comwell, Find Comwell på DBA

Annoncer med Comwell på DBA. Stort udvalg af Comwell til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg

comwell, Velkommen til AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Vores mødelokaler på AC Hotel Bella Sky Copenhagen er en del af Danmarks største konferencecenter: Comwell Conference Center. Læs mere Click here to Læs mere. Tilbud og tips til et godt ophold Mangler du den perfekte gave til dig selv eller en, du holder af?

Comwell rykker for første gang ind i Danmarks 3. største by, når de fra den 1. januar 2020 overtager driften af Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense og af kongresfaciliteterne i musik- og teaterhuset ODEON samt Odense Koncerthus, der er beliggende ved siden af hotellet.

Se Annette Gottliebs profil på LinkedIn – verdens største faglige netværk. Annette har 1 job på sin profil. Se hele profilen på LinkedIn, og få indblik i Annettes netværk og job hos tilsvarende virksomheder.

Stilling: Hoteldirektør hos Comwell

Comwell. Comwell er en af de større hotelkæder i Danmark, og en af de kæder som har formået at vækste deres omsætning år for år. Comwell arbejder systematisk med kampagneplanlægning og salgsfremstød og inddrager smart data mange af deres aktiviteter.

Comwell Borupgaard ligger i det naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder, konferencer og store selskaber. Hotellets lækre spaafdeling og gode restaurant gør desuden hotellet til et oplagt valg for en weekendtur eller et miniophold.

Du kan få 20 % rabat på overnatninger med stor morgenbuffet på alle danske Comwell hoteller i hele landet. Deres forskellige hoteller byder på unikke oplevelser bl.a. vinsmagning, spa og gourmetmiddage. Når du overnatter hos Comwell får du en masse fordele, bl.a. gratis adgang til 7.000 aviser og magasiner, digitale løberuter, mulighed for at vælge din personlige hovedpude, og

Comwell Korsør er bygget omkring Tårnborg Gods fra 1648. Sidebygningerne brændte omkring år 1900, men tilbage står den fredede hovedbygning fra 1803. Hotellet blev opført i 1989 som Tårnborg Park Hotel. I 1998 overgik hotellet til den nuværende ejerkreds, og hotellet drives nu i samme selskab som Comwell Klarskovgaard. Comwell Club

Comwell Sport i Rold Skov er et rendyrket sportshotel, med fokus på sport og motion. Hotellet har 15o værelser, samt 22 konference og mødelokaler. Derudover har de et 2 etagers fitnesscenter, indendørs pool, med sauna, dampbad og koldtvandskar. Comwell har også en sportsbar, hvor man kan nyde en sund smoothie efter en god mountainbike tur.

comwell, Weekendophold på Comwell Kolding

Comwell Kolding har 180 flotte og moderne dobbeltværelser, som alle tilbyder et lækker 4-stjernet komfortniveau. Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet, telefon, radio og TV med filmnet. Derudover er der mulighed for tøjrens.

Comwell Hotels. 86 tusind Synes godt om. Velkommen til Comwell Hotels side. Her holder vi dig opdateret omkring nye produkter, gode tilbud, tips og masser af inspiration fra vores hoteller.

Comwell-koncernen har foreløbig 2.410 værelser og 900 medarbejdere. Men coronakrisen giver ”stor usikkerhed” omkring udvikling i aktivitet og resultat for 2020. Den verdensomspændende coronavirus har medført en markant nedgang i møde- og rejseaktiviteten globalt set og skabt stor usikkerhed for oplevelses-, restaurant-, hotel- og rejsebranchen,” skriver Comwell.

Comwell Korsør har hidtil benyttes sig af mobiltelefoner, når deres medarbejdere på forskellige steder havde behov for at kommunikere med hinanden. Det var imidlertid en ufleksibel løsning; Mobilsignalet kunne være dårligt eller helt væk, ligesom der kunne være dårlig lydgengivelse i

Comwell Holte. Kan du ikke finde det, du leder efter? Se alle tilgængelige overnatningssteder i Høje Taastrup. Se alle overnatningssteder. Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel.

Comwell Aarhus welcomes you to a world of design, quality and well-being with the city’s absolute best view of the harbor, the forest and the city. A hotel stay in Aarhus offers you endless possibilities for entertainment and unique experiences. The hotel is located at one of the city’s most central addresses close to the center and the station.

Ved vandkanten syd for Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden med udsigt til den nye og gamle Lillebæltsbro. Hotellet er en arkitektonisk perle omgivet af en lille lystbådehavn, bøgeskov og dyrehave.

Comwell Hotels er en dansk hotelkæde med hoteller i Danmark og Sverige. Comwell driver i alt 15 hoteller i Danmark og to hoteller i Sverige samt Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. Desuden samarbejder koncernen med BC Hospitality Group om Comwell Conference Center Copenhagen. Koncernen er dansk og hovedsageligt ejet af Nic Christiansen Invest.