frisør i tønder, Frisør Tønder

Frisør Tønder – kerastase, glattejern, børneklip, l’oreal, føntørre, farvning, herreklip, børnefrisører, frisørprodukter, herrefrisører, kérastase paris

frisør i tønder, Gågaden får endnu en frisør

Her rykker en ny frisør ind. Tønder: I forvejen er der en række frisører i Tønders gågade, og nu er endnu en på vej. Således er Vestergade 63, som storudlejer Henning Filbert købte tidligere på året, nu i gang med at blive ombygget.

Saksen – Frisør Tønder, Tønder. 23 likes · 3 were here. Hair Salon

5/5(17)

Tønder Frisør, Tønder Municipality. 25 likes · 1 was here. Local Business

RB Frisør i Østergade 6st med telefonnummer +4574722121, adresse og interaktivt bykort

Som frisør lærer du at klippe, farve, Tønder. Flidspræmie Rasmus Miller Albertsen fik tildelt flidspræmien for at have: Haft et stabilt fremmøde Udvist engagement og initiativ i undervisningen Udvist faglig stolthed Udvist akkuratesse og præcision i udførelsen af arbejdet og tildelte opgaver

Frisør og personlig pleje. Leder du efter job som frisør, kosmetolog, makeup-artist, stylist eller negletekniker, så er det i denne kategori, du skal kigge. Mange frisører og kosmetologer er selvstændige, men der er også rig mulighed for at være ansat i en salon eller klinik. Her er tæt personlig kontakt med kunder en stor del af hverdagen.

Frisør Stender i Værløse. Stender er et anerkendt og velrenommeret brand, som står for kvalitet, og i vores salon i Værløse modtager du en professionel behandling og en rådgivning og vejledning til din frisure, som tydeligt kan ses. Vi har den rette viden og erfaring med vores fag til at kunne give dig det look, du drømmer om.

Mobil Frisør i alle Danske byer: A Mobil Frisør i Agedrup Mobil Frisør i Agerbæk Mobil Frisør i Agerskov Mobil Frisør i Albertslund Mobil Frisør i Tønder Mobil Frisør i Tørring Mobil Frisør i Tårs U Mobil Frisør i Ugerløse Mobil Frisør i Uldum Mobil Frisør i Ulfborg Mobil Frisør i Ullerslev

frisør i tønder, Frisør i Værløse

Hos Frisør Stender i Værløse giver vi dig en serviceminded og professionel behandling, så du får det hår og look, du drømmer om. Vores kompetente og erfarne frisører hos Salon Stender i Værløse får dig til at ligne en million, og vi har alle en stor viden om, hvordan man får det bedste frem i hvert enkelt menneskes unikke hårtype.

Frisør og personlig pleje. Leder du efter job som frisør, kosmetolog, makeup-artist, stylist eller negletekniker, så er det i denne kategori, du skal kigge. Mange frisører og kosmetologer er selvstændige, men der er også rig mulighed for at være ansat i en salon eller klinik. Her er tæt personlig kontakt med kunder en stor del af hverdagen.

RB Frisør Rikke Boesen Østergade 6 i Tønder, ☎ Telefon 74 72 21 21 med ⌚ Åbningstider og Kørselsvejledning

Lækre frisørdeals . Det kan nemt blive dyrt at holde lokkerne flotte hos frisøren, og vi prøver derfor at samle en masse lækre rabatter til dig på f.eks. almindelig dameklip og herreklip, plejende behandlinger med hårkure, striber eller farve mm. Kig forbi My-price inden du skal til frisøren næste gang, så bliver turen i frisørstolen nemlig billig!

RB Frisør Hairdressers i Tønder – Søg, telefonnumre, andre kontaktoplysninger adresser på Danmark på hjemmesiden

BENDESGAARD frisørhåndværk. Vi er et team af friske piger og drenge i alle aldre, som byder dig velkommen i vores univers på Bredgade 14 i Hedensted – det tidligere Saksen.

“Når man som mor ikke har sovet mere end 3 timer streg, siden den yngste kom i november, og man derfor heller ikke har tid eller energi til sig selv. Så er det da fantastisk at komme til frisør og få mere end “bare” en klipning!! Jeg kom for at få noget “mig-tid”, og det fik jeg i den grad! God service og velvære/hygge om kunden.”

Find firmaer der sælger det, du ønsker at købe ved at søge i kortets søgefelt. Se luftfoto, rutebeskrivelser og søkort.