coop mobil, Coop Mobil

Coop Mobil har i forvejen relativt gode priser på mobiltelefoni, men hvis du i forvejen handler dine dagligvarer i en af Coops mange butikker, kan indkøb i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen, Fakta, Fakta Q og Irma, veksles til rabat på din mobilregning.

coop mobil, Greentel

Gratis oprettelse • Ingen binding • 4G dækning • Billig, nem & enkelt mobiltelefoni • Familie-fordele • Hos Greentel har vi et stort udvalg af mobileabonnementer fra 48 kr./md. Du får en masse fordele og mange muligheder til dig, din familie & alarm. Greentel – til dig og din familie

OK mobil er en del af firmaet OK og beskæftiger sig med at gøre mobilabonnementer over- og gennemskuelige. Teleselskabet tilbyder således forskellige mobilpakker, helt ligesom de store mobilselskaber. Hvori der både indgår taletidskort alt efter abonnement, fri SMS og MMS, 4G datatrafik samt gratis tale mellem to telefoner med min OK mobil.

Coop medlem. Tilmeld dig Coop Bliv medlem Partnerfordele. SuperBrugsen har åbent i dag (nogle butikker kan have andre åbningstider) 8-20. Find butik og specifik åbningstid. Nogle butikker kan have andre åbningstider. Find din nærmeste butik, Vælg selv butik. eller Find butik på kort.

Coop Mobil-kunder får allerede en del af den månedlige abonnementspris sat ind som dividende – eller bonus – på deres Coop-medlemskonto, så de kan handle for, f.eks. over nettet og gennem Coop-appen. Med YouSee-aftalen nedlægges Coop Mobil i løbet af i år, og de 1,75 mio. medlemmer kan skifte til YouSee, hvor fem procent af

Med Coop app’en kan du let og hurtigt betale ved kassen med din mobil – uden at skulle have dankort eller kontanter frem fra tasken. Du har mulighed for at betale med din bonus, med dit registrerede betalingskort eller MobilePay via app’en. Du skal bare sige, at du gerne vil betale med din Coop app, når du står ved kassen.

Coop Danmark kunne i dag oplyse, at fra på mandag åbner de et nyt teleselskab op, kaldet Coop Mobil, som skal tilbydes til detailkædens kunder. Men ved opstart af sådanne selskaber, og ikke mindst i disse internet-tider, plejer det at være god kutyme og kundeforståelse, også at købe et tilsvarende domænenavn på nettet.

Har du ideer til, hvordan vi forbedrer madplanen, så send os meget gerne en kommentar via Feedback-knappen til højre. Tusind tak!

Ja, tak! Jeg accepterer, at Coop Danmark A/S sender mig e-mails med nyhedsbrevet fra Coop.dk MAD og anden markedsføring om køb af varer hos Coop.dk MAD

coop mobil, Kvickly – Friske dagligvarer og gode tilbud – Se mere her

Kvickly er et stort varehus med varer af høj kvalitet. Klik her for at læse om varerne, finde opskrifter, se tilbudskataloget eller finde en butik. Se her.

Få nemt Coop app’en på din mobil. Så har du altid en masse gode fordele lige ved hånden. Læs mere her. AppKup i Coop app’en. Hver mandag til onsdag er der AppKup i Coop app’en, som er ekstraordinært gode tilbud. Aktivér dem i din Coop app, før du går til kassen i butikken.

Ja, tak! Jeg accepterer, at Coop Danmark A/S sender mig e-mails med nyhedsbrevet fra Coop.dk MAD og anden markedsføring om køb af varer hos Coop.dk MAD

Nuværende. Det nuværende Coop mobil er lanceret i december 2011 og startede officielt fra januar 2012. Man kan vælge at betale sin mobilregning med den bonus man opsparer, hver gang man handler i en af medlemsbutikkerne (Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen, Fakta, OK Benzin samt på webshoppen coop.dk).Coop mobil benytter sig af TDC´s landsdækkende mobilnet og er udviklet

Coop Mobil er et teleselskab 100 % ejet af Coop Danmark. Coop Mobil tilbyder mobiltelefoni i samarbejde med TDC, så kunderne får dækning via TDCs netværk. Lægger man sine dagligvareindkøb i en af Coops butikker – SuperBrugsen, Lokalbrugsen, Kvickly osv. – kan man få rabat på mobilregningen. Coop Mobil forhandler også mobiltelefoner.

Dagligvareforetagendet Coop åbner eget mobilselskab, hvilket betyder, at det fra på mandag bliver muligt at købe et Coop Mobil-abonnement til det trådløse talerør, skriver Computerworld. I praksis giver det sig udslag ved, at kunderne i Coops mere end 800 dagligvarebutikker kan købe et mobilabonnement sammen med karrysildene ved kassen.

Med Coop Medlem kan man, mens varerne scannes ved kassen, lægge telefonen på den sorte Bluetooth-terminal, hvorefter ens medlemskort registreres. Nu registreres medlemspoint, og kassebonen kommer digitalt ind under kvitteringer i applikationen, men man kan faktisk også betale via dette flow.

I Coop går ansvarlighed og forretning hånd i hånd. Med forretningen som udgangspunkt har vi en ambition om at rykke både branchen og forbrugerne i en mere bæredygtig retning. På denne side kan du læse om vores arbejde med at skabe mere ansvarlige varer og værdikæder, og om hvordan vi skaber en bæredygtig og ansvarlig arbejdsplads.