folkeferie malta feriehuse, Folkeferie.dk

Rejs med FolkeFerie.dk og få altid minimum 300 kr. i rabat pr. person samt 4 % rabat. Rabatterne gælder charterrejser til Malta med afrejse fra København og Billund – og til Sivota, Ithaka, Porto Santo og Atlantic Holiday Centre på Tenerife med afrejse fra København. Betingelser:Eksisterer der allerede en højere rabat på rejsen end 300 kr., er det den rabat, du vil få i

folkeferie malta feriehuse, FolkeFerie. dk

FolkeFerie.dk har 75 års erfaring på feriemarkedet. Vi er eksperter på middelhavsøen Malta med badeferie, rundrejser og temarejser. Vi tilbyder også ferie i

Feriehuse på kysten er billigt til salg Folkeferie.dk har sat alle huse i Danmark til salg. Fagbevægelsens gamle feriearrangør, Folkeferie.dk, Kun Folkeferies ferieby på Malta er ikke til salg, siger administrerende direktør Folmer Risager.

5 nye 2-vær. feriehuse på Mellieha Holiday Centre på Malta Kom indenfor i vores nye 2-vær. feriehuse på Mellieha Holiday Centre på Malta 🏡☀️🤗 De 55 m2 store feriehuse er indrettet med dansk design 🇩🇰 og moderne bekvemmeligheder som f.eks. Wi-Fi, TEMPUR®-madrasser, møbler fra HAY og hårde hvidevarer fra Bosch.

Nov 2013. Feriecentret, der bestr af 156 feriehuse eller bungalows, blev bygget af Dansk Folkeferie nu FolkeFerie. Dk i 1979 og drives stadig af FolkeFerie, Kbenhavn. 17 tusind Synes godt om. Velkommen til FolkeFerie Dk. Besg os p: www FolkeFerie. Dk, ring 70 30 10 90 eller skriv til os p 10 Jan. 2013. Dynekongen Lars Larsen.

64 mennesker har allerede anmeldt Folkeferie. Læs om deres oplevelse, og del din egen. | Læs 41-60 anmeldelser af 64

Hos FolkeFerie får du en kontant besparelse, når du bestiller rejser til øer og soldestinationer i Grækenland, Portugal, Spanien og Malta. Få rabat på din næste ferie med FolkeFerie. Lokale særaftaler og medlemstilbud

FolkeFerie.dk’s ferieby Mellieha Holiday Centre består af 156 feriehuse og har blandt andet stor udendørs swimmingpool, minigolfbane, supermarked, restauranter, indendørs pool, spa og fitness. Sammen med det gode vejr tiltrækker det mange pensionister som Kirsten Asmussen.

Sommeren på Malta strækker sig fra april til november, og badevandet er mellem 20 og 25 grader fra først i juni til sidst i oktober. Læs mere om sommer på Malta her. Malta vejret – efterår og vinter. Efteråret på Malta byder som regel på milde og behagelige temperaturer.

folkeferie malta feriehuse, Sommerhusudlejning

Nordens største Sommerhusudlejning. Vælg mellem mere end 200.000 sommerhuse i hele Europa. Så finder du nemt det perfekte sommerhus til en uforglemmelig ferie

Folkeferie. Dansk Folkeferie private sommerhuse og charterturisme skaber konkurrence til Dansk Folkeferie. Næste generation af feriehuse er større huse, bedre udstyr og er til helårsbrug (Helsingør, Rødhus, Vigsø, Løjt). I 1979 starter Dansk Folkeferie et feriecenter på Malta, og bevæger sig gradvist ind på chartermarkedet.

Feriehuse på kysten er billigt til salg. Kun Folkeferies ferieby på Malta er ikke til salg, Sidst i april starter Folkeferie.dk udsalg af 50 huse i Sandvig på Bornholm.

FolkeFerie.dk tager aktivt et ansvar: Booker du en rejse hos FolkeFerie.dk, er du med til at gøre en forskel. For hver booking, donerer FolkeFerie.dk 100 kr. til FolkeFerieFonden, som hvert år sikrer, at flere end 280 vanskeligt stillede familier får en tiltrængt ferie.

Vi skal bo på Mellieha Holiday Centre **** som er FolkeFerie.dk s mest populære hotel/feriecenter på Malta: Det ligger i et af Maltas smukkeste områder, ned til en af øens bedste sandstrande. Pool, restaurant og 70 m2 store feriehuse med private gårdhaver og tagterrasser gør stedet ideelt for singler, der rejser sammen.

Flere fritidshuse i de store feriecentre langs de danske kyster kommer på private hænder. Folkeferie.dk har sat alle huse i Danmark til salg.

Tenerife er den grønneste og smukkeste af de kanariske øer. Når du rejser til Tenerife med Apollo står vores dygtige rejseledere klar til at møde dig på rejsemålet.

Som medlems af Ældre Sagen får du gode tilbud på de fleste rejseformer uanset, om du rejse alene, skal holde ferie i Danmark eller udforske udlandet.