Fakta Om Bornholm

[PDF]

FAKTA OM: BORNHOLM – w2l.dk

FAKTA OM: 0 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 Region Hovedstaden Region Sjælland Region Syddanmark Region Midtjylland Region Nordjylland Hele landet Pct. 2005-07 2006-08 45 45 38 34 41 45 39 41 44 43 42 BORNHOLM INNOVATION 32 pct. af de bornholmske virksomheder var innovative i 2006-2008, hvilket er betydeligt under landsgennemsnittet på 42 pct.

Bornholm Ship Postcards - Ångfartygs Ab Bore

FAKTA OM BORNHOLM. 1. Socioøkonomiske karakteristika for

FAKTA OM BORNHOLM 1. Socioøkonomiske karakteristika for Bornholm Bornholm har indbyggere (1. jan. 2012). Indbyggertallet har været faldende de seneste år. I perioden faldt indbyggertallet

fakta - Team Bornholm

[PDF]

Fakta om Tempelridderne – Bornholms Middelaldercenter

til, at skabe øget interesse for Bornholm, rundkirker og Tempelriddere. Filmen er som bekendt fiktion og bygger på journalist og forfatter Erling Haagensens ideer om, at Tempelridderne fra Jerusalem havde en finger med i spillet om, hvor kirkerne på Bornholm skulle placeres og hvordan de skulle se ud. Årsagen til Tempelriddernes interesse i den

Fakta om Hammershus på Bornholm - Med historisk tidslinje

Tal & Fakta Befolkningsprognose 2018-2030

Prognosen danner grundlag for regionskommunens planlægnings- og budgetarbejde. Forventningerne til befolkningsudviklingen indgår fx i overvejelserne i forhold til, om der kan forventes at blive behov for flere eller færre børnehaver, skoler og ældreboliger samlet set på Bornholm og i de enkelte lokalområder.

Bornholm Ship Postcards - Ångfartygs Ab Bore

Bornholm – Østersøens perle

Oplysninger og informationer om Bornholm. Og med den Øresundsforbindelse er de mange oplevelser kommet så tæt på, at det ville være synd at vente med et besøg. Faktisk er Bornholm nu kun 3 timer fra København via Øresundsbroen og hurtigfærgen fra Ystad.

Kald mig bare Spiderman - om rapelling på Bornholm

Bornholm Express – Wikipedia

Bornholm Express was built in Singapore in 2006 by Damen Group, Gorinchem, the Netherlands as yard number 082. The ship is a 322 GT monohull design constructed of aluminium. Bornholm Express is 41.00 metres (134 ft 6 in) long, with a beam of 8.00 metres (26 ft 3 in) and a depth of 2.30 metres (7 ft 7 in).

Bornholm Ship Postcards - Ångfartygs Ab Bore

Naturen på Bornholm – Bornholm

Bornholm og Ertholmene er de eneste steder i Danmark, hvor grundfjeldet når helt op til overfladen. Det har f.eks. ved Helligdomsklipperne skabt dramatiske kyster med lodrette klipper og dybe indskæringer. Bornholm er en horst, dvs. en del af jordskopen, der langs sprækker er hævet i forhold til omgivelserne.

Fakta om Hammershus på Bornholm - Med historisk tidslinje

Bornholm | Alt om fiskeri

Alt om fiskeri er en side omkring det at være lystfisker. Du finder en masse viden om forskellige fisk, hvordan du fanger dem og hvornår – samlet på ét sted. Tips og tricks som du kan bruge for at få mere succes med fiskeri. Gode råd og informationer om hvad du skal være opmærksom på.

Erhverv » Fakta om det økologiske landbrug » Bornholm.nu

NATURBORNHOLM – NaturBornholm

Bornholms historie på 1.700 mio. år bliver levende, og du får indblik i dele af Bornholms natur, der ellers er svær at komme til. Vi glæder os til at give dig bedre oplevelser, også i din videre færden ude i naturen på Bornholm.

BRK Tal og Fakta

BORNHOLM – humledal.dk

Her er lidt om facts om Bornholm, størrelse, beliggenhed, seværdigheder og lidt om sproget. Bornholm er sammen med Ertholmene (bl.a. Christiansø og Frederiksø) Danmarks østligste øer. Bornholm kaldes også for klippeøen, fordi det er den eneste del af Danmark, hvor man kan opleve rigtige klipper eller solskinsøen, fordi det er den del af landet, der har flest solskinstimer på årsbasis.

fakta - Team Bornholm

Denne side handler om Ekkodalen, Dueodde, Rokkestenen og

Dueodde strand er det sydligste punkt på Bornholm. Stranden er kendt for sit meget fine hvide sand, og bliver regnet so verdens fineste. Det er endda blevet solgt til Sahara. Vandet er klart og rent, og med mange revler, som gør at vandet er skiftevis dybt og lavt.

Bornholm – Hammershus – Rundkirker – Seværdigheder - ppt video online download

Rønne er Bornholms største by, læs om Rønne Havn

Rønne – Bornholms “hovedstad” Rønne er med sine ca. 14.000 indbyggere Bornholms største by og bliver ofte omtalt som Bornholms hovedstad. Byen er det administrative center for Bornholms Regionskommune, og det er også her, man blandt meget andet finder Bornholms hospital, gymnasium, erhvervsskole, slagteri, elværk samt forskellige typer industri.

Fakta om Bornholm, tips och ideer för din resa till Bornholm

Rønne – Wikipedia, den frie encyklopædi

Efter at en plan om at befæste byen var opgivet, blev der atter i 1744 taget fat på en befæstning, men den blev heller ikke til noget. Da havnen udvidedes i 1761, anlagdes der nord og syd for den to batterier til dens beskyttelse. En brand ramte byen den 23. juni 1760, da 27 gårde brændte. Men befrielsen på Bornholm blev meget

fakta - Team Bornholm

Bornholm set fra helikopter – YouTube

Jan 06, 2012 · Se disse fantastiske helikopteroptagelser over Bornholm. Du kan flyve ind over øen og se Hammershus fra oven.

Svar til Naturstyrelsen om Europæisk Bison på Bornholm: Hvad er reelt fakta? | Gylle.dk

Aviskrig på Bornholm

Bornholm dag 2 – Bent Brøndby – Bornholms bedste buschauffør! | #JonRahrRunning

Svar til Naturstyrelsen om Europæisk Bison på Bornholm: Hvad er reelt fakta? | Gylle.dk

Bornholm - Østersøens perle

fakta - Team Bornholm

Bornholm - Nordens Mallorca | Tide

Krokodillebestand på Bornholm er vokset markant | Viden | DR

Fakta om denmark.pdf

Fakta om Bornholm, tips och ideer för din resa till Bornholm

Bornholms bisonflok får nyt blod

Granitten - 3D lasergravering - Fakta Bornholm - 8 x 13 x 3 cm

Dialekt og bornholmsk i Nexø, Bornholm – Københavns Universitet

Erhverv » To anmærkninger til Fakta » Bornholm.nu

Svanekeferie.dk