ordets betydning ofte afhænger af sammenhængen. Dette er også muligt med ordet krystal, hvorfor du skal være forsigtig og sørge for at de synonymer du finder passer ind i den sammenhæng hvor de bliver brugt. Tak fra os på Synonymbog. Vi er stolte og glade for at du bruger Synonymbog til at finde forklaringer på ordets betydning.

Bjergarter er de produkter, der dannes af de geologiske processer. Bjergarter defineres som aggregater, dvs. sammenhobninger eller sammenvoksninger af korn af et eller flere mineraler. Sand er et eksempel på en løs bjergart, dannet ved ophobning af mineralkorn af fx kvarts; granit er en fast bjergart, dannet ved sammenvoksning af korn af mineralerne kvarts, feldspat og glimmer.

Kvarts er den mest nyttige og alsidige ædelstene til metafysisk arbejde. Den har den unikke egenskab at være “programmerbar”, hvilket betyder at du kan