dømt til forvaring, Forvaring

Forvaring kan idømmes farlige tilregnelige lovbrytere når en ordinær tidsbegrenset fengselsstraff ikke anses tilstrekkelig til å ivareta samfunnsvernet.

dømt til forvaring, Knivoverfald udløser forvaring og udvisning til tidligere …

Dommen til forvaring er faldet ved Retten i Glostrup. Samtidig er 45-årige Cengiz Teker blevet udvist af Danmark med et indrejseforbud i 12 år. Netop udvisning undgik både han og lillebroren i 2011, da de blev dømt for røveri. Men denne gang slipper Teker ikke for at skulle rejse ud af landet til Tyrkiet.

Et overfald med dødelig udgang blev takseret til forvaring på ubestemt tid, da Vestre Landsret i går afsagde dom i retssagen mod den 36-årige Adrianus Johannes Hofsted. Han blev dømt for at have tævet sin kæreste til døde 30. april 2006 i hendes rækkehus på Porsgrunnsvej.

Kastede håndgranat og skød mod hus: 34-årig dømt til forvaring I januar 2017 blev en 40-årig mand skudt i benet, da han sad i sin sofa i sit hjem i Hatting. Onsdag blev en 34-årig mand fra Herning idømt en af lovens strengeste straffe – forvaring – for at stå bag skuddet.

Mand dømt til forvaring for voldtægter og frihedsberøvelse. En nu 26-årig mand er blevet idømt forvaring for en række voldtægter fra juli 2014 til februar 2015. 26. aug 2016, kl. 16:28 Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel. Lyt til artiklen. Christina Gerion

Breivik ble dømt til 21 års forvaring med en minstetid på 10 år. En lovendring i ettertid gjør det mulig å sette minstetiden til to tredjedeler av straffen, noe som er gjort i denne saken. 22-åringen er dømt i tråd med tiltalen for brudd på straffelovens paragraf 275 (drap). Han er også dømt for angrepet mot moskeen.

En 34-årig mand fra Nuuk er onsdag blevet idømt en forvaring på ubestemt tid. Manden har været tiltalt for flere forhold om drabsforsøg samt flere tilfælde af vold og trusler. Grønlands Landsret afsagde dommen onsdag, og manden blev dømt til anbringelse på ubestemt tid på psykiatrisk ledet anstalt under Kriminalforsorgen i Danmark.

Kvalte kvinde med nylonstrømper og reb: 60-årig dømt til forvaring Køge – 15. august 2018 kl. 14:38 Af Katrine Wied Kontakt redaktionen:[email protected] Den 60-årige Charlie Danny Jørgensen fra Køge er netop blevet idømt lovens strengeste straf for at slå en 37-årig kvinde ihjel. Onsdag dømte Retten

Brandstifter dømt til forvaring. DOM: – Når min klient skal vælge mellem to onder, mener han helt klart, at forvaring er det bedste, sagde forsvarsadvokat Erik Bo Rasmussen.

dømt til forvaring, 23

12-årige Mia Teglgaard Sprottes drabsmand er blevet dømt til forvaring ved retten i Ringsted. Den 23-årige Steffen Harry Kristensen har straks anket dommen til formildelse. Gravede lig ned Mia Teglgaard Sprotte forsvandt 27. juni sidste sommer, da hun opholdt sig på en legeplads i Benløse ved Ringsted. Fire dage efter blev hendes lig fundet.

39-årig dømt til forvaring efter halsgreb på eks Flere gange har en 39-årig mand taget halsgreb på sine nærmeste. Nu spærres han inde på ubestemt tid.

35-årig mand dømt til forvaring på ubestemt tid for voldtægter af børn. – Jeg havde anbefalet en meget, meget lang fængselsstraf, men nu blev det så forvaring, og det må vi tage til efterretning og vurdere, om vi vil anke den dom, siger han til TV ØST. Han findes præget af

Draps- og terrortiltalte Philip Manshaus (22) er i Asker og Bærum tingrett dømt til 21 års forvaring. Dommen og minstetiden er i tråd med påstanden til aktor, statsadvokat Johan Øverberg. Minstetiden er satt til 14 år. Dommen er enstemmig. Tiltaltes forsvarer, advokat Unni Fries, la ned

Udviklingshæmmet dømt til forvaring for voldtægt af 19-årig. En 20-årig lettere mentalt retarderet mand er blevet dømt for at have voldtaget sin sovende veninde.

Mann dømt til forvaring for flere voldtekter begått som 16-åring. En 20 år gammel mann er dømt til forvaring for flere voldtekter, vold, ran og ransforsøk. Hendelsene fant sted da han var 16 år. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix.

Forvaring afsones i et fængsel – typisk i Herstedvester – men er man dømt til forvaring, kommer man først ud, når en domstol vurderer, at man ikke længere er til fare for samfundet. I princippet kan man sidde inde på livstid. /ritzau/

39-åring dømt til åtte års forvaring i Finnmark etter to grove voldtekter. Finnmarkingen er dømt for å ha voldtatt to venninner med 13 års mellomrom, i tillegg til en rekke andre lovbrudd.