cardigan lang, Cardigan til Store Kvinder

Køb smarte cardigan, Hos Jytte. Klik ind og se vores store udvalg i størrelserne 42/44-58/60 i forskellige kendte mærker.

cardigan lang, Strik & Cardigans til kvinder

LAVE PRISER HURTIG LEVERING 50 dages returret – Strik og cardigan til kvinder online hos STYLEPIT. Køb nu, hurtig levering.

Mayflower Lang Cardigan kan strikkes i str. S – M – L – XL – XXL – XXXL. Cardiganen er strikket på pinde og strømpepinde på 3 mm eller den størrelse pinde, du skal bruge for at matche strikkefastheden. Derudover er der brugt pinde, strømpepinde og rundpinde (80 cm) på 2,5 mm.

Stilfuldt og behageligt striktøj til piger. Kombiner en top med en lang eller kort cardigan, eller hold varmen med en oversized sweater. Løst tøj vokser i popularitet, og tillader mere bevægelse. Simple sweaters går godt med farvefulde mønstre, jacquard motiver og originale broderinger.

Træk i en blød, strikket cardigan, når vejret er køligt og din T-shirt eller skjorte ikke tilbyder tilstrækkelig varme. En cardigan i sweat er afslappet, behagelig og fungerer godt som en del af en aktiv livsstil. Med et meget uformelt udtryk er en cardigan i sweat perfekt til hverdage, hvor den kan bruges som enhver anden trøje. Shop online

Garnkit med garn og opskrift til den klassiske Mossa cardigan med lommer. Garnpushers Mossa cardigan er en lang cardigan i glatstrik med lommer og uden knaphuller. Den lange cardigan strikkes i Garnpushers Mohair edition 4eren garn og er designet af Garnpusher. Cardiganen strikkes oppefra og ned, og frem og tilbage på rundpind.

Strik selv: Flot lang cardigan Strik selv: Flot cardigan i tweed Hendes Verden Køb abonnement på Hendes Verden Mest Læste. Håndarbejde Molly Egelind: “Da jeg blev mor, gik det op for mig, hvor meget tid man skal have til at gå” Håndarbejde Kendt skuespiller

En cardigan af en lækker kvalitet har nemlig uanede muligheder og passer over stort set alt, uanset om det er over kjolen, den blå skjorte eller sammen med et par jeans eller en nederdel. Mulighederne er mange, og derfor er det også vigtigt, at du har en cardigan, som kan holde i lang tid, og som er behagelig at have på hver eneste gang.

En cardigan, eller flere, er et must have i enhver garderobe.En cardigan den helt rigtige kompagnon både når det handler om at holde varmen. Men også til at sætte en flot lang smal ramme om kroppen og skjule lidt af vores kurver. Også selvom vi elsker kurve. Hos curvii finder du menge forskellige cardigans til store kvinder og store piger: cardigans med striber, cardigans i strik

cardigan lang, Cardigan

En cardigan af en lækker kvalitet har nemlig uanede muligheder og passer over stort set alt, uanset om det er over kjolen, den blå skjorte eller sammen med et par jeans eller en nederdel. Mulighederne er mange, og derfor er det også vigtigt, at du har en cardigan, som kan holde i lang tid, og som er behagelig at have på hver eneste gang.

Festuca serien er strikket i BabyWool og består af to cardiganer, en hue, et halstørklæde, et par luffer og en nederdel. Du kan altså nemt strikke dig et helt efterårs/vinter-sæt med disse skønne opskrifter. Festuca cardiganen kommer i to længder. En kort og en lang med lommer.

En cardigan kan sagtens være i en skole- eller sportstaske, klar til brug. Den passer fint til både bukser, nederdele og kjoler, ja, selv til shorts på en kølig aften. Det er let at bestille hos STYLEPIT, der er masse af smarte ting at vælge imellem, og børnene vil elske at være med til at vælge.

Flot, lang og varm cardigan, Flot, lang og varm cardigan. Brugt få gange, og fremstår som ny. Byd evt. Skriv for mere info. 6091 Bjert. d. 05.07. Sød Hæklet Cardigan. 100 kr. Sød Hæklet Cardigan, Rigtig sød hæklet cardigan, med 3/4 lange ærmer. 100% bomuld. Brystvidde ca. 112 cm, længde 70 cm.

Din cardigan dame kan gøre dit outfit komplet, og hos Superlove har vi samlet det perfekte udvalg til dig, der er modig nok til at eksperimentere og tilføre livet lidt ekstra farve. En dame cardigan fra et anerkendt designerbrand. Hos Superlove kan du ikke blot finde en uld cardigan eller en lang cardigan dame fra et anerkendt designerbrand.

Lang cardigan fra Zizzi. Denne cardigan har knaplukning og lommer. Cardiganen indeholder uld og den er derfor perfekt til de kolde dage. Style den med et par slim fit Zizzi jeans og en bluse for at skabe et afslappet hverdagslook.

Pak dig ind i en blød og skøn cardigan – kort, lang, tynd, ulden, varm eller let – anvendelig på alle årstider og derfor en selvskreven style i garderoben.

Sidst, men ikke mindst, kan du også overveje af tilføje en smule ekstra længde på ærmerne af cardiganen, så den kan passe barnet i længere tid. Dette er især en god idé, hvis du laver en lang eller halvlang cardigan, for her vil der gå lang tid, før cardiganens længde bliver for kort.