danske stand up shows, Stand Up Komiker: Book en Stand Up Komiker til et show

Book en stand up komiker Stand-up comedy er det sikre valg af underholdning til julefrokoster, firmaarrangementer, sommerfester eller ja, kort sagt alle events ! Med et bredt udvalg af komikere, er du sikret at finde lige præcis den komiker, der passer til netop dit arrangement.

danske stand up shows, Stand

🎤 Vi har eksklusivitet på en række danske komikere & standup’ere Bla. Mick Øgendahl Frank Hvam Mahamad Habane Dansk stand-up, når det er bedst!

Billetlugen – Koncerter, musicals, stand-up, sportsbegivenheder og familieoplevelser Få op til 50 % rabat på dine billetter gennem Billetlugen. Vi har indgået en aftale med Billetlugen, som giver medlemmer af Frie/foreningen DANA op til 50 % rabat på udvalgte koncerter, musicals, stand-up shows, sportsbegivenheder, familieoplevelser m.m.

STAND-UP REVYEN 2020 – om bord på det gode skib CAFÉ LIVA – lige midt i Nyhavn. og med en debut i 1995 har Sebastian Dorset haft en aktiv karriere på den danske comedy scene. Han har optrådt i standup-shows som “Talegaver til børn”, “Stand-up.dk” og “Fem på flugt”.

Melvin Kakooza er stormet fremad på den danske stand-up-scene og har imponeret alle på sin vej. Melvin er et af tidens hotteste navne inden for stand-up, og han er

SEBASTIAN DORSET (f. 1970): Stand-up komiker og oprindeligt uddannet journalist. Med en debut som stand-up komiker i 1995, har Sebastian Dorset haft en aktiv karriere på den danske comedy-scene. Han har optrådt i stand-up shows som “Talegaver til børn”, “Stand-up.dk” og “Fem på flugt”.

TVTID har fundet det bedste danske stand up fra 1997 på youtube. I forbindelse med TVTIDS artikel om Casper Christensens tilbagevenden til stand up, så fandt vi et klip på youtube tilbage fra 1997 af den purunge komiker med sort strithår og tykt brilleglas.Klippet vakte vores nostalgiske nerve, og vi begyndte at lede efter andre klip.

Stand up, slapstick, jokes, sang og musik – der er masser af muligheder, så book den eller de entertainere, som, du mener, kan underholde publikum på bedste måde. Se vores kategori for stand-up

Lars Hjortshøj blev danmarksmester i stand-up i 1992 og har præget den danske stand-up scene lige siden med sit fantastiske talent for at omsætte hverdagens absurditeter til fem-stjernet comedy. Det er der kommet 3 one man shows ud af, blandt andet ”My Danish Collection” fra 2013 og senest ”OMVENDT” fra 2015, der fik fem stjerner af BT og ord som “af international karat.

danske stand up shows, Sofie Hagen

Selvom Sofie Hagen er forholdsvis ny på den danske stand-up scene, er hun ikke gået helt ubemærket hen. Hun har bl.a. medvirket i følgende Zulu Comedy Galla 2012 Sofie Hagen`s største gennembrud ligger dog i engelsk comedy, for til trods for sin unge alder og få år på scenen, er hun ubestridt den dansker, der har opnået størst international anerkendelse og succes som stand-up-komiker.

5 bedste stand up shows med kvinder på Netflix. Her kan du se, hvem der er de 5 bedste kvindelige stand up komikere på Netflix som du skal hold øje med, uanset hvilket køn du er. Hører du til dem der elsker et godt grin, men desværre har Netflix endnu ikke dem på den danske udgave af tjenesten.

Hele Danmarks Dirch var den første danske komiker, som lod sig inspirere af frembrusende, amerikansk komik. Den samme komiske kilde, som nutidens stand-up-komikere drikker af. Det fortæller Michael Eigtved, lektor ved Institut for Kunst og Kulturvidenskab, Københavns Universitet.

Tavshed er guld, mener komiker Anders Matthesen, som er aktuel med sit nye stand-up show ’Shhh’ ’Standupperne var autofiktive før Knausgård’ Depression, angst, usikkerhed og faderopgør har sneget sig ind i de nyeste shows fra danske komikere, der går all in på de personlige fortællinger.

Før Jennifer Aniston blev filmstjerne i “Friends” og scorede Brad Pitt, forsøgte hun sig som stand-up komiker. Hun var ikke specielt dygtig, og nu er der dukket en video op med et af hendes gamle shows. Videoen viser en mislykket optræden som Jennifer lavede foran bare 15 mennesker på en klub i New York for 14 år siden.

Under den nye kategori Dansk Comedy findes de sjoveste og groveste stand-up-shows, komedieserier og film med komikere som Anders Matthesen, Thomas Hartmann, Linda P og Mick Øgendahl.

Hun var semifinalist ved DM i stand-up 2006 og medvirkede i foråret 2007 i Comedy Fight Club på TV 2 Zulu. Hun optrådte på FBI Klubtour 2007 og 2008 og var med i Stand-up.dk sæson 6 i 2009. Samme år optrådte hun med showet Kram fra Kbh. med Mads Brynnum. Hun har ved flere lejligheder optrådt for de danske styrker i Afghanistan.

Andre komikere Vi har kontakt til langt flere komikere, end dem du finder her på siden. Ja faktisk så kan vi få tilbud ind fra stort set alle komikere i Danmark. Når du laver en forespørgsel hos os, vil du opleve tilbud fra et bredt udvalg af komikere fra hele Danmark. Hvis du har et []