Eiffeltårnet Paris

Eiffeltårnet Paris – Bestill billetter og turer

Paris: Forbi-køen-billett til 2. etasje i Eiffeltårnet Anmeldt av Tetyana, 07.10.2016 Veldig greit, og fint med guide i Eiffeltårnet Hadde en super dag, og det var veldig bra å kunne gå rett forbi køene på Eiffeltårnet og Louvre.

Paris: For alle romantikere der ute - Reisetips

Eiffeltårnet i Paris | Paris Billetter

Prøv en av våre mest populære turer i Paris: Spis i første etasje av Eiffeltårnet, nyte et stemningsfylt kveldscruise nedover Seinen og avslutt kvelden med en kabaret på Lido de Paris.

Paris, Frankrig - Billeder fra Paris | Spies!

Frankrig. Eiffeltårnet. Paris – YouTube

Click to view10:04

Mar 01, 2014 · Eiffeltårnet kostede 7,8 millioner francs, da 300 stålarbejdere byggede tårnet fra 1887 til 1888 (åbnede officielt i 1889) ved at samle 18.038 stykker stål med 2,5 millioner nitter.

Author: Historiske steder af Per Allin.

Gratis fotografie: Eiffeltårnet, Paris, Monument - Gratis bilde på Pixabay - 905024

Eiffeltårnet – Wikipedia

Eiffeltårnet er et fagverkstårn bygd av smijern, og er med sin høyde på 324 meter (med antennene) det mest kjente landemerket i Paris, og er internasjonalt kjent som et symbol for Frankrike. Tårnet ble innviet 31. mars 1889, men allmennheten fikk ikke tilgang før 6. mai samme år.

Paris | Tones reisetips

Eiffeltårnet i Paris: adresse, åpningstider og billetter

Eiffeltårnet er symbolet på byen i Paris, og er den mest besøkte attraksjonen i verden med over 6 millioner besøkende hvert år. I Frankrike tårnet kalt La Tour Eiffel gjennom livet. Tårnet ble bygget mellom 1887 og 1889, åpningen fant sted 6. mai ble 1889.

Køb Eiffeltårnet, Paris, 500 brikker billigt på nettet.

Eiffeltårnet – informasjon om billetter, priser og fakta

Eiffeltårnet. Eiffeltårnet er absolutt et av verdens mest kjente bygninger og er et stolt symbol for Paris der det ruver hele 324 meter over bakken. Om du er i Paris på egenhånd, med venner, familie eller med ditt livs utkårede – er Eiffeltårnet et monument du ikke vil gå glipp av.

Paris, je t’aime! | arnejohanisaksen

Udflugt Paris Eiffeltårnet og i Notre-Dame | Disneyland Paris

Et besøg i Eiffeltårnet med personlig velkomst og præsentation af en engelsk- og spansktalende guide. Priority-adgang til 2. etage. En sejltur på Seinen fra Eiffeltårnet til Notre Dame-katedralen, med kommentarer på engelsk, fransk og spansk. Tid på egen hånd: Udforsk Notre Dame-katedralen og dets livlige kvarter i dit eget tempo.

Eiffeltårnet - Paris, Frankrike | Fotoblogg | Morten Pedersen

Eiffeltårnet – Danmarks største hjemmeside om Paris

 ·

Eiffeltårnet er uden tvivl den mest kendte bygning i Paris og muligvis også i hele verdenen. Med sine 300 meter i højden er det samtidigt også en af de højeste bygninger. Tårnet er blevet et symbol på Paris og tiltrækker mange turister hvert år, nærmere betegnet 7 mill.

Det verdensberømte Eiffeltårnet i Paris | Paristips

Eiffeltårnet (Paris, Frankrig) – anmeldelser – TripAdvisor

Eiffeltårnet, Paris: Se 131.372 anmeldelser, artikler og 87.634 billeder fra Eiffeltårnet, nr.11 på TripAdvisor af 2.482 seværdigheder i Paris.

Location: 5 Avenue Anatole France, 75007 Paris,, Frankrig

Eiffeltårnet - Bilder Paris, Frankrike - Reiseguiden

Eiffeltårnet.com – Besøke Eiffeltårnet

Eiffeltårnet ligger strategisk til i Paris, ikke lang i fra kjente steder som Triumfbuen, Champs-Elysèes og Place de la Concorde. Du kommer deg enkelt til Eiffeltårnet ved å ta den godt utbygde undergrunnsbanen i Paris, fra denne sitt stoppested (merket på banens kart) er det ca 5 minutters gange bort til Eiffeltårnet.

Eiffeltårnet - Guide to Paris

Oplev udsigten fra Eiffeltårnet i Paris | FDM travel

Udsigten fra Eiffeltårnet i Paris kan ikke beskrives. Den skal opleves! Heroppe fra tårnets top i små 300 meters højde har du hele Paris for dine fødder. I horisonten får du øje på klassiske pejlemærker som triumfbuerne, Sacre Coeur, Seinen, Tour Montparnasse og Boulogneskoven. Paris er en kæmpe by, og fra dit fugleperspektiv i toppen af Eiffeltårnet er det skægt at studere

Eiffeltårnet-Paris | Expedia.no

”Paris’ Illuminationer og Eiffeltårnet” med Disneyland

På turen vil du være ledsaget af en person, der taler tre sprog (engelsk, fransk, spansk) undtaget under besøget i Eiffeltårnet og på turen tilbage fra Paris. Rundture med bus eller minibus fra Disney’s Hotel New York (Disney’s Newport Bay Club fra januar 2019). Middag er ikke inkluderet i prisen (og der er ingen ledig tid til rådighed).

Seværdigheder i Paris - Hvad skal man se i Paris?

Entrébillet til Eiffeltårnet i Paris. Bestil hos ARTE Udland.

Entré til Eiffeltårnet i Paris – Skip-the-Line Close to the Eiffel Tower Reducer ventetiden, og slip forbi de værste køer med denne smarte billet til Eiffeltårnet! Denne billet giver dig hurtigere adgang til Eiffeltårnet, og du vælger selv, om du ønsker at købe billet til …

Eiffeltårnet-Paris | Expedia.no

Paris – Wikipedia, den frie encyklopædi

Eiffeltårnet, som frem for alt er det vartegn, som Paris er kendt for, besøges årlige af mere end 6 millioner og har i alt haft mere end 200 millioner besøgende siden dets opførelse. Disneyland Resort Paris er med 12,4 millioner gæster i 2004 ligeledes en stor turistattraktion, som ikke kun tiltrækker de, der besøger Paris, men også

Paris | Tones reisetips

Eiffeltårnet-Paris | Expedia.no

Bayram: Eiffeltårnet, Paris, 1000 brikker → Køb det her.

Eiffeltårnet i Paris – Android-apper på Google Play

Eiffeltårnet-Paris | Expedia.no

Eiffeltårnet-Paris | Expedia.no

Paris med Eiffeltårnet og Radisson Blu Metropolitan Hotel Paris Eiffel - Ivan Baadsgaard

Køb View på Eiffeltårnet, Paris, 300 brikker!

Eiffeltårnet (Paris ) - Læs om Eiffeltårnet og Gustave Eiffel her

Poster med Eiffeltårnet, Paris | Plakater og posters med byer

Eiffeltårnet - billede af Eiffeltårnet i Paris | Godtur.dk

Eiffeltårnet i Paris | Paris.dk

EIFFELTÅRNET PARIS - YouTube

Frankrig, Paris og Versailles - Annette og Erik rejser © Annette Lise Uttenreitter og Erik Munch ...

Eiffeltårnet Tilbud, Rabatter og Billige Billetter | Kjøp Online | 365Tickets NO