dansk svensk gårdhund temperament, DANSK

PDF-fil

DANSK-SVENSK GÅRDHUND Side 2 af 4 Temperament: Opvakt, opmærksom og livlig Hoved: Bør have trekantet form og virke lidt lille i forhold til kroppen Skalle: Temmelig bred og let hvælvet Stop_ Veldefineret Næse: Af farve svarende til aftegningerne

dansk svensk gårdhund temperament, Dansk svensk vs. Fox terrier???

F.eks. har en fox terrier en noget længere snude. Det eneste jeg har hørt om fox terriere er, at de har meget ‘terrier’-temperament i sig. Jeg har aldrig kendt nogen terrier, så om det er rigtigt, og hvad det indebærer aner jeg intet om. En dansk svensk gårdhund er en meget gammel race, som primært har været anvendt på gårde.

Ny udgave! En Dansk/svensk Gårdhund har altid været at finde på landejendommene i Danmark og i Skåne. En gårdhund vil helst være, hvor dens mennesker er. Det er ikke en hund, der strejfer omkring. Hvis man anskaffer sig en gårdhund, skal man vide, man anskaffer sig et energibundt. Læs alt om hundens pasning, temperament, avl, sundhed osv.

Selv om dansk svensk gårdhund tidligere blandt andet blev kaldt dansk foxterrier, må den ikke forveksles med den race, som i dag hedder fox terrier. Gårdhunden er nemlig ikke en terrier, men en pinscher. Det betyder blandt andet, at den ikke har terrierens iltre temperament og selvstændige gemyt.

Dansk svensk gårdhund er en mellemstor hund af pinschertype med slægtninge flere steder i Europa. Den har været kendt i Danmark og Sydsverige siden 1700 tallet, men er ikke blevet regnet for en racehund førend i 1980’erne, hvor den blev anerkendt af NKU.

Dansk-svensk/Jack Russell hvalpe, (Far) har begge et super temperament og er rigtig glade for at nusse og lege. Bobbeline er med stamtavle og Skuffe er en dejlig Dansk svensk gårdhund. Hvalpene er Bobbelines første kuld, men vi har haft hvalpe i huset flere gange før.

Dansk/svensk gårdhundeklub er den eneste forening i Danmark med bl.a. dette formål nedfældet i klubbens love: “at arbejde for at fremme kendskabet til Dansk/svensk Gårdhund og gennem oplysning om hensigtsmæssig avl at bidrage til at bevare og/eller forbedre racens kvalitet i forhold til standarden, sundhed, temperament, eksteriør og brugsegenskaber.

Ny udgave! En Dansk/svensk Gårdhund har altid været at finde på landejendommene i Danmark og i Skåne. En gårdhund vil helst være, hvor dens mennesker er. Det er ikke en hund, der strejfer omkring. Hvis man anskaffer sig en gårdhund, skal man vide, man anskaffer sig et energibundt. Læs alt om hundens pasning, temperament, avl, sundhed osv.

1 En Dansk/svensk Gårdhund har altid været at finde på land- ejendommene i Dan- mark og Skåne. En gårdhund vil helst være, hvor dens menne- sker er. Det er ikke en hund, der strejfer omkring. Hvis man anskaffer sig en gård- hund, skal man vide, at man anskaffer sig et energibundt.

dansk svensk gårdhund temperament, Dansk/svensk Gårdhund

En Dansk/svensk. Gårdhund har altid. været at finde på land-ejendommene i Dan-mark og Skåne. En gårdhund vil helst. være, hvor dens menne-sker er. Det er ikke en. hund, der strejfer. omkring. Hvis man. anskaffer sig en gård-hund, skal man vide, at. man anskaffer sig et. energibundt.

En Dansk/svensk Gårdhund har altid været at finde på landejendommene i Danmark og i Skåne. En gårdhund vil helst være, hvor dens mennesker er. Det er ikke en hund, der strejfer omkring. Hvis man anskaffer sig en gårdhund, skal man vide, man anskaffer sig et energibundt.Læs alt om hundens pasning, temperament, avl, sundhed osv.

En Dansk/svensk Gårdhund har altid været at finde på landejendommene i Danmark og i Skåne. En gårdhund vil helst være, hvor dens mennesker er. Det er ikke en hund, der strejfer omkring. Hvis man anskaffer sig en gårdhund, skal man vide, man anskaffer sig et energibundt. Læs alt om hundens pasning, temperament, avl, sundhed osv.

Hej hundefolk Jeg vil have mig en lille hund og har kigget en smule på nettet samt læst i den del hundebøger, men kan ikke rigtigt blive klog på hvad jeg skal vælge. De racer jeg bedst kunne tænke mig alt taget i betragtning er følgende: – Foxterrier – Dansk svensk gårdhund –

Vaccinationer: Parvovirus (dec 19, 2013) Leptospirose (dec 19, 2013) Hundesygevirus (dec 19, 2013)

Dansk-svensk gårdhund (også kendt som ”Kvik-hund” ) er en af Danmarks og Sveriges oprindelige landhunderacer. Den indgår i racegruppe 2 (racer af pincher- og schnauzertypen, molosser samt sennerhunder). Dansk-svensk gårdhund er en allroundhund med livligt temperament, og den kan fungere som såvel vagthund, støver ved jagt og som

Arnold Busck. Luk. Din kurv

Køb ‘Dansk/svensk gårdhund’ nu. Ny udgave!En Dansk/svensk Gårdhund har altid været at finde på landejendommene i Danmark og i Skåne. En gårdhund vil helst