brøruphus efterskole, Brøruphus Efterskole

Brøruphus Efterskole. 4,7 tusind visninger · 4. maj. 0:53. Fodboldpigerne brillierer og træner sammen, men hver for sig

brøruphus efterskole, Brøruphus Efterskole (@broeruphus) • Instagram

Brøruphus Efterskole Brøruphus Efterskole – gør dig bedre💙 Følg med i hverdagen på Brølle. #brølle1920 www.broeruphus.dk

Brøruphus Efterskole Allan Rabjerg 2018-05-17T18:29:43+01:00. Udtalelse fra skolen “Efter i flere år at have haft problemer med ustabilt net og dårlig dækning valgte vi i 2011 at indlede samarbejde med SkoleIT, og det har vi bestemt ikke fortrudt!

På Brøruphus Efterskole er det selve samværet og mødet mellem mennesker, der er det helt centrale. Et forpligtende fællesskab, hvor vi alle oplever, at vi kun lykkes, når vi

Det er dyrt for en efterskole at arrangere disse udlandsrejser, og derfor bliver prisen for 42 uger på efterskolen ved Kalundborg i skoleåret 2017/18 i alt 106.386 kroner. Forældre kan dog få statsstøtte, og i skoleåret 2017/2018 er støtten på mellem 581 og 1205 kroner pr. uge. Elevstøtten beregnes ud fra husstandsindkomsten i det indkomstår, der ligger to år før skolestart.

Brøruphus Efterskole På Brøruphus Efterskoles musiklinje arbejder eleverne med sangskrivning, og eleverne bliver kastet ud i den svære kreative proces at skabe et originalt nummer – at skabe musik, hvor der før var ingenting.

På Efterskolernes Dag skal I lægge vejen forbi Hardsyssel Efterskole, hvis du vil opleve efterskolen for Outdoor, Musik, Sport, Film og dig på nærmeste hold. I finder skolen i Vejrum Kirkeby, der ligger nær hovedvejen mellem Holstebro og Struer. Find vej til skolen På Efterskolernes Dag får du en forsmag på den helt særlige Hardsyssel-ånd. Vi viser jer rundt på skolen og fortæller

Kreativ, rummelig & høj faglighed Linjefag Game design Teater Musical Animation Forfatter Kunst & Design Musik Askov Efterskole er en kreativ efterskole i Sydjylland med 9. og 10. klasse Omdrejningspunktet på Askov Efterskole er vores 7 kreative linjefag: \u0003Game Design, Musik, Teater, Animation, Musical, Kunst & Design og Forfatter. Vores fællesskab er præget af

Jeg har haft et helt igennem fantastisk og uforglemmeligt år på efterskole. Derfor vil jeg anbefale ALLE til at tage et år på efterskole, da det virkelig styrker en på alle måder! Det er godt at have en oversigt over de forskellige efterskoler, som tilbyder håndbold – enten som valgfag eller linje.

brøruphus efterskole, Værdier

På Brøruphus Efterskole er det selve samværet og mødet mellem mennesker, der er det helt centrale. Et forpligtende fællesskab, hvor vi alle oplever, at vi kun lykkes, når vi

Brøruphus Efterskole, det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige og sammen vil vi komme godt i mål! Og vi har travlt, tiden iler og der er kun 25.401.600 sekunder til rådighed på jeres

Fodboldlinjen på Silkeborg Efterskole er for alle, der brænder for fodbold og har lyst at udfordre sit talent. Fodboldtræningen foregår i samarbejde mellem Silkeborg Efterskole, Silkeborg IF og Silkeborg Fodbold College, hvilket giver garanti for, at eleverne får et indgående kendskab til, hvad det kræver at nå sine mål med fodboldspillet.

Posted Media har, for Brøruphus Efterskole, udarbejdet videoer der skulle benyttes i kampagner og styrke deres online markedsføring. Se resultaterne her.

Proff.dk giver dig firmainformation om Brøruphus Efterskole. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Overvejer du om Efterskolen Ådalen er noget for dig? Så tilmeld dig en besøgsdag, få en rundvisning på skolen, snak med eleverne og lærerne og mærk efterskole-stemningen.

Odsherreds Efterskole er en af Danmarks mest internationale efterskoler. Med 14 søsterskoler fordelt på 4 kontinenter. Oplev at bo og gå i skole på eliteskoler i Asien og håndtere nogle af verdens store udfordringer i brændpunkter i Afrika med Folkekirkens Nødhjælp.

Velkommen til Lunderskov Efterskole. Vi er Performance, medier og fællesskab og har 8 skarpe linjefag. Vi er ambitiøse – også med måden, vi er sammen på.