fly til usa, Coronavirus/covid

Et tilbud om COVID-19-test til alle, der kommer hjem til Danmark efter erhvervsrejse til et land, hvor Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser. Såfremt testen er negativ, anbefaler vi ikke, at man bliver hjemme i 14 dage.

fly til usa, Fly til New York, USA

Reservér fly til New York, og opdag en by, som er ved at sprænges af energi. Den tilbyder alt fra fantastiske monumenter og museer til elegante butikker og restauranter. Find de steder, man ser på tv eller i biografen – der er noget fascinerende på hver gade og bydel i the Big Apple.

Book dine fly til USA. Lær mere om vores fremragende flytilbud og book dine USA-fly i dag!

Hjemrejsen var planlagt til 22. marts, men dagen efter de var kommet til USA, meddelte præsident Trump, at alle fly fra Europa var aflyst – og dermed muligheden for at flyve den anden vej.

Tysklands andet største flyselskab tilbyder i deres nye vinterprogram flere interkontinentale ruter end nogensinde før. Airberlin vil fortsætte med at repositionere sig selv som netværksflyselskab i vintersæsonen 2017/18 og har udvidet mængden af fly til USA sammenlignet med tidligere år. Som et resultat heraf, udvider airberlin endnu en gang deres markedsledende position som den

Direkte til USA – fly til Los Angeles Norwegian er primo 2019 enerådig på direkte til USA ruter til Los Angeles fra Københavns Lufthavn. Priserne er derfor også lidt højere, end de tidligere har været. Forvent at billigste returbillet starter fra omkring 2600 kroner (uden kuffert) på direkte til USA

Book billige flyrejser til USA: Søg efter og sammenlign priser på flybilletter på Tripadvisor for at finde de bedste flyrejser til din rejse til USA. Vælg det bedste flyselskab til dig ved at læse anmeldelser og se hundredvis af billetpriser for flyrejser til og fra dit rejsemål.

Visa til indrejse. Inden du flyver til USA, skal du selvfølgelig have tilladelse til det. Det kan ordnes online her, hvor du blot udfylder ansøgningen og betaler $14, også går det af sig selv. Der er nogle fakey-fake sites på nettet, der udnytter folk, som skal ansøge om at komme til USA.

Bagage til og fra USA Fra og med d. 30 juni 2018 må pulver og pulverlignende substanser bæres i din håndbagage på flyvninger til og fra USA, men kun i små mængder, der

fly til usa, Flybilletter til USA (og info om flyrejser til USA)

Visa til indrejse. Inden du flyver til USA, skal du selvfølgelig have tilladelse til det. Det kan ordnes online her, hvor du blot udfylder ansøgningen og betaler $14, også går det af sig selv. Der er nogle fakey-fake sites på nettet, der udnytter folk, som skal ansøge om at komme til USA.

Fly til Florida, og finn milevis med strender, god mat og en rekke morsomme fornøyelsesparker. Se våre billige flybilletter til Florida og bestill i dag!

Fly til Orlando i Florida med Norwegian. Finn billige flybilletter til Orlando med lavpriskalenderen vår, og bestill reisen din i dag!

Gør din rejsetid til USA behagelig. Med 2-3 timers ventetid i lufthavnen og transport til og fra lufthavnen, kan turen til USA godt blive lidt lang. Derfor giver vi dig her et par tips til, hvordan du får rejsetiden til USA til at føles kortere og mere behagelig: Behageligt tøj er et must.

På denne side kan du finde inspiration til at booke fly, hotel og billeje i USA. Oplev USA i egen bil og få mere ud af rejsen!

Alle flytilbud til USA. Jetcost sammenligner tilbudene fra hundredvis af flyselskaber for at finde direkte fly og fly med mellemlandinger til USA. Vælg blot din afgangslufthavn og Jetcost finder de billigste fly til USA. Filtrer din søgning efter dine præferencer og spar endnu mere ved at vælge alternative datoer og alternative lufthavne.

Totalt uansvarligt firma. Købte billet tur retur til haugesund via Oslo fra kbh. Få dage efter fik jeg en mail om at der var ændringer, som jeg skulle ind og bekræfte; ventetid på 6,5 time i Oslo på udrejsen, det kan jeg leve med, men hjemrejsen var uladsiggørlig, da jeg sku lette fra Oslo mod kbh. 1,5 før jeg ankom til Oslo fra haugesund umuligt at få kontakt over tlf. nogle få svar

Lev drømmen og kør i luksus-autocamper (motorhome) rundt i det vestlige USA’s fantastiske nationalparker og storbyer. Vi har tilmed inkluderet 3 overnatninger i San Francisco samt 3 overnatninger til slut i Los Angeles på luksushoteller. Lejen inkluderer 2000 miles, forsikringer, alt