bus københavn til rønne, Rejseplanen

Rejseplanen

bus københavn til rønne, BORNHOLMERBUSSEN 866

Bornholmerbussen RØNNE. Rutebil. via Ystad. Køreplan gyldig 2019. Fra Bornholm Rønne Havn. afg. Ystad Bus 866. afg. Hovedbanen. ank. 16.30. 18.30. 20.30. 16.00 17.30

Tog, bus og taxa på Bornholm. Tog. Der er gode togforbindelser fra København og stationer i Øresundsregionen (f.eks. Kastrup Lufthavn) til Ystad færgehavn. Der er flere daglige afgange, og toget, der kører via Øresundsbroen, tager kun lidt over en time fra hovedbanen til færgeterminalen i Ystad, hvorfra BornholmerFærgen sejler til Rønne.

Gudhjem Bus, Østermarie, Bornholm, Denmark. 853 Synes godt om. Vi kører Dem derhen, hvor De ønsker til fx selskaber, grupperejser, familieudflugter m.m. Vi tilbyder kørsel i Limousine, minibusser og

Køb og salg af Bornholm Rejse i Ferierejser på DBA . Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over 1 mio. billige ting til salg.

indenrigsflyvning til København, som foretages af DAT, og i sommerhalvåret er der. DSB fjerner tog til Bornholm – A4 Nu www.a4nu.dk. Trafikken mellem København og Rønne kommer i januar til at foregå med bus – i hvert fald hvis man vil benytte DSB, der har besluttet at tage sine InterCity-tog væk fra strækningen indtil 1. februar.

SAS flyver fra København til Rønne. Book din billet her. DAT har afgange til Rønne fra København, Billund, Aalborg, Esbjerg, Aarhus og Odense. Du kan booke din billet til DAT her. Bus fra København til Rønne Lader du bilen stå derhjemme, er det muligt at stige på bussen i København og blive transporteret hele vejen til Rønne. Du kan

Ruten blev en øjeblikkelig succes, og siden kom der nye ruter til København fra Aalborg, Randers og fra Rønne på Bornholm. ”Kombardo Expressen begyndte som en løsning for de kunder, som savnede at kunne kombinere bus og færge på deres tur mellem landsdelene.

Vi har været med John`s bus og Norsk Vi har været med John`s bus og Norsk Rejsebureau til Espedalen og det var en positiv overraskelse at køre i en så lækker bus. Rigtig god plads og dejlige sæder at sidde/ligge i. Venlige og kompetente chauffører, så det kan absolut anbefales og så slap vi for selv at køre på glatte vinterveje.

bus københavn til rønne, SKAN REJSER, Fra kr. 49,

Bustur til Gekås Ullared i Sverige – 1 dags tur med bus til Ullared. Bus tur til Gekås Ullared i Sverige – Nordens største varehus. Den svenske kurs er rigtig lav, hvilke gør det yderst attraktivt for os danskere at handle i Sverige. PLANLAGTE AFGANGE: 09. april 2020 08. maj 2020 01. juni 2020 05. juni 2020 8 – 14. juni 2020 31. august – 13

Vi har været med John`s bus og Norsk Vi har været med John`s bus og Norsk Rejsebureau til Espedalen og det var en positiv overraskelse at køre i en så lækker bus. Rigtig god plads og dejlige sæder at sidde/ligge i. Venlige og kompetente chauffører, så det kan absolut anbefales og så slap vi for selv at køre på glatte vinterveje.

Med hurtigfærgen fra Ystad er den samlede rejsetid fra eksempelvis København under tre timer. På Ystad-ruten sejler der såvel hurtigfærger som traditonelle færger. Hurtigfærgen bruger 1 time og 20 minutter på turen fra Ystad til Rønne, mens den almindelige færge bruger 2 1/2 time på turen.

Sejl nemt og bekvemt til Folkemødet på Bornholm d. 10. juni 2020. Priserne gælder sær-afgangen kl. 17.30 fra København til Rønne.

Konkurrence fra Molslinjen Molslinjen, der fra 1. september skal klare færgeforbindelsen mellem Ystad og Rønne, har tidligere meddelt, at rederiet via sit koncept med Kombardo-busserne fra september også vil tilbyde busrute fra København via Ystad til Rønne.

Fra København til Rønne med bus eller tog. Rejs med Bornholmerbussen, Rute 700 eller DSB InterCity Bornholm på ruten København-Rønne via Ystad på ca. tre timer. Overfarten fra Ystad til Rønne foregår med hurtigfærge på 1 time og 20 minutter. Brug BornholmerFærgen til fods, på cykel og i bil

Tag bussen til og rundt i Sverige. Her får du overblik over busselskaber og busruter fra København / Aarhus / Odense til alle de større byer i Sverige. Mange daglige afgange fra København til byer i Sydsverige og Midtsverige. Bus til Malmø, Lund, Helsingborg, Ystad, Bornholm, Halmstad, Gøteborg, Borås, Jönköping, Stockholm mv.

Fra København er der forbindelse til andre danske byer og interessante steder. Der findes en del andre lufthavne i Danmark, og du kan blandt rejse til følgende 3 lufthavne: København; Billund; Aalborg; Det er let og bekvemt at sammenligne de bedste priser til Rønne fra hundredvis af hjemmesider og hurtigt at finde den bedste flybillet til