Danske Fødevarer

Danske fødevarer til Kina – agropark.nemtilmeld.dk

09:40 Trends og tendenser i Kina inden for fødevarer v/Niels Christian Flintholm, EF Consult Den kinesiske middelklasses stigende disponible indkomst påvirker dens forbrugsvaner inden for fødevarer. Hør om potentialet og konsekvenserne, som dette har for det danske fødevareerhverv.

FOODobserver - Danske fødevarer overholder reglerne for transfedt

Danske fødevarer er et kæmpe hit i USA – fodevarewatch.dk

 ·

Danske fødevarer har oplevet en eksplosiv vækst i eksporten til USA på godt 30 pct. de seneste fem år, viser en ny opgørelse fra DI. Det skriver Børsen. Dansk fødevareeksport til USA. Eksporten af danske fødevarer til USA er steget med over 30 pct. de seneste fem år til over 2,5 mia. kr.

Salling Fødevarepris 2016 - smag på de 30 nytænkende danske fødevarer

L&F: Danske fødevarer skal være klimaneutrale i 2050

 ·

I halen på, at Danish Crown og Arla har fremlagt deres visioner om en CO2-neutral fremtid er organisationen Landbrug & Fødevarer også klar med sin vision for hele det danske fødevareerhverv. Author: JØRGEN RUDBECK, Category: News

Her får danske fødevarer kvalitetsstemplet - Food Supply DK

[PDF]

Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer

gens sundhed, hvis forbruget af økologiske fødevarer øges. Dette er baggrunden for projektet OrgHealth. Projektet har således forsøgt at finde ud af, i hvilket omfang et øget forbrug af økologiske fødevarer hos danske forbrugere vil føre til, at de ændrer deres kostsammensætning i retning af i …

Her får danske fødevarer kvalitetsstemplet - Food Supply DK

[PDF]

Det danske marked for økologiske fødevarer

Det danske marked for økologiske fødevarer – En anvendelsesorienteret analyse af hvem der køber økologiske fødevarer, og hvorfor de gør det, samt hvad der påvirker dem . Antal enheder med mellemrum og tabeller; 174.387 . Af Louise Irgens Skov . Afleveret 2009-10-29 . Vejleder Suzanne C. Beckmann . Copenhagen Business School

Minister vil sælge hotdogs til sydkoreanerne - Newsbreak.dk

Landbrug & Fødevarer – Home | Facebook

Landbrug & Fødevarer, København V. 10K likes. Landbrug & Fødevarer varetager fælles opgaver og erhvervsmæssige interesser for danske landmænd og

Her får danske fødevarer kvalitetsstemplet - Food Supply DK

Forskning og udviklingsprojekter fra de Danske

EA Viden er en fælles forskningsportal, lavet til og med erhvervslivet. Det er din indgang til at skabe nye tværgående forskningssamarbejder og finde praksisnær viden.

Danske fødevarer sælger godt i USA

Dansk Fødevare Forum

Dansk Fødevare Forum blev stiftet i oktober 1994. På initiativ af en række virksomheder og organisationer i fødevareindustrien blev foreningen grundlagt med det formål at skabe en organisation, som repræsenterer alle interessenter i den danske fødevareindustri.

Danske fødevarer skal skabe eksporteventyr

Fødevarer – Miljø- og Fødevareministeriet

Fødevarer. Miljø- og Fødevareministeriet arbejder for sunde, sikre og velsmagende fødevarer af høj kvalitet. Miljø- og Fødevareministeriets opgave er at skabe rammer for, at danske familier lettere kan træffe det sunde valg i hverdagen. Det gør vi blandt andet gennem lovgivning, mærkning og kontrol.

Første danske jordbær rødmer | Berlingske Business

Mærkning og markedsføring af fødevarer

Der er tale om en ændring af den danske oversættelse af EU-lovgivningen. Indholdsmæssigt er der ingen forskel på ”Mindst holdbar til” og ”Bedst før”. Derfor vil de fødevarer, som før blev mærket ”Mindst holdbar til”, nu skulle mærkes med ”Bedst før” (dette gælder også for æg), mens holdbarhedsmærkningen ”Sidste anvendelsesdato” forbliver som hidtil.

Mere ansvarligt produceret palmeolie i danske fødevarer - Dansk Handelsblad

L&F: Danske fødevarer skal være klimaneutrale i 2050

L&F: Danske fødevarer skal være klimaneutrale i 2050 Det danske fødevareerhverv lancerer nu en vision om at være klimaneutrale senest i 2050 med en produktion svarende til i dag eller større. I et partnerskab med Danmark og i overensstemmelse med FN’s Verdensmål skal Danmark gå forrest, når der både er brug for mere mad og et mindre

TEMA: Danske forbrugere vil se deres fødevarer i øjnene

Populære danske fødevarer | Bornholms Landbrug & Fødevarer

Populære danske fødevarer. 13. mar 2018 Eksportfremgang for de danske kvalitetsfødevarer. Danmarks Statistik har netop offentliggjort tal for den danske eksport i 2017. Tallene tyder på, at udlandet har smag for kvalitetsfødevarerne fra den danske fødevareklynge, der eksporterede varer for 166,4 mia. kr. sidste år.

Nye sødemidler i danske fødevarer - Food Supply DK

Miljø- og Fødevareministeriet

Miljø- og Fødevareministeriet er dannet ved en sammenlægning af Miljøministeriet og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri den 28. juni 2015. Miljø- og Fødevareministeriet består af departementet, fem styrelser, den selvejende institution Madkulturen og tre klagenævn.

Danske fødevarer er populære i USA - Dansk Handelsblad

Ny vision: Alle danske fødevarer skal være klimaneutrale i

Mar 14, 2019 · Alle danske fødevarer skal være klimaneutrale i 2050. Landbruget og fødevareindustrien skal ikke udlede flere klimagasser end der optages.

Kina vil have danske fødevarer

Tysk mindsteløn øger import af danske fødevarer

Danske fødevarer vil få større fokus fremover

Danske fødevarer storsælger i Kina | Berlingske Business

Vi foretrækker danske fødevarer - Naturli

Danske fødevarer vinder popularitet

Bæredygtigt Landbrug: Kvaliteten af danske fødevarer truet af spildevand

Danske fødevarer hitter i provinsen

Her får danske fødevarer kvalitetsstemplet - Food Supply DK

Danske fødevarer og japanske forbrugere passer godt sammen - DI

Her får danske fødevarer kvalitetsstemplet - Food Supply DK

Her får danske fødevarer kvalitetsstemplet - Food Supply DK

Danske fødevarer er en konkurrenceparameter

Danske fødevarer har et godt ry - Food Supply DK

Kostbare danske fødevarer hitter i udlandet - Food Supply DK