Fragtskibe Til Salg

Tidligere Fejø-færge sat til salg som luksushusbåd | TV ØST

Feb 19, 2016 · Først færge, senere husbåd og nu sat til salg. Det er historien for den tidligere Fejø-færge, Bukken-Bruse, som er frit på markedet til en prissætning på 7,5 millioner kroner. Udadtil er der ikke sket de store forandringer ved færgen gennem dens 55 år lange historie, men indvendigt er færgen en helt anden båd i dag – det er en husbåd.

FærgeGalleriet.dk » Plagen (1958)

Søg efter Passagerskib både til salg – yachtworld.dk

Søg efter Passagerskib både til salg – nye og brugte både til salg.

FærgeGalleriet.dk » Plagen (1958)

Motortorpedobåd til salg – Soil moisture sensor

Et salg af skibet til omsmeltning kan indbringe en indtægt. Italien var et af de få lande, som kunne sælge det ønskede materiel, og et hurtigt. Salg af Tempo 1mærker. S1– den eneste tyske motortorpedobåd , der er tilbage fra 2. Udvalgte artikler til salg – GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin.

FærgeGalleriet.dk » Skoleskibet Georg Stage ( 1934 )

Køb ejendom | Landbrugsmæglerne

Bliv opdateret om markedet og nye emner til salg. E-mail adresse Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, godkender du at vi gemmer dit navn og din e-mail adresse med henblik på udsendelse af nyheder og inspiration om boligmarkedet.

FærgeGalleriet.dk » Plagen (1958)

Skibsfart » Fem skibe solgt på auktion i Svendborg

Nov 30, 2011 · Mindre fragtskibe er ikke i høj kurs for tiden. Det fremgik tydeligt da fem coastere tilhørende det svenske rederi Vargön tirsdag kom under hammeren i Svendborg. De fem skibe gik til priser på mellem 800.000 – 1,3 millioner kroner.

FærgeGalleriet.dk » Plagen (1958)

Lokal iværksætter bag coaster-rederi | Nordjyske.dk

Lokal iværksætter bag coaster-rederi Henrik Olsen fra Præstbro står bag det nye coaster-rederi Rederiet Frem ApS med skibet Frem Nordica, der hører til i Frederikshavn Havn.

Fiskeskibe - Atlantic Shipping A/S

Havnevej 22, 9670 Løgstør – Villa til salg på 219 m² – se

Livet på fjorden udgør en fast og unik bestanddel af livet i huset: store fragtskibe, fiskekuttere, muslingekutterne, lystbåde, små m Læs mere hos mægler. Se billeder hos mægler. Visninger på Boligsiden.dk Se andre boliger til salg på Havnevej Se solgte boliger på Havnevej Se tidligere til salg på Havnevej Tidslinje.

FærgeGalleriet.dk » Sanssouci Star ( 1982 )

Lystbåde sælges af skibsmægler i Hanstholm

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af …

Vi bygger færger, kuttere samt fragtskibe. - Sporskiftet

Skibe Til Salg – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk

den Norske Løve er TIL SALG, den Norske Løve er fra 1800 tallet den gang Norge og Danmark var et land jeg har brugt et halv år og ca 200 timer på at bygge det Smukke Skib min glæde er at bygge skibe har ikke plads til at have dem ståene der for er den til salg

Smyril Line udvider med fjerde skib til ny Rotterdam-rute - Søfart

Motorbåde til salg – risbjerg.dk

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister. Bestilling af reservedele; Værksted; Vinteropbevaring; Totalservice; Riggerservice

FN på vej med skrappere krav til fragtskibe - Søfart

Forskningsskib/husbåd, Motorbåd Husbåd, Hus- / Bobåd

Så bliver du automatisk informeret når din drømmebåd kommer til salg på scanboat. Husk også at tjekke Bytte båd – det kunne også være vejen til din næste båd. God jagt på drømmebåden.

Coaster, 4 luger med kran

Brugbare krigsskibe sælges for en slik | BT Nyheder – www

Aug 15, 2006 · Til forsvarets kronisk slunkne kasse bliver der næppe nogen penge tilbage, selv om skibene i sin tid kostede ca. 450 mio. kr. pr. nybygget enhed inklusiv forskelligt udstyr, der siden er blevet udskiftet og moderniseret. – Vi forhandlede med flere lande, bl.a. Saudi Arabien, Bulgarien, Grækenland, Finland og Estland om en overtagelse.

Fiskeskibe - Atlantic Shipping A/S

Register over danske skibe

Opslag i databasen bør ikke danne grundlag for køb, salg, belåning eller andre retshandler vedrørende registrerede skibe og kan ikke træde i stedet for en officiel udskrift. OBS! For oplysninger der vedrører flådepant kontakt Skibsregistret på tlf. 72 19 60 23.

Kinesisk fragtskib via Nordøstpassagen til Esbjerg - Søfart

Gods og guld: Fem flotte herregårde til salg – Bolignyheder

Vi har samlet fem smukke herregårde og et stort gods, der er til salg lige nu. Er du på boligjagt med den store tegnebog, så er du sikkert ude efter noget helt specielt. Og noget helt særligt får du, hvis du køber en herregård med stil, charme og blærefaktor.

Fiskeskibe - Atlantic Shipping A/S

FærgeGalleriet.dk » Sanssouci Star ( 1982 )

FærgeGalleriet.dk » Nekseløfærgen ( 2014 )

Rødvig | Bedding

Oplev Costa Rica og Panama - Viktors Farmor

FærgeGalleriet.dk » Sanssouci Star ( 1982 )

Rejser til Cambodia – Få skræddersyet jeres drømmerejse

Motortorpedobåd til salg – Soil moisture sensor

Maritime Danmark: DFDS sælger Canal Tours til Strömma

skalamodelskibe - Debatforum: Gammel skonnert

skalamodelskibe - Debatforum: Esbjergkutter E382 projekt

Færgeterminalen - Velkommen

FærgeGalleriet.dk » Plagen (1958)

Oplev Costa Rica og Panama - Viktors Farmor

Småture 2014