ergomazone, Ergomazone

Ergomazone – Husoddevej – Horsens, Danmark anmeldelser og oplevelse af de lokale. Find de bedste lokale restauranter, barer, cafeer, saloner m.m. på Tupalo

ergomazone, Jysk Fysiologisk Sundhedscenter i Horsens

Jysk Fysiologisk Sundhedscenter tilbyder wellness og massage i Horsens i skønne omgivelser. Vi har flere behandlingsformer som skræddersys til dit behov.

Ergomazone in Horsens 8700 – virksomhedsprofil, telefonnummer, adresse, postnummer, kort med mere

Ergomazone: Helle Krustrup og Michael Behrens er indehavere af klinikken Ergomazone i Horsens. Ergomazone tilbyder Massage, Bindevævsmassage, Sportsmassage, Hot stone massage, Kranie sakral terapi, Pedicure, Zoneterapi, Ergoterapi, Ansigtsbehandling og Kropsbehandling.

Fysiurgisk massage – RAB. Fysiurgisk massage er dybdegående massage, der tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning. Hos Bcare kan massage både anvendes akut og forbyggende.En professionel massage er noget af det allerbedste, du kan give din krop.Hos Bcare er det en fast og dybdegånde fysiurgisk massage, der er udspændende og ledfrigørende, som øger mobiliteten hos

Desuden vil Ergomazone, der har eksisteret i 11 år, udbyde mindfullnes-kurser og yoga-kurser i Sundhuset. Foruden de to ejere består Ergomazone af en fysioterapeut, og virksomheden har planer om at ansætte flere på sigt. Sundhuset råder fortsat over ledige lejemål.

Book massage i Horsens på Hotel Opus. Vi tilbyder både skadesbehandlende massage, helkropsmassage, wellness-massage og mere, der kan kan bookes her

Thai Massage Horsens – hovedpine, blid massage, smerter, fodmassage, thai massage, ansigtsmassage, oliemassage, spændinger, massage, firmamassage, kropsmassage

Sundhuset Ergomazone, Clarasvej 2, 8700 Horsens . Åbningstid Mandag -Torsdag kl 8-18, Fredag kl 9-15. Send. Thanks for submitting! Kontakt mig for en gratis førsamtale. Kilder. Kilder. Kilder. Kilder.

ergomazone, Deal.dk

Her får du total luksus med en 100 % naturlig og omfattende, luksus ansigtsbehandling hos Ergomazone i Horsens

Ergomazone December 2015 – Present 3 years 11 months. Husoddevej 20, 8700 Horsens. Fysioterapeut AS3 July 2016 – Present 3 years 4 months. Vejle. Fysioterapeut Vital Horsens

Ergomazone er ejet af Helle & Michael krustrup Behrens og startede i 2007. Vi har drevet klinikken i 11 år i Stensballe ind til vi i starten af 2019 flyttede til de nye lokaler i Sundhuset. (klinikken har i dag ansat, fysioterapeuter, sportsterapeut, massører, ergoterapeut, kosmetolog. )

Ergomazone udbyder eksklusivt yoga hold med yoga instruktør Nina Goddard Larsen Det er først til mølle og der er kun 8 pladser. Du skal tilmelde i god tid, da der er rift om pladserne. TriYoga er en blid, hensyntagende og særlig meditativ yogaform, hvor åndedræt, opmærksomhed og bevægelse er i fokus.

Ifb. med din Shellac behandling ordner vi dine neglebånd og og tilretter dine negle, før lakering med én farve Shellac. Har du lange negle som du ønsker afkortet og

Massage. Massage er godt for anspændthed, stress, smerter og hovedpine. Når musklerne er spændte, er massage en god måde at behandle på. Det frigiver affaldsstoffer og får os til at føle velvære.

Massør Horsens. Registreret alternativ behandler, 17 års erfaring med massage. Muskelsmerter, ondt i ryggen, stress, museskade, smertefri massage, behandling af nervesystemet. Få massage og/eller Kranio Sakral Terapi ved en RAB-godkendt behandler i Horsens.

Du skal primært booke tid hos Helle. Har du svært ved at finde en tid så kontakt mig endelig, så vi kan finde en tid/ tider til dig..