diætpiloten, Er morgenmad den bedste start på dagen?

Anne Louise Knudsen er klinisk diætist og står bag kostklinikken Diætpiloten samt firmaet MapDiet, hvor du kan finde inspiration til måltider samt hele kostplaner. Se mere på Diaetpiloten.dk og MapDiet.dk. Se, hvad vi ellers skriver om: Kost, Sund morgenmad og Vægttab.

diætpiloten, Sådan holder du motivationen til en sund livsstil

Anne Louise Knudsen, diætist og ejer af Diætpiloten. Definér dit mål Find frem til, hvorfor du gerne vil lave en kostændring, og skriv dit overordnede mål ned. Det kan være, at du gerne vil tabe dig ti kilo, få et bedre forhold til dit spejlbillede, få mere energi eller noget andet.

Danmarks første OCR (Obstacle Course Racing) seminar. Nordic Race inviterede til Danmarks første OCR (Obstacle Course Racing) seminar!Et seminar der var 100% skræddersyet til de danske OCRacers der gerne ville optimere deres kost samt træning i relation til OCR løb.

Hvad end du er personlig træner, kostvejleder, livsstilscoach, klinisk diætist, ernæringsterapeut eller på anden måde arbejder med mennesker og sundhed, og du gerne vil optimere din online tilstedeværelse, så skal du læse med nu.Du får nemlig vores bedste råd til, hvordan du kan styrke dit personlige brand med online markedsføring – krydret med masser af konkrete og inspirerende

Diætpiloten c/o Anne Louise Knudsen, Klinisk diætist. Anne Louise hjælper mig med Ernæringsvejledning og kostprogram, så min krop får de nødvendige brændstoffer den har brug for. NF:CURA arbejder med et behandlingskoncept, hvor hurtig rehabilitering med manuelle teknikker kombineret med træningsterapi og performanceoptimering, er i fokus.

Mange danskere væmmes ved tanken om at sætte tænderne i hestekød. Alligevel er hestekød lige så sundt som meget af det oksekød, danskerne spiser til hverdag

Den type mad, bær, pulver findes ikke, sagde Anne Louise Knudsen fra Diætpiloten til Ritzau. Blåbær er stadig sunde. Derfor kan blåbær stadig være et rigtig godt indspark i din kost. Hvis du ikke drikker andet end cola og kaffe, og får du aldrig spist nok frugt og grøntsager i din hverdag,

Ja vi har dem alle, vanerne. Både de gode og de dårlige. Vi er styret af dem i det daglige når auto-piloten er slået til. Du kender dit lokale supermarked ud og ind og griber naturligt ud efter den samme 40+ ost, letmælken, de semi-hvide boller, den samme agurk, og den samme pakke spegepølse.

Jeg er uddannet klinisk diætist og har firmaet Diætpiloten. Jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Kirsten i 3 år på Modelskolen hos Herlev Ungdomsskole. Hér underviste vi begge teenagepiger i performance, catwalk, posering samt fremme af selvværd og selvtillid.

diætpiloten, Business mentor for selvstændige, der vil rykke …

Klinisk diætist , Diætpiloten “Nu har jeg 3 freelancere ansat og over 100 glade mennesker i mit onlineprogram. Min største udfordring var at realisere de sindsygt mange ideer, jeg havde. Jeg arbejdede på dem lidt hist og pist, men fik aldrig gjort dem helt færdige.

Sara har en umådelig god fornemmelse for firmaets essens og fanger meget hurtigt stil og præferencer. Sara har udviklet min visuelle identitet hos Diætpiloten. Flotte og mere professionelt arbejde findes ikke. 1 person har anbefalet Sara Tilmeld dig for at se hvem. Se hele Sara Vallys’ profil, og Se, hvem I begge kender; Bliv introduceret

Stilling: CX & Service Designer

Peter Gyde – Triatlet. 389 Synes godt om. For at holde mine træningspas og konkurrencer adskilt fra mine andre mere familiære aktiviteter, har jeg oprettet denne lidt mere træningsfokuserede side.

Det fortæller Anne Louise Knudsen, der er klinisk diætist hos Diætpiloten. – Man skal gå efter fødevarer med en lav energitæthed, som giver noget volumen i vores mavesæk og i tarmen, og generelt har protein- og fiberholdige fødevarer denne effekt, siger Anne Louise Knudsen.

Det mener bl.a. diætist Anne Louise Knudsen fra firmaet Diætpiloten, der er glad for, at det nu er bevist sort på hvidt, at sunde menuer kan laves billigt, bare man planlægger godt og lader være med at købe så entusiastisk ind, at man ender med at smide halvdelen ud. Læs også: Sunde varer ved kassen får forbrugere til at købe mere

Chat med Nina, 28 i dag. Fra Hillerød, Danmark. Send hende en besked helt gratis på Badoo

Chat med Gerbrig, 27 i dag. Fra Sønderup, Danmark. Send hende en besked helt gratis på Badoo

Hør de seneste podcasts fra AFTENKLUBBEN . Genlyt dine yndlingsafsnit på farten og find nye podcasts.