chili bubber, VIDEO: Chili Klaus udfordrer Preben Kristensen

Chili Klaus, der har det borgerlige navn Claus Pilgaard og også kendes under kunstnernavnet Klaus Wunderhits, har efterhånden inviteret en del kendte danskere på chilismagning. Blandt andet blev chilismagningen med TV-værten Bubber et gedigent Youtube-hit.

chili bubber, Her er verdens stærkeste chili

Er du derimod en tudeprins – lige som Bubber og andre svæklinge, der ikke kan klare en god, knasende og brændende chili – så stop omgående. For nu bliver det djævelsk stærkt.

Bubber og Chili Klaus Det sidste klip er blevet set over en million gange på Youtube og spredte sig som en chiliantændt steppebrand på Facebook sidste efterår. Det er selvfølgelig klippet, hvor entertaineren Chili Klaus har inviteret Bubber til at prøvesmag verdens stærkeste chili.

»At chili kan have nogle kraftige effekter, det ved vi, men det er overraskende, »Så hvis vi antager, at patienten spiser meget stærk chili og får en kraftig smertereaktion (som Bubber da han mødte Chili Klaus), er det ikke utænkeligt, at den generelle forsnævring også vil påvirke hjernens kar.

Se Chili Klaus og Bubber prøvesmage den superstærke Carolina Reaper. 1. Carolina Reaper verdens stærkeste chili – Snit: 1.5 mill, Maks: 2.2 mill SHU” Rekordindehaver siden 2013. Carolina Reaper er kongen når det kommer til styrke – altså antallet af SHU.

Tv-vrten Bubber er glad for strk, krydret mad. Han troede derfor ikke, det 27. Jan 2017. I parentes bemrket var det en Carolina Reaper, som Chili-Klaus serverede for Bubber i sin lille video set af en million danskere p nettet, hvor Dette er den bedste chilismagning til dato Bubber smager verdens strkeste chili hos Chili Klaus.

I dag fylder min ven Bubber 50 år! Her er et lille klip, der viser hans humoristiske overskud – vel og mærke efter at han har hængt ud af vinduet i over

B.S. Christiansen har endnu ikke reageret på udfaldet, men måske har han talt lidt med sin gode ven Bubber, der prøvede den nye verdens stærkeste chili, carolina reaper med Chili-Klaus.

Chili Klaus er kendt for sin hyllende morsomme YouTube video med Bubber – og for hans velsmagende (og stærke!) chokolade. Der ligger lidt til navnet, at Chili Klaus laver stærk chokolade. Hans chokolade er opdelt efter vindstyrke.

chili bubber, Chili Klaus & Bubber spiser en Carolina Reaper

Chili Klaus & Bubber spiser en Carolina Reaper 0. By Sjawt.dk on 20. november 2013 Filmklip. Chili Klaus & Bubber spiser en Carolina Reaper. Tags: bubber chili klaus sjawt sjawt.dk sjovt. Facebook Twitter Google+ LinkedIn more. Pinterest Tumblr Email. Sjawt.dk. Previous Article Filmklip: Sådan laves en KÆMPE bøvs 🙂

For Bubber er der ingen tvivl om, hvad den værste oplevelse, han har været udsat for i 2013, var. Mødet med Chili Klaus og verdens stærkeste chili, har sat sig dybe spor hos tv-værten. Chili Klaus er kendt for sine youtube-videoer, hvor han smager stærke chilier sammen med en kendt gæst.

Tag-arkiv: bubber smager chili Chili Klaus og Bubber. 4 svar. Det sker ikke ret tit, at jeg står dagen efter jeg har set noget sjovt, alene i mit køkken og begynder at hulke af grin, bare ved mindet om det jeg så. Det gør jeg altså i dag.

Evaluations of Bubber: To evaluate this company please Login or Register . Statistics: 5: times viewed: 0: Antal gange på listen: Bubber. id 0110003226321. Other search results for: Bubber.

Create your own images with the Bubber hos Chili Klaus meme generator.

Chili Klaus hedder også Claus Pilgaard (ja, stavet med C) og er også kendt som musikeren Claus Wunderhits. Hans passion for chili er tydelig, og i hans bog fester han med chilier, styrkegrader og chilismagning, så ørerne blæser ud. Ofte med kendte ansigter som Bubber

Særligt YouTube-videoen med Bubber, der kaster op ud ad vinduet efter at have tygget sig gennem en chili, er populær. 2.6 millioner har set videoen indtil nu. Heldigvis er det ikke alle chilier, som er så stærke, at smagsløgene går i brand. Det vi kender som peberfrugt, har intet med peber at gøre, men er i virkeligheden i familie med chili.

Claus Pilgaard alias Chili Klaus er manden bag Danmarks absolut største virale succes nogensinde. Hans populære chilismagninger med bl.a. Bubber, Smadremanden, Mads Steffensen, Allan Simonsen og Hella Joof er set af mange millioner af mennesker.