dmi regionaludsigter, DMI med ny hjemmeside med stærke, lokale vejrudsigter …

Tirsdag lancerer DMI en hjemmeside, der øger antallet af steder, hvor du kan få din lokale vejrudsigt fra 400 til 10.000. Samtidig tilpasser funktionen sig til din skærm, og du kan få radarprognoser, der fortæller dig mere præcist, hvordan vejret bliver hos dig de næste 90 minutter.

dmi regionaludsigter, Radar

Nordisk nuklear katastrofeøvelse: DMI deltager 14.03.2013: Se kortet: Her ligger sneen 13.03.2013: 97% af vejrudsigterne ramte plet 12.03.2013: Kulde og kuling gik i marv og ben 11.03.2013: Læs Vejret om vejret i Rigsfællesskabet, 2012 10.03.2013: Tjek kuldeindeks når vintervinden blæser 08.03.2013: Sæson for zodiakallyset 08

DMI udfører, indsamler og bearbejder meteorologiske klimatologiske og oceanografiske målinger/iagttagelser samt udfører maaling, indsamling og bearbejdning af andre beslaegtede geofysiske parametre i hele Rigsfaellesskabet.

Regionaludsigter og landsudsigten virker derimod som vanligt. »Der arbejdes på højtryk for at reetablere systemet, og vi forventer, at det er oppe at køre igen i løbet af dagen«, siger systemadministrator hos DMI Eivind Bengtsson.

Byger kommer og går hurtigt og der er store variationer i nedbørsmængde på korte afstande, så det er en god idé at følge vejret både på radaren, regionaludsigter og prognoser. Derfor opretholder DMI også et vejrvarsel for hele landet i kategori 1, der beskriver ‘voldsomt vejr’, hvor man skal være opmærksom på, at vejrudviklingen kan påvirke dine omgivelser og udendørsaktiviteter.

Indledning Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) er en del af Klima-, Energi- og Bygningsministeriet (KEBMIN). DMI har en årlig omsætning på knapt 300 millioner kroner og omfatter knapt 350 årsværk. Almene vejrudsigter Udsigter til brug almenheden omfatter lands- og regionaludsigter, syvdøgnsudsigter,

PDF-fil

Regionaludsigter Landsudsigten Arrangementer Byvejr Strandvejr Vejrkort Sommerprognose Grænselandsvejr Öresundsvejr Til søs Farvandsudsigter Vandstand I luften Metar og Taf Byvejr er modelbaserede punktprognoser og kan afvige fra DMI’s områdeudsigter. Man kan komme direkte til denne side ved at gemme den som favorit/bogmærke i browseren.

Velkommen til mobilt VejVejr! I denne version kan du under knappen: Hjem Se aktuelle beskeder i VejVejr, syvdøgnsudsigt og regionaludsigter. Indstillinger vælge fast område og opdatere dine sms opsætninger. Billeder se billedeanimationer af nedbør og skyer for både observationer og prognoser samt observations alarmer for hele landet. Områder se webkameraer, 24 timers stations

Man kan følge forudsigelserne om det lokale vejr hos DMI på Byvejr, men man skal være opmærksom på, at der er tale om modelbaserede punktprogrammer, og at de derfor godt kan afvige fra DMI’s Regionaludsigter.

dmi regionaludsigter, Vejret

Regionaludsigten for Nordjylland. 7-15 dage /  til 30 dage. Vejrsymbolet gælder for dagtimerne, mens nedbøren gælder for det meteorologiske døgn fra klokken 7:00 til 7:00 dansk normaltid.

Ifølge DMI: Regionaludsigter, der gælder til søndag eftermiddag, udsendt kl. 14.30. Vest- og Sydsjælland samt Lolland-Falster: I aften og i nat fortsat tørt, men mere skyet vejr med laveste temperaturer mellem frysepunktet og 3 grader, mens vinden bliver svag til jævn mellem nordvest og nord.

Man kan følge forudsigelserne om det lokale vejr hos DMI på Byvejr, men man skal være opmærksom på, at der er tale om modelbaserede punktprogrammer, og at de derfor godt kan afvige fra DMI’s Regionaludsigter.

TAF-vejrudsigter er de mest præcise der findes inden for meteorologi. Desværre kan ingen almindelige mennesker forstå dem. Det har en dansk flyvemeteorolog nu lavet om på.

En France, Dmi.dk est classé 1 515 265, avec un nombre de visiteurs mensuels estimé à 2 192 400. Cliquez pour voir d’autres données concernant ce site.

Vejret i Danmark DMI Danmarks Meteorologiske Institut, med landsudsigt, byvejr, regionaludsigter og mange andre vejr oplysninger. TV2 Vejret Vejrudsigt, vejrnyheder og galleri med aktuelle vejrbilleder DR Vejret Seneste vejrudsigt fra DR, byvejr, vejrbilleder Yr.no – Danmark Vejret nu og de kommende dage DMI Regionaludsigten Bornhol

Her har DMI hovedsæde, og her er hovedparten af meteorologer ansat. De operationelle meteorologer hér er fordelt på 3 sektioner . VP – Public Service, som laver de udsigter som de fleste benytter sig af, nemlig landsudsigten, 7-døgnsudsigten og regionaludsigter.

Hold dig opdateret på dmi.dk, så du kan træffe de nødvendige forholdsregler. Når en storm, som nu, er på vej til Danmark, er det som regel godt forudsagt i ‘Landsudsigten’ og i de berørte regionaludsigter. Når blæsten er mindre end 48 timer væk, kan du følge den i detaljer på ‘Byvejr’.