flensborg fjord hotel, Hotel Flensborg fra 150 kr

Byen ligger smukt ved Flensborg Fjord, og det er et skønt sted for rejsende der holder af at være i naturen, nyde flotte udsigter og få en frisk havbrise. Hvor du vil bo på hotel i Flensborg afhænger af dine behov og budget, men udvalget er relativt bredt med noget for enhver smag.

flensborg fjord hotel, Bo ved stranden ved Flensborg Fjord tæt på den danske …

Du er nu medlem af vores gratis rejseklub og har chancen for at vinde en miniferie på Hotel Faaborg Fjord. Hvis du vinder, får du direkte besked via mail. Fremover får du tilsendt vores nyhedsbrev med rejsenyheder, ferieforslag til medlemspris og nye konkurrencer – lige så længe, du selv har lyst.

Flensborg. På bare 15 minutter kan du i bil, nemt komme fra Hotel des Nord til Flensborg havn og den gamle bydel. Her er der mulighed for shopping eller få en kop afslappende kaffe i en af de mange cafeer der inviterer indenfor igågaden.

Her i Flensborg er der så meget at se, nyde og opleve, at dagene flyver afsted og du hurtigt bliver fristet til at forlænge din weekendtur. Er det tilfældet, er du altid hjerteligt velkommen i hotel „Alte Post“! Vores hotel råder over 75 moderne værelser, som alle har fokus på design og komfort. Og også prisen er god.

Ophold ved Flensborg Fjord Ophold for 2 på elegante Strandhotel Glücksburg med morgenbuffet, adgang til wellness og 2-retters aftenmenu Ophold på Hotel Randers Ophold på det charmerende Hotel Randers, der ligger lige midt i byen. Opholdet har både vådt og tørt inkluderet. 1195 kr -33%.

Fristende Flensborg I Flensborg kan I mærke historiens vingesus og shoppe til I segner. I skal bo på Hotel Am Fjord, der ligger tæt ved Flensborg Havn og kun 2 minutters gang fra Flensborgs store shoppingområde. Flensborg er ingen stor by, men stemningen i byen er helt unik.

19. jul. 2020 – Lej fra folk i Flensborg, Tyskland fra 130 kr DKK/nat. Find unikke steder at bo hos lokale værter i 191 lande. Hjemme overalt med Airbnb.

Hotellet hed Alter Meierhof og det lå smukt ned til Flensborg Fjord. Det så virkelig imponerende ud og de 5-stjerner indikerede da også, at der var tale om et førsteklasses hotel, men der var noget der ikke stemte. Prisen virkede for lav. I Danmark ville det koste det dobbelte at bo så flot på et weekendophold.

15 km fra Hotel Hafen Flensburg ligger Förde GC, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord og det bølgende landskab, som blev skabt tilbage i istiden. Den 18 hullers golfbane byder på en stor variation af huller, og du skal næsten altid tage dig i

flensborg fjord hotel, Hotel am Fjord fra 749 kr. Hoteller i Flensborg

Med et ophold ved Hotel am Fjord har du en base i hjertet af Flensborg, kun få skridt fra Flensburg Fjord og 4 minutters gang fra Flensborg Havn. Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Hotels.com

Beskrivelse af hotel: Hotel am Fjord i Flensborg Med et ophold ved Hotel am Fjord har du en base i hjertet af Flensborg, kun få skridt fra Flensburg Fjord og 4 minutters gang fra Flensborg Havn. Dette hotel ligger 0,9 km fra Flensborg Søfartsmuseum og 0,9 km fra Museumswerft Flensburg. Overnat i et af de 73 værelser, der indeholder

Hotel Hafen Flensburg Lige ved Flensborg Fjord Vi kan tilbyde dig 69 individuelle værelser og lejligheder. Hvert eneste af dem forener på helt egen vis historie, design og beliggenhedens maritime charme med hinanden.

Danhostel Flensborg Fjord er et nyrenoveret vandrehjem med 54 dobbeltværelser Læs mere om Benniksgaard Hotel her. Samme sted ligger også Benniksgaard Golf. Vi ser frem til at byde dig velkommen. På gensyn Os på Danhostel Flensborg Fjord . Online Booking. Ankomst 23 apr 2000 Ændre dato Afrejse 23 apr 2000 Ændre dato Voksne.

Hotel Am Fjord. Flensborg, Nordtyskland. Ved havnen i Flensborg ligger det fine Hotel am Fjord. Hotel am Fjord er et flot hotel med pæne værelser. Du kan blandt andet vælge værelse til op til 4 personer, hvilket gør hotellet velegnet til et hotelophold i Flensborg med familien. Der kan selvfølgelig også bookes dobbeltværelser.

Velkommen i det nye “Hideaway” ved Flensborg fjord Vores store SPA er på mere end 2.000 m², fordelt på tre etager med saunaer, dampbad, rooftop-pool, enkelt- og dobbeltrum til wellness- og skønhedsbehandlinger, en stor “frisk lufts”-terrasse og flere hyggelige små hjørner, hvor I

Hotel Port FLENSBURG – Direkte ud til Flensborg Fjord Alle bygninger har sin egen historie. Således har der eksisteret hotel på dette sted siden 1853. Tidligere et militærhospital og – den danske Generalkommandør har holdt til på stedet. Vi tilbyder 69 individuelle værelser og lejligheder.

Leder du efter et hotel i Flensborg? 2-stjernede hoteller fra 150 kr og 3-stjernede hoteller fra 261 kr. Bo på Hotel Hafen Flensburg fra 920 kr pr. nat, Hostel Flensburg fra 150 kr pr. nat, Hotel am Fjord fra 640 kr pr. nat og mange flere. Sammenlign priser på 317 hoteller i Flensborg på KAYAK.