det gamle røgeri, Det Lille Røgeri

NB: Kanoteltpladsen ved Gudenåen i Voervadsbro ligger 5 min. gang fra Det lille røgeri. Bestil en picnicpose – så er du klar til en tur ud i det grønne. NB: Vær OBS på ændrede åbningstider i vinterhalvåret. Det Lille Røgeri har også rigtig fine lokaler, som

det gamle røgeri, Velkommen

Aarsdale Silderøgeris nye ejer, Henning Jensen og Klaus Hj Hansen , overtog røgeriet i maj måned 2010 og vil i første omgang forsøge at leve op til det gode ry som Aarsdale Silderøgeri har opnået via John ryberg og Lars Madsen, og før dem Jette og Erik Hj Hansen.

Det Gamle Røgeri Hanstholm. 7.2K likes. Det Gamle Røgeri er en virksomhed, der er baseret på produktion af gammeldags røget fisk af meget høj kvalitet.

Det Gamle Røgeri. Du har lige fanget en stor lækker blank laks eller havørred. I stedet for at smide den på grillen kan du sende den til røgning på Det Gamle Røgeri i Hanstholm. Uden at overdrive er det Danmarks dygtigste leverandør udi kunsten at ryge fisk, så du kan roligt sende din fisk ned til Johnny.

Anbefaling – Det Gamle Røgeri 10. august 2016 // No Comments For noget tid siden blev jeg et år ældre, og jeg synes jo bestemt at det var værd at fejre, så da jeg læste at Det Gamle Røgeri havde moules frittes, en af mine absolutte favoritter, på menuen som ugens klassiker, fik jeg hurtigt arrangeret babysitning til en aften med muslinger og finger fletning med min mand 😊

Det gamle røgeri – Hanstholm » Masser-Af-Succes giver den gas 2 aftener i træk i samarbejde med Det Gamle Røgeri denne sommer, så sæt X i kalenderen og vær med til en festlig aften. Det bliver en aften med gang i gaden, så kom forbi og sving luftguitaren og skrål med på sange som “Vend kajakken,” “Derudaf,” “Mig og Molly,” “Dagen før” og mange mange flere.

Proff.dk giver dig firmainformation om Det Gamle Røgeri, 27741541. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Det gamle røgeri i Hanstholmligger nede ved havnen ved siden af fiskekuttere, havnen og hvad der ellers ligger af bygninger sådan et sted. Udsigt fra det gamle røgeri i Hanstholm Kronprinseparret var tidligere på dagen ankommet på besøg i Hanstholm så der var mange mennesker på gaden, men det viste sig at der var god plads i det gamle røgeri.

Vores røgeri bliver besøgt af gæster fra hele landet, og fra en bred skare af turister. Dragør Røgeri ligger midt på Den Gamle Havn og tilbyder lækre røget fisk i fiskeforretning og lettere anretninger på Terrassen.

det gamle røgeri, Hvide Sande Røgeri

Fra yderste kant af vestkysten, hvor vinden blæser mest og havet æder en bid af stranden hvert år finder du Hvide Sande Røgeri. Siden 1969 har vores mål været at skabe uforglemmelige smagsoplevelser med fokus på de friske råvarer og respekt for traditionerne.

Denne ris gælder Det gamle røgeri i Denne ris gælder Det gamle røgeri i Thisted Jeg plejer at rose det gl røgeri i Hanstholm, men vi var på Gamle røgeri i Thisted D 4.04 det Var en træls oplevelse, Konen bestilte et lille stjerne skud og jeg et stort, da hun skulle til at spise nr 2 filet smagte den af gl fisk, så selvfølgelig fik så en ny filet, men ak den smagte være, da jeg

Det Gamle Røgeri | 6 følgere på LinkedIn | PÅ DET GAMLE RØGERI, møder du personer med nygerrighed, opfindergen og lysten til at skabe gode oplevelser. Nysgerrighed til at lære mere, lære nyt og bare udforske alle de fantastiske råvarer som verdnen har at byde på. Opfinderen i os alle driver os til at lede efter nye måde at gøre tingene på.

Kontakt Det Gamle Røgeri. Kuttergade 7 7730 Hanstholm. Danmark. Se telefonnummer. Ring til firmaet ×—

Der ryger 800 fiskefrikadeller over disken i Nexø, så nu er det en maskine, der former den populære spise HANDEL: Midt i Corona-krisen besluttede ejeren af Nexø Gamle Røgeri at lukke op for salg ud af huset – og det blev en succes. Troels Erik Benedikt Pedersen fra Nexø Gamle

PÅ DET GAMLE RØGERI, møder du personer med nygerrighed, opfindergen og lysten til at skabe gode oplevelser. Nysgerrighed til at lære mere, lære nyt og bare udforske alle de fantastiske råvarer som verdnen har at byde på. Marts 2017 overtog brøderne Trane restauranten ‘Det Gamle Røgeri’ her i Greve. Stedet har længet været kendt for kvalitet, et godt

Skibsbyggeri, sømænd og Vadehavet er noget af det, som har haft indflydelse på Fanøs mange traditioner. Aftenens boliger bærer alle sammen på et lille stykke af denne Fanøhistorie. Hold Øst og Vest skal gætte priser på et stråtækt Fanøhus, som har været beboet af en sømandsfamilie, et ældre røgeri som nu er et charmerende sommerhus og et smukt liebhaversommerhus med udsigt til

Nationalpark TV is a non-profit video provider from Nationalpark Thy, Denmark

Forfatter: Nationalpark Thy