dynamisk betyder, Synonym for Dynamik

Vi fandt 3 synonymer for dynamik.Se nedenfor hvad dynamik betyder og hvordan det bruges på dansk. Dynamik betyder omtrent det samme som energi.Se alle synonymer nedenfor.

dynamisk betyder, Dynamisk Belysning

Vi har flere års erfaring med dynamisk belysning, som betyder, at vi sætter en ære i at aflevere et projekt til aftalt tid. Så er alle tilfredse. (+45) 70 50 00 90 Vi sidder klar ved telefonen

DHS betyder Dynamisk Hip skrue. Vi er stolte af at nævne akronym af DHS i den største database med forkortelser og akronymer. Følgende billede viser en af definitionerne af DHS på engelsk: Dynamisk Hip skrue. Du kan downloade billedfilen for at udskrive eller sende den til dine venner via e-mail,

At testen er dynamisk, betyder, at det er den voksnes potentiale for at lære at læse, der testes, og at den voksne undervejs får hjælp til og feedback på sin løsning af testopgaverne. For at forhindre, at det først og fremmest er forskelle i de voksnes generelle dansksproglige færdigheder, der fører til forskelle i resultaterne på testen, er instruktionerne til DOT desuden nonverbale.

Hvad betyder dynamisk kontrast forhold ? Af Bruger Aspirant Oliv3673 | 03-10-2011 18:47 | 4727 visninger | 4 svar, hop til seneste. hej , jeg sidder her og er i tvil om hvad dynamisk kontrast forhold betyder, når jeg kigger på pc skærme . —

Dynamisk samfund. I det moderne samfund sker der en industrialisering og urbanisering. Der kommer maskiner til som kan erstatte menneskelig arbejdskraft, altså der foregår en mekanisering, hvilket betyder, at der kommer behov for mindre arbejdskraft på landet.

Dynamisk indhold er interaktivt på den måde, at indholdet på siden afhænger af en indtastning fra brugeren. Et eksempel kan være en beregning af bruttoydelse ved et realkreditlån, afhængigt af brugerens indtastning af løbetid og rentesats. De fleste dynamiske hjemmesider er en blanding af statisk og dynamisk indhold.

Dynamisk klatrereb. At et klatrereb er dynamisk betyder, at det kan give sig ca 10% af sin længde. På grund af denne elasticitet klatrer man altid på dynamisk reb, fordi det dermed giver en blødere opbremsning, når du styrter i klatrerebet.

DYNAMISK MEDITATION (1 af 8) Ordet dynamisk stammer fra det græske dynamikos, der betyder kraft. Det er netop hvad dynamisk meditation handler om – at påkalde og dirigere sjælskræfter ind i skabende samfundsaktivitet.

dynamisk betyder, Dynamisk Tecken

En dynamisk karaktär upplever nästan alltid någon form av förändring eller evolution i slutet av historien, vanligtvis en ny förståelse om sig själv eller världen på grund av händelserna som de har upplevt i historien. Ibland är en dynamisk karaktär bara en mycket komplicerad karaktär.

Investeringsmålsætning: Jyske Portefølje Dynamisk udl KL: Afdelingens midler investeres fortrinsvis i en global portefølje af obligationer og aktier, typisk med hovedvægten på ak-tier. Selskaberne i aktiedelen er spredt på flere forskellige regioner, lande og sektorer.

Dynamisk P-henvisning er skilte, der henviser til de større kommunale parkeringspladser i Ribe og Esbjerg, samt nogle større privatejede pladser. At de er dynamiske betyder, at man på skiltet kan se, hvor mange ledige pladser der er på parkeringspladsen. Hvorvidt de private pladser kommer med i det endelige projekt afhænger af prisen.

Det betyder, at det som udgangspunkt kan være svært at lave dag-til-dag køb. Til gengæld betyder det, at det også er muligt at bringe de små og mellemstore virksomheder i spil, da der ikke bliver tale om kæmpe totalentrepriser, hvor kun de allerstørste leverandører kan deltage, men derimod opgaver fx på den lokale skole, hvor også de små, ofte lokale, håndværkervirksomheder kan

Det betyder at hvis man har en stærkt dynamisk side som ændrer sig hele tiden, så fortæller man Varnish (og brugerens browser) at det ikke er ok at gemme siden (cache den). Hvis man derimod har nogle sider eller billeder som ikke ændrer sig ofte kan man med fordel sætte en høj “expiration” for dem og dermed få Varnish til at sende det gemte resultat.

Semi dynamisk blinklys til Audi A3 8V LED baglygter. Semi dynamisk betyder at man forsinker yderlygtens blinklys, først blinker inderlygten og derefter yderlygten, så opnår man en lignende effekt som kendes fra dynamisk blinklys.

Dynamisk P-henvisning Dynamisk P-henvisning er skilte, der henviser til de større kommunale parkeringspladser i Ribe og Esbjerg, samt nogle større privatejede pladser. At de er dynamiske betyder, at man på skiltet kan se, hvor mange ledige pladser der er på parkeringspladsen.

Det er dynamisk. Det var den ene ting ved dynamisk belysning og døgnrytmelys, lysstyrken og farven. Den anden ting er den dynamiske del. Det betyder helt konkret, at en lampe med dynamisk belysning er kodet til, at følge døgnets rytme og eventuel andre programmeringer.