difko skov, Finn Skov – Rådgiver, speciale i Engros

Finn Skov synes godt om dette. Difko Administration A/S. maj 2010 – aug. 2011 1 år 4 måneder – Kundeansvar for administration af udenlandske ejendomsselskaber i K/S- og A/S-regi – Opbygning af nyt forretningsområde – Højkomplekse problemstillinger på aktiv- og passivsiden

Stilling: Rådgiver, speciale i Engros- og

difko skov, Selvsikker Difko

Kan du garantere, at der er noget, der hedder Difko om et år? “Jeg anser det for meget usandsynligt, at der ikke er noget, der hedder Difko om et år,” siger Carsten Skov-Aggerholm og fortsætter: “Vi har eksisteret i 38 år, og jeg tror også, at vi kan lave forretning i 38 år mere, men det bliver ikke det samme Difko. Vi udvikler os.”

Selskabet A/S Difko Berlin II sælger sin projektejendom til WoBeGe-gruppen. Salget af den tyske ejendom betyder, at Difko kan indfri sin bankgæld, reetablere sin egenkapital og investere i fremtidig vækst. – Vi er yderst tilfredse med salget, som giver os et tilfredsstillende udbytte, siger administrerende direktør i Difko, Carsten Skov-Aggerholm. Salget giver Difko et kontant []

– En ny lov er trådt i kraft i år, og her kan man trække sine investeringer fra, hvis man investerer i vækst- eller opstartsvirksomheder. Vi har via vores revisor PWC fået et projekt clearet, så vi er de første – jeg har i hvert fald ikke set det udbudt før – hvor man kan investere i skov med investorfradrag, siger Henrik Deigaard, projektchef hos Difko.

PDF-fil

Difko Administration A/S har stor erfaring i administration og ledelse af anlægs- og driftsaktiver og forvalter i dag mere end 150 selskaber, hvis aktiviteter omfatter ejendomme, butikscentre, vindmøller, skibe samt et halmvarmeværk. Difko Administration A/S sikrer en professionel administration og

– Difko har flyttet sig med markedet, således at selskabsadministrationen nu afregnes til andre priser og på andre vilkår end før finanskrisen. Investorerne efterspørger ikke længere totalløsninger, men kompetent administration, rådgivning og service, hvor deres selskab og de selv betaler for netop det, som de har brug for, siger Carsten Skov-Aggerholm.

– Med salget kan Difko indfri sin bankgæld og samtidig konsolidere sig likviditetsmæssigt. Det giver os frihed til selv at agere, og det betyder meget for en organisation, som har kæmpet i en del år. Desuden giver det os kræfter til at udvikle vores forretning fremad, siger direktør Carsten Skov-Aggerholm i en pressemeddelelse.

Det gamle investerings- og administrationsselskab Difko er i alvorlig krise. Det seneste regnskab viser et minus på syv millioner kroner, og dermed er virksomhedens egenkapital 3,6 mio. kroner på den forkerte side af nul. Det skriver Børsen. Men administrerende direktør i Difko Carsten Skov-Aggerholm mener ikke, situationen er så slem endda.

– På www.118.dk finder du Adresse- og telefonnummeroplysninger samt kort og rutevejledninger/planer på i Merkurvej 1K, 7400 Herning

difko skov, Kriseramte Difko bløder

Det gamle investerings- og administrationsselskab Difko er i alvorlig krise. Det seneste regnskab viser et minus på syv millioner kroner, og dermed er virksomhedens egenkapital 3,6 mio. kroner på den forkerte side af nul. Det skriver Børsen. Men administrerende direktør i Difko Carsten Skov-Aggerholm mener ikke, situationen er så slem endda.

Difko fik bl.a. forsiden af Børsen Lørdag med en seks siders artikel i avisen. Berlingske Business har også bragt et portræt af direktør, Carsten Skov-Aggerholm, og den udvikling han har været ansvarlig for i Difko. Relaterede artikler. Online kommunikation PR Sociale medier.

Difko Administration A/S Administrerende direktør Carsten Skov-Aggerholm + Difkos Fondsbestyrelse Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro . Det er med dyb bekymring jeg som formand for ”Foreningen af investorer i Eleonora- og Albatros-selskaberne” (Investorforeningen) erfarer den drejning situationen i K/S Eleonora har taget.

Her kan du se hvilke virksomheder Morten Bay ejer eller er en del af. Se også komplet virksomheds-diagram.

Difko on the front page. Grønbech is the trusted PR and communications partner when Difko has an important story to tell the public, key persons, clients and partners. Difko is working with project development, private investment and management of investment projects for Danish investors.

”Difko har traditionelt haft fondsmæglervirksomheden for at kunne servicere investorer i de gamle masseanpartsprojekter,” forklarer administrerende direktør Carsten Skov-Aggerholm fra Difko. Kriteriet for at investere i anpartsselskaber var som udgangspunkt, at man skulle blive i investeringen, indtil det bagvedliggende aktiv, f.eks. skib eller ejendom, blev solgt videre.

Med ejerskabet overtager Difko mere end 40 administrationskontrakter på danske ejendomsprojekter. Med virkning fra den 27. januar 2012 har Difko Administration overtaget ejerskabet af K&H Administration fra Kristensen og Holmsberg A/S under konkurs. Overtagelsen skal ses som et led i Difkos fremadrettede strategi om at være førende på administration af investeringsselskaber.

Overlevelse. En af de ejendomme, der skulle redde Difkos negative egenkapital, kan give selskabet større problemer. Et kreditvurderingsfirma mener, at det ser sort ud.