dsb trafikinformation rejsen kundeservice, Arriva

Kundeservice Den bedste togoplevelse. Hos Arriva ønsker vi at give dig den bedste togoplevelse – både før, under og efter rejsen.

dsb trafikinformation rejsen kundeservice, Rejser til udlandet

Find nemt togbilletter til det meste af Europa ∙ Billige billetter til udvalgte destinationer og afgange ∙ Slip for kø på motorvejen og køb togbillet til udlandet her.

Find adressen på Varde station og se hvor togbussen holder.

Er I flere, der rejser sammen? Rejs billigt med en Gruppebillet ∙ Få op til 50 % rabat ∙ Børn rejser til halv pris ∙ Køb til Arriva og DSB tog ∙ Læs mere her.

Der er ikke krav om pladsbillet i Arrivas tog, men der er krav om pladsbillet hos DSB (undtagen i S-tog).

Læs her om cykelpladsbillet til InternCity og IntercityLyn. Bemærk, at når du rejser med InternCity og InterCityLyn, skal du i perioden 1. maj – 31. august altid have en cykelpladsbillet.

Har du glemt noget i bussen, kan du afhente det på Arrivas busterminaler. Find kontaktoplysninger på vores busterminaler nedenfor.

Der er ikke krav om pladsbillet i Arrivas tog, men det er der hos DSB i IC, IC-Lyn og Regionaltog samt på Kyst- og Øresundsbanen. Læs mere her Arriva

Fra den 9. april kører Arriva igen efter den normale køreplan.

dsb trafikinformation rejsen kundeservice, Køreplaner

Se Arrivas køreplaner og de strækninger, hvor Arriva kører tog. Tilmeld dig Arrivas trafikinformation og få besked om ændringer i togdriften.

Der er ikke krav om pladsbillet i Arrivas tog, men det er der hos DSB i IC, IC-Lyn og Regionaltog samt på Kyst- og Øresundsbanen. Læs mere her Arriva

Arriva tilpasser køreplan for togene Fra mandag den 23. marts er køreplanen for Arrivas tog justeret. Tiltaget, der betyder, at antallet af afgange reduceres, skal sikre en mere stabil drift og vil både gælde i fjern- og regionaltogtrafikken, i metroen, på S-togsnettet og på færgeafgangene til og fra Bornholm.

I hele vinterferien holder Arriva skattejagt i toget, og du er inviteret med!

Der er ikke krav om pladsbillet i Arrivas tog og kravet om pladsbillet hos DSB er midlertidigt suspenderet.

Rejser du på billet, rejsekort eller klippekort og er du mere end 30 minutter forsinket i ankomst på din rejse, kan du søge om kompensation via Arriva Rejsetidsgaranti.

Der er ikke krav om pladsbillet i Arrivas tog, men det er der hos DSB i IC, IC-Lyn og Regionaltog samt på Kyst- og Øresundsbanen.

Hvis du har facebook, så vil jeg forslå at du skriver dit spørgsmål på DSB’s Facebook side, da der sidder medarbejdere derinde, som har nemmere adgang til disse oplysninger Skriv svar 1052 visninger