drink med mynte, Mynte

Vi har her samlet alle vores opskrifter med mynte. Lad dig inspirere og servér lækker mad med mynte. Uhm!

drink med mynte, Sommerdrink: Mojito med jordbær og mynte

Sådan laver du mojito med jordbær og mynte: Skyl og nip jordbær. Skær dem i mindre stykker. Nip bladene af mynten. Blend jordbær, mynteblade og rørsukker med en stavblender, til du får en lidt grov jordbærpuré. Rør limesaft og rom i jordbærpuréen. Fyld knuste isterninger i 4 glas, og fyld glassene ⅔ op med den røde drink.

Tre deilige drinker med ingefær, lime og mynte. MAITAI: Verdensberømt drink, skapt i USA, men døpt av en kvinne fra Tahiti. Forfriskende Med disse drinkene hentet fra oppskriftboka

Drink. Pil jordbærrene, skær dem i kvarter, og fordel dem i 6 glas sammen med isterninger. Hæld ½ dl hyldeblomstsaft over, 2 cl hvid rom, og top med danskvand. Pynt med mynte, og servér. TIP: Resten af hyldeblomstsaften kan du blande op med vand eller danskvand og servere i kander til børnene eller dem, der ikke drikker alkohol.

Drink med passionsfrugt og mynte Rome of the Caribbean er en skøn sommerdrink med passionsfrugt, rom og mynte. Torsdag, 21. april 2016 – 11:11 – Af Redaktionen / Opskrift og foto: cocktailkursus.dk Passionsfrugt og mynte giver

En spritzer er en høj og afkølet drink som regel baseret på hvidvin, og den ryger ofte over baren i fx Tyskland og Italien. Denne fordanskede version med en bund af mild grøn agurk, frisk mynte og sødlig hyldeblomst smages også til med hvidvin og en god mængde danskvand, hvilket gør den ideel som forfriskning på en varm dag.

Her får du opskriften på en lækker og forfriskende hyldeblomstdrink med gin og mynte. Hvis du ikke kan få fingrene i noget hjemmelavet hyldeblomstsaft, kan du også sagtens bruge købe-udgaven. Sommerdrink med hyldeblomst og gin. Til 1 drink: 2-4 cl gin; Hyldeblomstsaft Danskvand, gerne med citrussmag; 1 usprøjtet citron; Friske mynteblade

Vandmelon-drink med jordbær og mynte Uhm – den her drik er bare smagen af sommer. Hvis du køber en kernefri vandmelon, er drinken ekstra nem at gøre klar. Her får du opskriften på vandmelon-drink med jordbær og mynte. Fredag, 15. juli 2016 – 8:20 – af Marie Melchior & Camilla Zarah Lawes.

Det er ufattelig nemt at lave en passionsfrugt mojito. Du blander nemlig bare din mojito, som du plejer – og tilføjer indmaden fra 1 passionsfrugt pr. drink. Her kommer opskriften på 1 stk. passionsfrugt mojito, som vil få dine gæster til at falde i svime. Så køb hellere rigeligt ind af passionsfrugter, lime, mynte, rørsukker og hvid rom.

drink med mynte, Vandmelon

Vandmelon-drink med jordbær og mynte Uhm – den her drik er bare smagen af sommer. Hvis du køber en kernefri vandmelon, er drinken ekstra nem at gøre klar. Her får du opskriften på vandmelon-drink med jordbær og mynte. Fredag, 15. juli 2016 – 8:20 – af Marie Melchior & Camilla Zarah Lawes.

Sund drink med spirer, frisk mynte og blåbær giver dig en smagfuld, lækker og flot drink til hverdag eller fest. Du kan toppe op med agurk for ekstra smag.

Sommerdrink med gin og hyldeblomst. Til 1 drink. 1/2 dl gin (jeg bruger Tanqueray) 1 1/2 dl Hyldeblomstsaft; 1/2 dl Danskvand uden citrus; Saften fra en halv citron; 1 jordbær; 1 kvist mynte; Isterninger; Bland gin, hyldeblomstsaft, danskvand og citronsaft sammen i et glas, rør rundt og tilsæt isterninger, jordbær i skiver og mynte.

Se med her, hvor vi giver dig opskriften på en forfriskende mynte/lime-snaps! Det at lave sin egen snaps er faktisk ikke så krævende, som mange går og tror. Det er

Sommerdrink med hyldeblomst, gin og mynte. Drikke. Bedøm Tilføj til dine favoritter Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter. Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter. For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret. Gå til din liste med

Serveres i et glas med stor kumme og høj stilk fyldt med isterninger. Garnér med et bundt mynte og tørrede rosenblade. GIN OG TONIC “THYME IS ON OUR SIDE” 50 ml BOMBAY SAPPHIRE® 100 ml premium tonic Serveres i et glas med stor kumme og høj stilk fyldt med isterninger. Garnér med et bundt timian og en citronskive.

Prøv denne skønne, friske cocktail sprængfyldt med rabarber, vanilje og rom. Server den som en flot velkomstdrink | Få Brødrene Prices opskrift lige her

Skær agurken i stave og skær lime og citron i skiver. Kom det hele i en kande sammen med vasket mynte og hæld vand over. Lad vandet stå i køleskabet og trække i mindst en halv time. Energi pr. person: 6KJ/1Kcal. Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 0 g. Kulhydrat: 0,1 g. Fedt: 0 g.