cafeer østerbro, Her er 5 af de bedste caféer på Vesterbro

Høegs. Et af Vesterbros bedste caféhjørner finder du, hvor Enghavevej og Sundevedsgade mødes. Her har Høegs holdt til i en lang årrække, og det er et foretagende, der emmer af Vesterbro-coolness komplet med slagterfliser på væggene og gamle skolestole omkring rødlakerede campingborde med den slags patina, der koster penge hos bydelens retrobutikker.

cafeer østerbro, Caféer på Østerbro

Caféer på Østerbro. Læs Mere. SE FILTRE. SØG. Fx “Kontor showroom Søborg indre by” SE FILTRE. OPRET SØGEAGENT. Vis kort × EMNER I SØGNINGEN: 0. 0. 0. 0. 0. 0. Start med at vælge. LEDIGE LOKALER leje/køb til

Der er masser af gode steder på Østerbro, både billige bistroer og cafeer og restauranter til en særlig anledning. Her er en håndfuld gode spisesteder på Østerbro. God sushi restaurant på Østerbro.

Brede boulevarder, delikatesser, designbutikker, grønne oaser og Danmarks mest berømte statue. Bydelen Østerbro i København er pæn og eksklusiv, men samtidigt afslappet og helt nede på jorden.

Ps bar & grill, ØSTERBRO. Hos os skal det være hyggeligt og uformelt. Godt håndværk, gode råvarer og kærlighed til mad er i fokus. Vores menu består, ligesom på PS i city, af en række snacks, nogle større retter så som rib-eye, oksemørbrad eller et lækkert stykke fisk.

Østerbro er vel at mærke ikke et kedeligt område at bo i, da bydelen har gode shoppingmuligheder og mange restraunter og caféer. Se boligsøgere i København Østerbro › København Østerbro ligger nord for København K. Bydelen tiltrækker mange børnefamilie og er stedet, hvor du mærker det pulserende liv i København samtidig med, at du kan få ro fra trafikstøj og festlarm.

Det ser ud som om den side du leder efter ikke eksisterer. Du kan vende vende tilbage til hovedsiden eller bruge søge-feltet i toppen af denne side for at lede videre.

På Saxis har vi Danmarks største udvalg af virksomheder til salg. Hvis du er på udkig efter en café til salg kan du finde den her. At købe en café som allerede er igang, er et godt alternativ til at starte selv.

Cafeer til salg i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Lokaleportalen.dk er Danmarks største uafhængige annonceportal for cafelokaler til salg og andre typer erhvervslokaler.

cafeer østerbro, Guide: 3 børnevenlige caféer

Hvad skal vi lave? Børn i byen er Danmarks største guide til børnefamilier. Find inspiration til børnevenlige steder, arrangementer og aktiviteter.

Indre Østerbro er en livlig og geschäftig bydel. Her er pænt og luftigt, gaderne er fyldt med små, spændende butikker, og de hyggelige pladser med restauranter og cafeer. Østerbro startede som en luftig og grøn bydel, og det er den stadig. I 1600-tallet lå Østerbro uden for

Kollegie beliggende centralt på Østerbro tæt på cafeer, butikker, barer og Trianglen har ansøgningsfrist

På den solrige Bopa Plads, der prydes af petanquespilleri og grønne træer, ligger en hyggelig østerbro-café. Om morgenen besøges den flittigt at studerende, der gerne vil nyde en billig morgenbuffet og til frokost kan man møde den løsgående attachémappe-fyr og familier med børn.

mad: Stempel Kitchen og Bar på Vesterbro, Taller i City og Royal Cuisine på Østerbro. Det vrimler med nye restauranter og caféer i København. I perioden 2006 til 2012 kom der en tilvækst i antallet af nye virksomheder inden for restaurant, café, værtshuse og diskoteksbranchen på 225.

Østerbro (også kaldet København Ø) ligger – på trods af navnet – i den nordlige del af København. Foruden Vesterbro og Nørrebro er Østerbro én af de tre brokvarterer, som byder på masser af oplevelser til dig og hele familien. Østerbro har mange nicheforretninger, caféer

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.

Østerbro teater. En sammenlægning af Østre Gasværk Teater og Teater Republiques scener. Østre Gasværk Teater. Nyborggade 17, 2100 København. Se på kort. Teater Republique, Revolver og Reaktor. Østerfælled Torv 34 og 37, 2100 København. Se på kort . Om Østerbro Teater. Information om coronavirus og dit teaterbesøg.