dampet spidskål opskrift, Smørstegt spidskål

Jeg faldt lige over denne opskrift. Da jeg ligesom dig også er kæmpe fan af spidskål, tænkte jeg at jeg ville dele denne med dig. tzatziki 1 spidskål 2 dl drænet yoghurt/græsk yoghurt eller lign 1/2 dl salt 1 fed hvidløg friskkværnet peber Fjern de yderste blade på spidskålet og smid dem ud. Snit spidskålet i passende strimler.

dampet spidskål opskrift, Dampet Spidskål med rygeostcreme

01-08-2018 – Dampet spidskål med ærter, rygeostcreme og karry. Kan spises som en ret i sig selv eller serveres som tilbehør. Klik her og se opskriften

3. Dampet spidskål: Fjern de yderste blade af spidskålen. Skyl spidskålen, halvér den på den lange led, og snit den helt fint. Knus korianderfrø i en morter, og steg dem i afbruset smør i en gryde i 1 minut. Tilsæt spidskål, skru ned for varmen, og damp kålen i 6-8 minutter. Vend rundt i den med en grydeske.

Denne gode opskrift på Mushat-dampet spidskål fra Maduniverset.dk i kategorien Micro/combi ovn opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mushat-dampet spidskål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk’s besked system.

Denne gode opskrift på Mushat-dampet spidskål II fra Maduniverset.dk i kategorien Micro/combi ovn opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mushat-dampet spidskål II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk’s besked system.

08-09-2018 – Se opskriften her. Hold dig sund og rask. Vask hænder ofte, hold afstand til andre, og se idéer til, hvordan du kan agere i den aktuelle situation.

Servér fiskefrikadellerne med kartofler, dampet spidskål, gulerødder og remoulade. TIP Grønsagerne kan varieres afhængig af sæson. Frugt og grønt pr. person. Ca. 250 g. Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet. 2441 kJ (581,1 kcal). Kulhydrat 72,6 g. Fedt 19,6 g heraf mættet fedt 3,2 g

Sådan laver du bagte spidskål. Fjern de yderste blade og skyl kålen. Skær i kvarte og læg dem i et ildfast fad. Dryp/pensl med hvidløgolie og strø lidt salt over. Hæld lidt boullion ved. Drys revet ost, fx parmesan eller mozarella over sæt dem i ovnen ved 200 grader i 20 minutter

Næringsindhold Energiindhold for hele retten: 6442 kJ / 1540 kcal. Energifordeling: Fiber: 25,7 g: Protein: 36,4 %: Kulhydrat: 41,1 %: Fedt: 22,5 %

dampet spidskål opskrift, Dumplings opskrift

Hvis du leder efter opskrift på de klassiske asiatiske dumplings, så går du ikke galt i byen med denne version af dumplings – her får du en lille grundguide i dumplings-dej, som minder lidt om forårsruller og wontondej, men bliver stegt eller dampet i stedet.

Prøv denne simple og smagfulde opskrift på regnbueørred i folie. Opskrifter tager ingen tid at lave, og den kan varieres efter hvilken fisk, man har.

Dampet torsk i ovn – Det er ikke ofte du læser om fiskeretter her på siden. Ja indrømmet – jeg er normalt ikke særlig vild med fisk. Denne her ret er dog en undtagelse. Det er en ret der er stærkt inspireret af årstiderne – vi har et par små ændringer nedenfor.

Min populære opskrift på varme hveder er opdateret med masser af trin for trin billeder så du let kan se hvordan du bager de luftige sprøde hveder. Min populære opskrift på lette luftige boller har fået masser af nye billeder til at illustrerer de særlige tricks i min helt egen opskrift.

23-08-2017 – Sådan laver du frikadeller med brun sovs og dampet spidskål. Dansk mad med masser af smag, og selvfølgelig serveret med kogte kartofler.

Smørdampet spidskål med citron og vesterhavsost. Tilbehør til 3-4 pers. 1 spidskål 25 g smør salt og sort peber 1 håndfuld persille revet skal af ½ citron en håndfuld groftrevet vesterhavsost. Del kålen i 6-8 både – behold stokken på, så den kan holde sammen på bladene i hvert stykke kål.

Opskrift. Nem pastaret med laks og basilikum. Hvis der er noget jeg er vild med, så er det lækre ‘hokus pokus – klar på 20 minutter’ hverdagsretter. Supper er ofte vores redning på travle hverdage, men denne pastaret som jeg lige biksede sammen af hvad vi havde.

Her kan du finde mine opskrifter. Du kan enten søge direkte på en ret eller filtrere opskrifterne efter rettens type og ingredienser. Det er muligt at skrive i alle felterne.