forskningscenter for arbejdsmiljø, Forskningscenter for Arbejdsmiljø, NFA

Forskningscenter for Arbejdsmiljø, NFA Arbejdsmiljøkonferencen november 2012 Hotel Nyborg Strand, Nyborg, ph.d., Seniorforsker. 2 2020- handlingsplanen og arbejdsulykker Frekvensen af arbejdsulykker skal reduceres med: 25 % frem til 2020: pr besk pr besk pr besk pr besk.

forskningscenter for arbejdsmiljø, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA …

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) forsker, formidler og uddanner, og bidrager dermed til at udvikle et sundt og sikkert arbejdsmiljø i Danmark. NFA er en sektorforskningsinstitution under beskæftigelsesministeriet, som udfører forskning indtil højeste internationale niveau.

NFA – Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Centret forsker, formidler, uddanner og bidrager til at udvikle et sundt og sikkert arbejdsmiljø i Danmark. På hjemmesiden formidler NFA forskningsbaseret viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og arbejdsmiljørådgivere.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, NFA. Men nu er indpakningen blevet støvet af, og det har resulteret i en ny platform med SOSU-viden til brugerne, arbejdspladserne og praktikerne. Siden begyndelsen af 00’erne har SOSU’ernes arbejdsmiljø været på dagsordenen på NFA.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø skal udføre forskning indtil højeste internationale niveau for at kunne rådgive inden for institutionens kerneområder, at formidle forskningsbaseret viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og arbejdsmiljørådgivere, at deltage i uddannelse af forskere og uddannelsesaktiviteter på universiteterne inden for sine

I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) forsker vi i arbejdsmiljøets betydning for helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet og udføre forskning med et klart samfundsmæssigt sigte.

Cathrine Tjellesen Forskningschef at Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) Region Hovedstaden, Danmark 335 forbindelser

Stilling: Forskningschef at Det Nationale

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø Lersø Parkallé 105 | 2100 København Ø | Telefon 39 16 52 00 | Fax 39 16 52 01 | [email protected] CVR: 15413700 | EAN: 5798000399518

Ekspert i psykisk arbejdsmiljø og tidligere professor ved Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Forespørg nemt på pris og dato. 4.75 ud af 5 stjerner “Tage var en rigtig god formidler – velforberedt og underholdende.

forskningscenter for arbejdsmiljø, Det Nationale Forskningscenter For Arbejdsmiljø …

Proff.dk giver dig firmainformation om Det Nationale Forskningscenter For Arbejdsmiljø, 15413700. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Kontaktinformation på Det Nationale Forskningscenter For Arbejdsmiljø København Ø, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) er et sektorforskningsinstitut under Beskæftigelsesministeriet. Om os Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker, formidler og uddanner for at bidrage til udviklingen arbejdsmiljøet på de danske arbejdspladser.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA), tidligere Arbejdsmiljøinstituttet, er en sektorforskningsinstitution under Beskæftigelsesministeriet.I forbindelse med universitetsreformen i 2007 blev navnet og opgaverne for centret ændret.. Centrets opgave er at bidrage med forskningsbaseret viden, som skal sikre sunde og udviklende arbejdsforhold i overensstemmelse med

Læs seneste nyheder om Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Overvåg og få seneste nyt, når det sker – finans.dk

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø Lersø Parkallé 105 | 2100 København Ø | Telefon 39 16 52 00 | Fax 39 16 52 01 | [email protected] CVR: 15413700 | EAN: 5798000399518

Et godt arbejdsmiljø kan være med til at fastholde seniorer på arbejdsmarkedet – Duration: 2 minutes, 59 seconds.

PDF-fil

Virksomheders indsats for et bedre psykisk arbejdsmiljø Rapport fra forskningsprojektet VIPS Peter Hasle, Helge Hvid, Tage Søndergaard Kristensen, Hans Jørgen Limborg, Niels Møller, Jan Pejtersen, Hans Hvenegaard ISBN: 978-87-7904-184-4 København 2008 Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø Lersø Parkalle 105