cover til mac, Cover & etui til smartphone

Beskyt din nye eller gamle smartphone bedst muligt, køb et cover eller etui så mindske du risikoen for at ødelægge din smartphone

cover til mac, Ultratynd Webcam

Dit webcam kan godt være tændt uden du kan se det. Vores Webcam-skjuler beskytter dit privatliv hvis dit webcam er blevet hacket. Vi sælger et webcam cover til kun kr. 39,-. Se de forskellige muligheder i vores webshop. Altid fri fragt.

Vågeblusset afbrydes, eller din iPad sættes på vågeblus, når du åbner og lukker dit iPad Smart Folio eller Smart Cover. Hvis vågeblusset ikke afbrydes, eller din iPad ikke sættes på vågeblus, når du åbner og lukker coveret, skal du gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke og slå Lås/lås op til.

Cover til MacBook 15 ” og bærbar 15 ” giver dig mulighed for at bære din laptop / bærbare computer i et unikt slankt design i brun kork. Lavet af naturligt og miljøvenligt kork, der er holdbart, stærkt, let og meget blød at røre ved. Beskytter din bærbare computer og kan nemt glide ned i din dokumentmappe, rygsæk eller anden taske.

Tucano Nido cover til MacBook Pro 15″, transparent. Tucano Nido cover i lækkert design, beskytter din MacBook mod ridser og skrammer. Coveret er af gennemsigtig polykarbonat og fremstillet med en lækker, blød, matteret overflade således din MacBook bevarer sit lækre, sublime og unikke design.

Download Kies til Windows for at forbinde din Samsung mobiltelefon til din PC. Du kan nemt synkronisere data mellem enheder og finde nye apps.

Mere om iPhone 8 Cover. I denne kategori finder du vores udvalg af smarte og lækre covers til din Apple iPhone 8. Vi har mange forskellige typer covers i sortimentet – og i alle prisklasser. Lige fra et helt simpelt clip-on cover, til flotte håndsyede lædercovers med kreditkortholder og plads til sedler.

På jagt efter en billig lader til Apple Macbook? Så bestil en kompatibel Apple oplader på Pixojet.dk af samme kvalitet som en original Humac Apple oplader. Vi har en billig macbook oplader til alle Macbook modeller! Bestil også kompatibel Apple Macbook Magsafe oplader

Kvalitetsprodukter over hele linjen. Skins, covers, panserglas til iPhone, og smukke stickers til MacBooks og iPads. Alt produceret eller designet i Viborg.

cover til mac, Kies

Download Kies til Windows for at forbinde din Samsung mobiltelefon til din PC. Du kan nemt synkronisere data mellem enheder og finde nye apps.

Beskyttelses cover til Mackie SRM750 højttalerBeskyttelses cover til Mackie SRM750 højttaler

På Logitechs websted kan du finde den perfekte computermus – med eller uden kabel – til både produktivitetsarbejde og kreativt brug.

Har du brug for hjælp? Ring til vores support team på +45 71745050

iHero.dk er Danmarks førende inden for reperation af iPhones og Ipads! Besøg vores butikker i Silkeborg, Viborg, Herning og Århus! Altid hurtig service og gode priser!

Hvilken model har jeg, ja de enkelte Ipad kan ligne hinanden, men det er alligevel nemt at se forskel. Her nedenfor har vi opstillet dem alle på række og vist hvad forskellen er.

Med et flot og lækkert håndlavet etui i læder til iPhone eller et stilfuldt Apple tilbehør fra House of Covr, gør du din iPhone eller iPad helt personlig – og du kan vælge lige præcis, det cover og det Apple tilbehør der passer til din stil. Cover med klap for skærmen & Apple tilbehør.

En computertaske i læder – se vores tilbud til herre. Hos NEYE har vi et utrolig stort udvalg af computertasker i læder i både sort og flotte brune nuancer. Men om du er til læder eller ej, så er der god chance for, at du kan finde din nye taske her hos os. Du finder også altid et udvalg af computertasker på tilbud her hos os.