brandporte, Branddøre og brandlemme: Undgå smelteled

Branddøre, brandporte og brandlemme begrænser skadernes omfang og sikrer flugtvejene. Inddeling i brandsektioner følger oftest virksomhedens forskellige funktioner. Det kunne være produktionsafsnit, kontor, teknikrum, tavlerum og lignende, der fx inddeles i brandsektioner ved hjælp af murstensvægge isat en brandport og/eller branddør.

brandporte, Ledhejseport

Vores ledhejseporte har en kerne af hårdt PUR-skum, som er 20-45 mm tyk og garanterer høj til maksimal varmeisolering. Alle vores garageportdrev og ekstraudstyr (f.eks. lyslister) er udstyret med moderne og energibesparende LED-belysning, som giver

Brand-løsninger. Door System har brugt masser af ressourcer på at udvikle og teste efter den nye europæiske standard, og vi investerer fortsat løbende i udvikling af brandløsninger.

I de senere år har branddøre og brandporte undergået en væsentlig udvikling. De skærpede brandsikkerheds forordninger og nye EU normer gør at der skal anvendes branddøre mere ofte. Dette er grunden til at AB Porte startede import af denne nye type brand-modstandsdygtige ledhejseport, som er i fuld overensstemmelse med de nyeste standarder og forskrifter.

Installation af brandporte. Vi udfører alt inden for porte til erhvervslivet og til private boligejere, og vi kører ud og monterer eller servicerer porte og deres dele i en radius af 50-75 km fra Skjern. Du kan læse meget mere om vores service her på hjemmesiden, ligesom du er

Den danske DS-godkendelse er ikke længere gældende, og godkendte brandporte (samt udvendige branddøre) skal nu være CE-mærkede for at have en gyldig brandgodkendelse. Der, hvor forvirringen især opstår, er ved indvendige hængslede branddøre, der som de eneste stadig skal mærkes iht. den danske DS-godkendelse, BS60 og BD30.

Vejledning 26, Branddøre og brandporte 1. udgave. Juni 1990 40 sider. Du kan købe vejledningen som e-bog hos Molio her . Svigt af branddøre eller -porte er alt for ofte årsag til, at brande får et unødvendigt stort omfang. Branddørene er ofte det svage led i brandsektioneringen af en bygning.

Vælg den rette branddør, lyddør eller sikkerhedsdør ved hjælp af vores sortimentsvejledning

Portspecialisten i Nørager og Aarhus – her kan du se åbningstider på kontoret og udfylde kontaktformular. Klik også videre og se alle medarbejdere..

brandporte, svjportindustri.dk

Brandporte, skydeporte, branddøre, stål døre. Brandporte leveres efter gældende lovgivning, i standardstørrelser eller efter dine individuelle ønsker. Branddøre/ståldøre BS60 Brandporte med BS 120 godkendelse. Ramper, sluser, slusehuse.

Brug brandporte og -døre rigtigt Hvis jeres brandporte og -døre er spærret eller ikke lukker korrekt, sætter I brandsektioneringen ud af funktion. Det vil sige, at I giver branden mulighed for at sprede sig. Det giver brandvæsnet meget ringe mulighed for at begrænse omfanget af en større brand, da røg og sod uden brandsektionering uhindret kan sprede sig i bygningen.

Brandporte. Automatik. Ramper og sluser. Portåbner. Ledhejseporte. Vi er leveringsdygtige af alle reservedele og paneler / sektioner til garageporte, industriporte osv. Kontakt os. Ørstedsvej 31, 6760 Ribe. Telefon 29 43 86 51 Send en E-mail Salgs- og leveringsbetingelser. Port

PDF-fil

T30 EI²30 T90 EI²90 RS Sm MZ B randsikre skydeporte FST i stål o gr u sst r t f i t å l Brand- og røgbeskyttelses-skydeporte, universalskydeporte, sidehængte porte

Skilt – Branddør holdes lukket. Str: 148 mm X 420 mm. Skiltet er af hård plast. Skiltet kan sættes op med selvklæbende puder (følger med) Har huller i hjørnerne, så det kan sættes op med skruer.

MX Door er din leverandør af branddøre, brandporte, ståldøre, brandskydeporte, alle slags sikkerhedsdøre, brandgardiner m.m. Høj kvalitet og stort udvalg.

Nordic Systems sælger garageporte til private. Du finder et stort udvalg af forskellige garageporte. Vælg Nordic Systems for en kvalitets garageport.

Nordjysk Port Teknik ApS kan tilbyde alt indenfor salg, service og montage af porte, til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder salg af garageporte, industriporte, hurtigporte, skydeporte, bændelgardiner, automtiske døre og meget mere. Derudover tilbyder vi reparationer og service af ledhejseporte, garageporte, hurtigporte, butiksdøre, ramper, sluser, brandporte, branddøre,