fiskekajak, Kajakker l Danmarks største udvalg l LynLevering l 1000m2 …

Her finder du alle vores forskellige kategorier af kajakker. Vi har alle typer kajakker lige fra havkajak, turkajak og fiskekajak til kajakpolo og surfski. Vi kan helt sikkert finde din drømmekajak. De mest solgte typer af kajakker i Danmark er af typen Havkajak. En havkajak kan alle (mere eller mindre) sætte sig ned i og holde balancen.

fiskekajak, Forside

Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet Dine personlige data vil hjælpe os når vi skal sende dig vores nyhedsbrev. Du vil modtage information om produkter, tilbud og vores virksomhed. Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.

Fiskekajak: Vores fiskekajak består af PE (polythylen) og er yderst robuste, derudover kan de vælges i forskellige farvekombinationer. Alle vores fiskekajaker er af yderst høj kvalitet og god pasform. Fiskekajakerne er udstyret med fiskestangsholdere og aflåselige rum. Yderligere informationer findes under kajakbeskrivelser eller spørg os for nærmere.

Sit on top fiskekajak fra USA. Fiskekajak fra Lifetime USA med plads til 1 person. Muskie fiskekajak har polstring i sæde og leveres med 1 stk pagaj og 1 stk ryglæn lige klar til at sætte i vandet. ingen ekstraudgifter til det basale udstyr.

Leje af Hobie Fiskekajak. Hos Kajakbiksen.dk er det muligt at leje forskellige typer fiskekajakker. Læs om fiskekajaktypen Hobie Pro Angler 12 nedenfor, eller beskrivelsen af Sit On Top typen på siden Sit On Top fiskekajak.Er du i tvivl eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

En fiskekajak med alle de nødvendige funktioner og muligheder. Vores oppustelig fiskekajakker har udstyrsræling i front og nogen i bag til fiskestænger, GPS eller en fishfinder, kamera, sonar, kopholder og hvad du ellers ønsker at montere.

XXL har et stort udvalg af Fiskekajak. Her finder du Fiskekajak til lave priser og med god garanti. Hos XXL, har du altid fri retur og bytteret, 30 dages prisgaranti og 365 dages returret

Hos Struer Kajak finder du alt til dit kajakeventyr: kajakker, beklædning, reservedele, pagajer og andet kajak- og outdoor-grej.

Stabil och lättpaddlad sit on top-kajak anpassad för kustnära fiske och ren nöjespaddling. Med fyra spöhållare i relingen, bagageförsänkning med lastnät i aktern och två vattentäta förvaringsutrymmen. Paddel säljs separat.

fiskekajak, Alle varegrupper – Struer Kajak A/S

Hos Struer Kajak finder du alt til dit kajakeventyr: kajakker, beklædning, reservedele, pagajer og andet kajak- og outdoor-grej.

Fiskekajak, har lidt ridser på bunden | Køb, salg og leje af nyt og brugt.

Hos kanokajakcenter.dk finder du er stort udvalg af havkajakker og tilbehør til havkajak. I vores hyggelige kajakbutik i Lyngby, kan du altid prøve din nye havkajak før køb.

Hvilken fiskekajak er den rigtige for dig? Er du forvirret over, hvilken fiskekayak du skal købe? Hvis du aldrig har brugt en kajak før, er du muligvis ikke sikker på, hvilken du har brug for. Fortsæt med at læse, og vi vil forsøge at nedbryde de grundlæggende forskelle, så du kan foretage et uddannet køb. Der er dybest set 2 typer

Fiskekajak – firmaer, adresser, telefonnumre. Søgeresultaterne fortsætter under annoncen. Kano & Kajak Butikken www.kajak.dk

Hos BAUHAUS kan du bestille en kajak eller kano og få den leveret lige til døren. Vi har forskellige modeller og også det nødvendige tilbehør til kano og kajak, så du snart kan komme ud på din første sejltur på vandet. Klik og se vores spændende udvalg.

Galaxy Cruz er vores mest populære fiskekajak. Denne sit-on-top kajak kommer vel udstyret med fiskegrej, inklusive vores nye boks til levende agn, og et standard flyde/redningsreb. Den nyeste version af Cruz er tiltænkt så enhver kajakfisker kan montere masser af udstyr, uden at skulle bore huller i

Velkommen til KANOKAJAKCENTER.DK. KANOKAJAKCENTER.DK er en sammenslutning af Kano- og Kajakværkstedet i Nybro, Frederiksdal Kano- og Bådudlejning, Frederiksdal Kajakhotel og Frederiksdal Kajakskole og tilbyder alle aktiviteter, kurser og salg af varer indenfor kano- og kajaksporten.. KANOKAJAKCENTER.DK har kajakbutik og værksted på Nybrovej 370, 2800 Lyngby, og