forsikring rejse, Rejse

Rejse Hvis du har valgt rejseforsikring på din familieforsikring, kan du downloade vores rejsekort. Det indeholder nyttig information om, hvordan du skal forholde dig, hvis uheldet er ude under en rejse i udlandet: Download vores rejsekort (Falck Global Assistance) Download vores rejsekort (Europæiske Rejseforsikring ERV) Forhåndsvurdering til rejsen: Er dit helbred klar til en

forsikring rejse, Rejseforsikring

Er du forsikret hos os, er det ikke alderen som afgør, om du er dækket på din rejse. Du kan derfor sagtens rejse, selvom du er over 70 år. Det som afgør, om du kan rejse, når du er forsikret hos os er, om du er sund og rask, når du tager af sted. Codans rejseforsikring dækker sygdom, der opstår akut på

Falck Global Assistance håndterer skader i forbindelse med din rejse. Hvis du kommer til skade, hvis du eller din bagage bliver forsinket, eller hvis du har brug for assistance på rejsen skal du derfor kontakte Alarmcentral Telefon +45 33 45 75 85 E-mail: [email protected] Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får en skade på din rejse her

Skal du rejse til et land eller område, der er orange – dvs. at alle ikke-nødvendige rejser dertil fortsat frarådes: Rejseforsikringen dækker ekstraordinært inden for EU og Schengen-området samt Storbritannien Topdanmark Forsikring A/S Borupvang 4, 2750 Ballerup CVR-nr. 78416114.

Tjek forsikringssummen, når du vælger forsikring. Forsikringssummen er det beløb, du er dækket for, hvis du for eksempel bliver bestjålet eller skader en anden. “Rejse- og afbestillingsforsikringen dækker ikke nødvendigvis, hvis rejsen aflyses på grund af coronavirus.

Bestil forsikring. Da Rejseforsikring Verden er et tillæg til din indboforsikring, Vi har samlet vores information om rejse- og afbestillingsforsikring, så du kan holde dig opdateret, om hvordan vi dækker og få svar på de mest stillede spørgsmål.

En rejseforsikring er den forsikring, du gerne vil have med i bagagen, hvis du bliver syg eller kommer til skade, mens du er på en rejse i udlandet. Uanset om du skal på skiferie, daseferie, storbyweekend eller den helt store jordomrejse, er en rejseforsikring relevant.

Rejse og forsikring Hvis du har kræft og ønsker at rejse på ferie i udlandet, skal du være opmærksom på, at den offentlige rejsesygesikring ophørte pr. 1. august 2014. Har du allerede tegnet en privat rejseforsikring eller overvejer du at gøre det, er der god grund til at undersøge, hvordan forsikringen dækker fremover.

Afbestillingsforsikring: En forsikring, der tilbagebetaler prisen på din rejse, hvis du bliver forhindret i at tage afsted. Det kunne f.eks. være ved sygdom eller dødsfald af pårørende. Afdrag på selvrisiko : Du kan vælge at dele betalingen af din selvrisiko op i mindre bidder – helt uden renter og gebyrer!

forsikring rejse, Skal du rejse og har du spørgsmål om coronavirus?

Lige nu har vi mange kunder, der gør brug af deres forsikring, og vi har derfor en længere behandlingstid end normalt. Vi tager først stilling til, om afbestilling af rejsen er dækket, Hvis du vælger at rejse afsted alligevel, skal du være opmærksom på, at vores muligheder for at hjælpe dig kan være meget begrænset.

Forsikringer hos Spies. Er du ordentligt forsikret inden din rejse? I samarbejde med Gouda har vi udformet nogle særlige rejse- og afbestillingsforsikringer, som udfylder hullerne i de forsikringer, der indgår i en indboforsikring eller forsikring via kreditkort.

Har du akut behov for hjælp på din rejse ved alvorlig sygdom eller tilskadekomst, skal du kontakte Tryg Alarm på +45 70 22 62 13. De svarer døgnet rundt. Har du spørgsmål til forsikringen, kan du kontakte Tryg Forsikring på + 45 44 20 44 96.

Rejse. Har du fået skader på din bil? Ring på 74 42 75 00 eller anmeld skaden her. Ved at benytte Sønderjysk Forsikring accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet samt markedsføring.

Find en billig rejse forsikring her. Rejseforsikringspriser giver dig et hurtigt overblik over priser på rejseforsikring uanset hvor din rejse går hen.

Skræddersy din forsikring. FDM Årsrejseforsikring dækker hele familien på alle rejser hele året rundt. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud. Eller ring til os på 33 91 66 88. Få et tilbud. Sådan er du dækket.

Rejseplanen

Få din forsikring hos OK. Vi har et bredt udvalg af forsikringer og gode priser og dækninger.Hos OK kan du få gennemskuelige og enkle forsikringer til nogle af markedets bedste priser. Få et forsikringstilbud i