dansk dansk ordbog, Dansk

Dansk-engelsk ordbog. Find en korrekt oversættelse i dansk-engelsk ordbog ved at indtaste et ord i søgefeltet. Du kan skrive enten et dansk eller et engelsk ord, du ønsker oversat. Brug søgefiltret for at skjule en dansk-engelsk oversættelse, der ikke er relevante for dig. Søg alfabetisk i dansk-engelsk ordbog

dansk dansk ordbog, Norsk

Norsk-dansk ordbog. Online kvalitetsordbøger, oversættelser, parlører, grammatiske oversigter, emner og sprogspil gratis

Download denne app fra Microsoft Store til Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows 10 Team (Surface Hub). Se skærmbilleder, læs de seneste kundeanmeldelser, og sammenlign bedømmelser for Arabisk Dansk ordbog.

Download denne app fra Microsoft Store til Windows 10, Windows 10 Team (Surface Hub). Se skærmbilleder, læs de seneste kundeanmeldelser, og sammenlign bedømmelser for Dansk Persisk ordbog.

Online dansk-esperanto-dansk ordbog med flere end 75.000 opslagsord

Gammels dansk ordbog. 16. marts 2010 af 215 (Slettet) Findes der en ordbog, som kan oversætte gamle danske ord, til nudanske ord ? Brugbart svar (0) Svar #1 16. marts 2010 af Andersen11. Du skal nok have fat i Den store danske ordbog, der har forklaringer til stort set alt, hvad der kan betragtes som dansk. Men hvad

Svensk-dansk og dansk-svensk ordbog for varer og tjenester er en omfattende ordbog, der dækker en lang række samfundsaktiviteter og forbrugerområder i det moderne samfund, fra husholdningsartikler, fødevarer, redskaber, værktøj, apparater, reservedele, motorer, husdyr, møbler, fritid og sport til konkrete serviceydelser rettet mod borgere, erhvervsliv og den offentlige sektor.

Engelsk Dansk Ordbog (1887) Denne ordbog, som er skrevet af Svend Rosing, er fra 1887. Ordbogen har gode forklaringer til hvert ord og er ganske omfattende. Bagerst i bogen er der også en fortegnelse over de uregelmæssige verber på engelsk og hvordan de bøjes.

Generel ordbog Altdækkende ordbog (dansk-engelsk p.t. 46,316 termer – 2070 sider – engelsk-dansk p.t. 39,955 termer – 1285 sider) målrettet mod skoler og privatpersoner. Alle ordbøger er under konstant ajourføring, med relevant opdatering hver eneste dag. Ordbøger med fuld tilgængelighed 24/7.

dansk dansk ordbog, Ordbog

Ordbog, Engelsk, Paperback dansk/engelsk engelsk/dansk Ideel til rejsebrug. Fra ikke ryger hjem | Køb, salg og leje af nyt og brugt.

Ordbogstyper. Man kan skelne mellem forskellige slags ordbøger: En etsproget (monolingval) ordbog behandler kun et sprog, fx Nudansk OrdbogEn tosproget ordbog behandler to sprog, fx en dansk-engelsk ordbogEn Polyglot der er flersproglig; En almensproglig ordbog behandler de almindelig ord i et sprog, fx dansk

Dansk-Engelsk CISG-Ordbog er en juridisk internetordbog.Ordbogen er bygget op omkring terminologien i den danske og engelske version af FN’s konvention om aftaler om internationale køb af løsøre (CISG: Contracts for the International Sale of Goods), men den indeholder også ord og vendinger, som er relevante i forbindelse med oversættelse af danske tekster vedrørende internationale køb.

Lynhurtig engelsk-dansk ordbog Quicktionary II er en elektronisk ordbog, som kan oversætte mere end 300.000 ord og udtryk. Det er en meget omfattende engelsk-dansk ordbog som du kan have med overalt. Klik på billedet for at læse mere om ordbogen.

Den Danske Ordbog opdateres løbende og er i overensstemmelse med de seneste ændringer i dansk retskrivning. DDO kan derfor bruges som retskrivningsordbog i skolen og det øvrige uddannelsessystem. Den Danske Ordbog er udarbejdet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab (DSL), som har mere end 100 års erfaring med at redigere ordbøger og står bag de største danske modersmålsordbøger.

Engelsk-Dansk-Falam ordbog. Denne ordbog er under udvikling og består p.t. af 38708 poster. – Seneste ændring: 23/3-2015 NB: I stedet for ‘Ṭ’ og ‘ṭ’ bruger denne ordbog ‘Tt’ og ‘tt’

Med denne 4. udgave er Dansk-Engelsk Økonomisk ordbog markedets mest opdaterede fagordbog. Ordbogen er udvidet med nye ord og eksempler inden for almen fagsproglig terminologi og inden for områderne økonomi, regnskab, finansiering, bankvæsen, forsikring, markedsføring, selskabsret og distributions- og transportforhold.

Dansk-Engelsk/Engelsk-Dansk. Dansk-Engelsk Ordbog Vinterberg & Bodelsen. Dansk-Engelsk/Engelsk-Dansk – Fag- og Teknikordbog