dhl stafet københavn, 104.750 løber stafet i København

104.750 løber stafet i København I dag starter DHL-stafetten, som er Europas største motionsløb. Motion 1. sep. 2008 kl. 08.09. Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst. Giv artiklen som gave. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

dhl stafet københavn, DHL Stafetten

DHL Stafetten Kbh fejrer 40 år med stafet, sjov og hygge for alle. Når DHL Stafetten Kbh bliver skudt i gang mandag den 24. august, løber verdens største motionsevent af stablen for 40. år i

Tre løbere fik hjertestop tirsdag aften, da de løb DHL-stafet i København. Det er usædvanligt mange. Fotoet er fra DHL-stafetten tirsdag den 26. august 2014 i Fælledparken i København.

DHL stafetten har eksisteret i mere end 30 år og er verdens største motionsløb, hvor offentlige og private virksomheder mødes til en venskabelig dyst og fælles hygge i de opstillede telte. Det første DHL stafet blev afholdt i fælledparken i København, hvor 134 hold (670 løbere) deltog.

Kooperationen inviterer igen i år til fælles DHL Stafet og spisning i Aarhus og København. Vi håber, at mange medlemsvirksomheder har lyst til at samles med os til en hyggelig og festlig dag! Om arrangementet. Vi mødes om eftermiddagen i vores fælles telt,

Plc: Start Nr: Navn: Hold: Tid: Efter : 1: 2347: Aleris-Hamlet Hospitler 13 : Aleris-Hamlet Hospitaler: 1:35:12

DHL Stafetten, dansk motionsløb, oprettet 1983 af atletikklubben Sparta med logistikvirksomheden DHL som hovedsponsor; løbet afholdes årligt omkring den første uge af september, oprindelig kun i Fælledparken i København. Deltagerne er tilmeldte hold fra virksomheder og organisationer; distancen er 5×5 km. Ved første stafet deltog 125 hold og i mange år afvikledes løbet på én dag

DHL Stafetten Kbh fejrer 40 år med stafet, sjov og hygge for alle. Når DHL Stafetten Kbh bliver skudt i gang mandag den 24. august, løber verdens største motionsevent af stablen for 40. år i

Cookiepolitik for DHL Stafet 2020 – København. Conference Manager A/S ønsker at tilbyde en overskuelig hjemmeside med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle oplysninger om dig og om hvordan du og andre besøgende bruger DHL Stafet 2020 – København (“Hjemmesiden”).

dhl stafet københavn, DHL

Flere aftener hvert år i august forvandles Mindeparken i Aarhus, Fælledparken i København og Engen i Fruens Bøge i Odense til store folkefester, når tusindvis af motionister begiver sig ud på et 5×5 km-stafetløb eller en 5 km Walk. Aarhus Universitet stiller atter op til DHL, i stafet og Walk i de tre byer: Odense: torsdag d. 16. august

Under tirsdagens DHL-løb fik 3 løbere hjertestop under den 5 kilometer lange rute i Fælledparken i København. Løbets beredskab måtte derfor rykke ud for at give livreddende førstehjælp, fortæller Dorte Vibjerg, direktør i Sparta Løb, der arrangerer DHL i København.

Kooperationen inviterer igen i år til fælles DHL Stafet. Vi håber, at mange medlemsvirksomheder har lyst til at samles med os til en hyggelig og festlig dag! Om arrangementet. Vi følger sucessen op fra tidligere år og inviterer igen til fælles stafet og spisning i Aarhus og København.

Klik for at se i Bing1:34

Stemningsvideo fra DHL Stafetten 2015. Læs mere og tilmeld dit hold fra 1. april på sparta.dk/dhl

Forfatter: Sparta CPH

tagged: dhl, dhl stafet, Fælledparken, firmahold, Skadeservice Danmark og Vagtservice Danmark, deltog igen i år i DHL stafetten i København. DHL stafetten er for Service Danmark en mulighed for at komme lidt væk fra kontoret og være sammen omkring en god oplevelse.

DHL Stafet i København, Odense og Århus Da det visse steder kan knibe med pladsen bør du undersøge, om der er mulighed for at vi kan opstille vores grill i forbindelse med jeres telt. Vi sørger for at opstille vort udstyr i henhold til DHL stafetens regler og inden løbet startes.

Løb eller gå sammen med dine kolleger til årets DHL Stafet. Som AAU-ansat har du mulighed for at løbe eller gå sammen med dine kolleger til DHL Stafetten 2019 i Aalborg og København onsdag den 28. august. Tilmelding senest 31. maj.

Vælg 1 af de 3 nedenstående menuer til næste DHL-stafet i Fælledparken, der løber af stablen fra og med mandag den 30/8 til og med fredag den 3/9 og kontakt os på 38714106 for bestilling.