finansforbundet, Overenskomst på plads for 43.000 ansatte i finanssektoren …

Finansforbundet Finanssektorens Arbejdsgiverforening Lønstigninger og fokus på bedre trivsel er nogle af hovedpunkterne i den nye overenskomst, der mandag er faldet på plads for 43.000 finansansatte.

finansforbundet, Anmeldelser af Finansforbundet

5 personer har allerede anmeldt Finansforbundet. Læs om deres oplevelse, og del din egen.

Luk browseren helt og forsøg at log på igen

Download Finansforbundet til din iPhone, iPad eller iPod touch. ‎Finansforbundets medlemsapp giver dig: * Din egen skræddersyede arrangements- og nyhedsliste * Enkel arrangementstilmelding – app’en husker dit login, så du kun skal logge på én gang * Notifikationer, der sørger for, at du ikke går glip af relevante arrangementer * Adgang til Work Life Investment u

Finansforbundet | 11,668 følgere på LinkedIn | Velkommen til Danmarks største netværk for ansatte indenfor det finansielle område. | Finansforbundet er et fagforbund for alle ansatte på det finansielle område, og vi hjælper dig til at lykkes med din karriere. Som medlem af Finansforbundet får du: – Et unikt miks af relevante og branchespecifikke arrangementer, der udvikler dig fagligt

Finansforbundet, der er faglig organisation for ansatte indenfor finanssektoren, søger en glad og frisk elev til kontoruddannelse med speciale i økonomi. Din uddannelse Som økonomielev bliver du ansat i vores økonomi-sektion, hvor der er 4 ansatte. Her vi

Finansforbundet (DK), København, Denmark. 9546 Synes godt om · 208 taler om dette · 1055 har været her. Finansforbundet er et fagforbund for alle ansatte indenfor det finansielle område. Følg os,

Finansforbundet holder øje med planerne om omkostningsbesparelser, men ser også grundlæggende positive signaler fra banken ift. medarbejderfokus og et grundlæggende blik for udvikling frem for afvikling. Medarbejderafvikling er den forkerte strategiske vej frem for Nordea25.10.2019 13:14:45 CEST | Pressemeddelelse.

Proff.dk giver dig firmainformation om Finansforbundet, 15320613. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

finansforbundet, Finansforbundet (DK)

I Finansforbundet er vi optagede af, at du har de bedste muligheder for at møde fremtidens udfordringer. Og vores udgangspunkt er altid dine ønsker og drømme.

Tryg og Finansforbundet har indgået en ny attraktiv aftale, der gælder for alle medlemmer af Finansforbundet.

Finansforbundet, København Produkter: 24 stk. foldegardiner med dug af 100% flammesikker Trevira CS polyester, 8 stk. motorer, 2 stk. relæbokse og 2 stk. betjeningstryk. Derudover el-arbejde, ledningsføring, tilslutning af motorer og relæbokse samt betjeningstryk.

Finansforbundet kalder Nordeas fyringsplan for ‘mærkelig’ og ‘uforståelig’ At fyre 6.000 medarbejdere vil bide Nordea i bagdelen, mener formand for Finansforbundet. Indland. Nordea fyrer tusindvis – robotten Nora bliver din nye bankrådgiver. Nordea vil være mere digital.

Finansforbundet er et fagforbund for alle ansatte i den finansielle sektor. Forbundet organiserer hele paletten af medarbejdere – fra rengøringsassistenten i filialen til dealeren i hovedsædet. Finansforbundet forhandler overenskomster, rådgiver medlemmer og udbyder kurser, uddannelse og medlemstilbud af forskellig art.

er nogle af hovedpunkterne i den nye overenskomst, der er faldet på plads for 43.000 finansansatte, oplyser Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet. – Vi er nået frem til en aftale, der giver vores medlemmer noget nu og her, men også peger fremad, siger Kent Petersen, formand for Finansforbundet.

Kurser for Finansforbundet. Tilmeld dig vores kursus agent. Er du klar på at deltage i et kursus med et par ugers varsel, så tilmeld dig vores Last minute tilbud – og få tilbud om kurser med op til 40% i rabat.

Finansforbundet bruger cookies til at give dig en god oplevelse samt til markedsføring og analytiske formål. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.